اگه می خوای سرعتت زیاد باشه توربو ی ماکس بگیر . اگه برای دانلود 116 واست کافیه همون 512 ماکس . 3ماهه 4 گیگ 39 تومن . میتونی یه 18 تومن هم بدی بکنی 9 گیگ . هر ماه 3 گیگ . میفته ماهی 19 تومن .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه می خوای سرعتت زیاد باشه توربو ی ماکس بگیر . اگه برای دانلود 116 واست کافیه همون 512 ماکس . 3ماهه 4 گیگ 39 تومن . میتونی یه 18 تومن هم بدی بکنی 9 گیگ . هر ماه 3 گیگ . میفته ماهی 19 تومن .
دوستان عزیز لطف کنید فروم را کمی حرفه ای تر کنیم برای مثال تعریف ما از راضی بون چی هست شاید برای یکی سرعت 20 راضی کننده باشه برای یکی سرعت دانلود 80 راضی کننده نباشه
پس بهتره:
1.نام شرکت
2.هزینه آبونمان+حجم
3.سرعت دانلود روزانه و سرعت دانلود شبانه ( من خیلی از اطلاعاتی که دوستان داده بودند متوجه نشدم روزانه یا شبانه هست)
4.میانگین حجم دانلود رایگان شبانه
5.وضعیت پشتیبانی شرکت
6.میزان قطعی
7. از همه مهتر مرکز مخابراتی ( این مورد از همه مهتر هست چون مونده به تعدد یوزر هر مرکز که پهنا بینشون share میشه )
سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که تو شرکت همارا یه دستی دارن یا مشترک قدیمی و حرفه ای این شرکت هستن
رفیق من برای دفترش سرویس 512 نامحدود خریده بود که مدتی بعد به دلیل تغییر شغل این سرویس بلا استفاده شد براش الان من یوزر و پسورد اونو دارم
میشه با گرفتن یه اکانت از همارا از سرویس دوستم استفاده کنم؟
مثل صبانت مک فیلترینگ نیست؟
اگه مک فیلترینگ کردن هیچ راهی نیست؟
لطفا یه تست از سرویستون با سرور استانبول و نیویورک بزارین.
میخاستم این بار که تموم شد ماکس نت بگیرم.درسته یه کم گرونه ولی در عوض سرعت آپلودش 128 هست.(سرویس نامحدود).اگه پینگش بهتر از همارا باشه حتما ماکس نت میگیرم.
حالا چرا گیر دادی به این دو تا سرور ؟
اینم تست از استانبول . یک لحظه فکر کنم آمپرش رفت بالا. در ضمن نیویورک رو پیدا نکردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اینم مال نیویورک . بای من تا پس فردا نیستم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما بعد از تست و مقایسه با ایروانو باکو
خودت فهمیدی چرا به این دو تا گیر دادم.
![]()
و خداوند رپیدشیر را آزاد کرد
تکبـــــــــــــــــیر
بالاخره ما رفتیم قاطی مرغا توربو همارا با 20 گیگ ترافیک اضافه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)