بله.
آموزش آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول
بله.
آموزش آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول
سلام
من windows live one care رو لپ تاپ دارم ولی انقضاش داره میرسه.میشه بگین راهی هست که تمدیدش کنم واگه نه چی جاش بذارم؟
کاسپراسکی خوبه؟و ارزش داره نسخه اصلشو برم بخرم؟
ببخشید اگه در جای خودش نپرسیدم چون نمیدونستم
مرسی
بله.آنتي ويروس كاسپر بر اساس تستهاي اختصاصي انجام شده كه نتايج آن در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها (بويژه در صفحات آخر آن تاپيك) موجود است يكي از بهترين آنتي ويروسها ميباشد.در صورتيكه قصد تهيه اين محصول را داريد حتما از آخرين نسخه آن استفاده كنيد كه ورژن 8.0.506 ميباشد.
سلام به همه
دوستان جایی رو سراغ دارید که اپدیت های اینترنت سیکیوریتی 8 رو به صورت افلاین برای دانلود گذاشته باشه
مرسی
دوستان میشه بگید پوشه آپ دیت کجاست؟
من چرا با هر سریالی فعال میکنم بعد از چند دقیقه از اجرای نرم افزار میگه Dtabase are currupted و سریالام غیر فعال میشن.از برنامه خارج بشم دوباره ولارد میشم درست میشه و دوباره بعد چند دقیقه همون پیامو میده!
الان یه ماهی هست که اینجوری شده قبلا اینطور نبود.
بعد من نوع کانکشنم از --- به pppeo چند وقتی عوض شده به اون ربطی نداره؟
پوشه آپدیت بنا به در خواست خود کاربر و در محل دلخواه او ذخیره میشود.
آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول
اگراز سریال های موجود در پست اول تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای استفاده نکردید، آن ها را هم امتحان کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به غیر از سایت رسمی کاسپراسکای، مرجع معتبر دیگری در این زمینه وجود نداره که اون هم برای ورژن های پایینتر از 8 است.سلام به همه
دوستان جایی رو سراغ دارید که اپدیت های اینترنت سیکیوریتی 8 رو به صورت افلاین برای دانلود گذاشته باشه
مرسی
Last edited by nirvana.12345; 10-03-2009 at 14:37.
دانلود کردم و خوندمپوشه آپدیت بنا به در خواست خود کاربر و در محل دلخواه او ذخیره میشود.
آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول
فقط پوشه آپ دیت کجاست
ماله خود کسپر نه پوشه ای که من آپ دیت رو در اون ذخیره دادم
همانطور که دوستمون گفتند ، دانلود آپدیت ها از سایتی بغیر از سایت مرجع درست نیست
با این اوصاف ، سایت تبیان اقدام به قرار دادن آپدیت های کامل کسپرسکی میکند
این هم لینک دانلود آپدیت های کسپرسکی تا نیمه اول اسفند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از دانلود اپدیت ها ، فایلهای آپدیت را در پوشه های تخصصی خود ذخیره میشوند ( به اصطلاح پراکنده میشوند )
فقط در دو جا ، کل آپدیت ها با هم قرار میگیریند ( که برای آپدیت های بعدی مفید باشند )
یکی در پوشه نگهداری آپدیت ها و دیگری در مسیر زیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
البته دوستانیکه پوشه نگهداری آپدیت ها را نساخته اند احتمالا آپدیت های کامل در پوشه زیر قرار دارد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
Last edited by majid20; 10-03-2009 at 16:56.
مرسی
اگه نسخه اصلی که 53000 تومان هست بخرم بهتره یا از راه دیگه؟
در این مورد هم راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)