Ada Wong خودش یه داستانه ، یحتمل توی شماره بعدی باشه .
Ada Wong خودش یه داستانه ، یحتمل توی شماره بعدی باشه .
الان به وسکر توحین کردی؟؟؟؟؟؟؟نه من می خوام بدونم به وسکر توحین کردی؟؟؟؟؟؟واسه اینکه این وسکر معضلیه برای خودش ، از شماره 1 دردسر ساز بوده تا به امروز ، امیدوارم که توی شماره 6 دیگه بر نگرده . هر چند که توی مواد مذاب جزقلید .
اخه عزیز رزیدنت اویل یعنی وسکر
اگه وسکر نبود که اصلا اویل یک ادامه پیدا نمیکرد
ایدا هم توی اویل 4 برای وسکر کار میکرد
آره دادش اصلا خدا یکی وسکرم که هیچی دیگه
برو بچ یه سئوالی:
تا حالا شده کسی بتونه تو تمام مدها تو تمام مرحله ها S بگیره؟
اگه گرفته چه اتفاقی افتاده؟![]()
سلام
تو مرحله که آتشفشانه باید از دست وسکر فرار کنم ... سنگ میندازم تو مذاب تا رد شم اما رد نمیشه کجا باید
برم؟
رفیق شما که نباید رد شی باس واستی دختره بیاد این ور البته اگه دختره در حال افتادنه به وسکر شلیک کن نذار بندازتش
بعدشم وسکر میاد دنبالتون و ادامه ماجرا....
+ بعدش به بالای سکو برمیگردین. وسکر رو چند بار هدف میگیرین تا قلبش مشخص بشه. فوری برین به پشتش و سر وقت دکمه ها رو بزنین...
نه نه نه ، وسکر قورباغه بازیه به نظر من .
اگر وسکر نبود خیلی های دیگه بودند که همه این داستان رو ببرند جلو ، وسکر فقط کسی بوده که ماموریت داشته اهداف آمبرالا رو ببره جلو و حالا هم پکید .
شخصیت های جدید ، و قدیمی . مثلا الان خیلی وقته که از هانک خبری نیست و قراره که بر گرده .
از هانك خبري نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سرباز هاي پولكي شماره 4 كه بودش ولي نه تو داستان![]()
توی داستان مهمه نه توی مرسنریز .
از هانک فقط در همین حد خبر هستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو حالت The Mercenaries يه سري كاركتر باز ميشن كه اين اسلحه ها همراشونهSamurai Edge و Px4
![]()
این 2 سلاح, در حالت The Mercenaries باز شده... (اگه کسی از دوستان این 2 سلاح رو باز کرده ممنون میشم شیوه دقیق باز کردنشون رو بگه. با تشکر)
وسكر و كريس در s t a r s
براي باز كردن كاركتر هاي جديد در The Mercenaries هم بايد ريت s تو هر مرحله گرفت تا باز شه
نميدونم كسي قبلا تونسته باز كنه يا نه نسرچيدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)