سلام.
وقتی تو ویندوز اسکن کردم 118 سکتور delay شد و وقتی در داس اسکن کردم 65 سکتور delay شد .
تا آخر اسکن شد و نتیجه رو در پست قبل گذاشتم.
اطلاعات رو توی یه هارد دیگه کپی کنم و از تو ویندوز فرمت کنم؟؟؟
سلام.
وقتی تو ویندوز اسکن کردم 118 سکتور delay شد و وقتی در داس اسکن کردم 65 سکتور delay شد .
تا آخر اسکن شد و نتیجه رو در پست قبل گذاشتم.
اطلاعات رو توی یه هارد دیگه کپی کنم و از تو ویندوز فرمت کنم؟؟؟
دوباره بزن رو تست ببین بازم این نرم افزار delay میگیره یا نه اگه نگرفت که درست شده اگه بازم گرفت اطلاعات رو روی یک هارد دیگه کپی کن و هارد رو با low level format فرمت کن تا اینجا اینکارارو بکن بعد از فرمت دوباره با این نرم افزار تست بگیر
سلام،دوبار زدم،یبار از تو ویندوز و یبار از داس.
بازم HD Tune تو قسمت سلامت ارور زده.
low level format یه نرم افزاره؟
تو تست مجدد باز هم delay زد ؟ با نرم افزار hdd regenerator ؟
آره یک نرم افزار است به اسم hard disk low level format tools
بله تو تست بار اول 118 تا delay زد و بار دوم 65 تا delay .
با نرم افزار hdd regenerator v2011 تست گرفتم.
الان دارم از اطلاعات کپی میگیرم که فرمت کنم.
شما برای بار سوم از طریق داس دوباره تست بگیر اگه نشد اینکارو انجام بدین
ویندوز سون که روش نصب نمیشه وسطاش گیر می کنه ویندوز ایکس پی هم این صفحه آبی رو بالا میاره . فکر کنم مشکل از هارد باشه چون با یه هارد دیگه امتحان کردم همون ویندوز ایکس پی رو سیستم نصب شد . ارور صفحه آبی نوشته سیستم رو اسکن کن شاید ویروس داشته باشه!
ممکنه از ویروس باشه و اگه از ویروس باشه باید چی کار کنم؟
Last edited by m3hrd4d; 10-06-2012 at 16:55.
موقع نصب ویندوز اگه بلو اسکرین میاد این نمیتونه از ویروس باشه مگر اینکه rootkit سخت افزاری گرفته باشه سیستم که اون مربوط به هارد هم نمیشه
اگه با یک هارد دیگه بلو اسکرین نمیاد و با این هارد میاد مشکل ازطرف هارد است حالا یا دماش بالاست یا هارد ایراد داره پیشنهاد من اینه که با یک ویندوز xp دیگه تست کنید درست نشد برین سراغ هارد
از این تاپیک یک مقدار گذشته من زیاد یادم نیست شما هارد رو با نرم افزار hdd regenerator تست کرده بودین ؟
من قبلا این هاردو دادم تعمیر کنن . طرف گفت بد سکتور هاش رو برات رفع کردم و firmware رو برات آپدیت کردم و حالا برو ویندوز ایکس پی نصب کن و فرمت نکن . من اشتباه کردم اومدم ویندوز 7 نصب کردم و فرمت شد . الان با یه ویندوز دیگه تست کردم بازم میگه یه فایل از ویندوز حذف شده . به نظر شما الان دوباره با hdd regenerator تست کنم دوباره؟ممنون.
آره اگه با ویندوز دیگه ای هم همینطوره پس باید بریم سراغ هارد
آره با hdd regenrator یک تست بزن خبرشو بده
Last edited by mehrdad mm; 10-06-2012 at 18:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)