دوست عزیزم اگر سوالتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نکردی مطرح کن احتمالا زودتر به نتیجه میرسی.
دوست عزیزم اگر سوالتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نکردی مطرح کن احتمالا زودتر به نتیجه میرسی.
سلام عزیز
من سرویس حجمی فن اوا رو دارم که شبانم شبی 3 گیگ رو دارم؛ دیگه بین 3 و 3.5 گیگ هم متغیر هست
سرعت دانلود هم به طور متوسطش 170کیلو هست
شما گفتی ظاهرا واست روی 8 مگابیت بستند.درسته؟اگر روی 6 مگابیت ببندن فکر کنم شبی 2.5 گیگ بیشتر نشه.
نه برای من روی همون 6 مگ بستن؛ بیشتر نمیدن آخه !
من 512 داشتم با همین 6 مگ شبی 2 گیگ تا 2.5 بود ؛ کردمش 1 مگ با همون 6 مگ شد شبی 3 تا 3.5
البته یه جورایی برای من فیکس شده، یعنی شبی همون 3.5
اگه تعرفه 2 مگ با شبانه ترافیک کم (نه 40 گیگ برا یه ماه :| ) میداشت اونو میگرفتم که قطعا شبی بیشتر از 4 گیگ میشد
دوستان لطفا یکی جواب منو بده
دوست عزیز متاسفانه من نمی تونم بهتون کمکی بکنم.
پیشنهاد می کنم با کافی نت هایی که سرویس این دو شرکت رو دارند مشورت کنید.
دوستانی که اینجا حضور دارند، تا جایی که بنده متوجه شدم بیشتر دانلود می کنند و Packet Loss و Ping Time براشون اولویت بالایی نداره.
ظاهرا کسی اطلاعی نداشته که نگفتن بنابراین
بنظرم شما ابتدا سرویس یکماهه بگیر اگر راضی بودی تمدید وگرنه میتونی بری سراغ دیگری.
(یعنی آبادانی دیگه ای نداریم اینجا کمک ایشون کنه ؟)
فن آوای خوزستان(طلوع رایانه لقمان)پهنای باندشو از مخابرات میگیره اگر نامحدود میخوای باید بری طلوع رایانه سرعت نامحدود هاش هم 2برابر اسمیه محدودیت هم نداره شبانه طلوع رایانه هم از ساعت 1تا 7
مخابرات هم نامحدود نداره فقط شبانه داره شبانه مخابرات هم از ساعت 2تا6
Last edited by farshad0123; 11-10-2014 at 00:52.
گمونم سوالش بیشتر مربوط به پینگ بهتر بود که مخابرات یا فناوا بگیره . گیم بازه .
فکر نکنم سرویس محدود مخابرات بدرد بازی بخورن چون باید روزی 1گیگ(شایدم بیشتر) بخره مگر از ساعت 2-6 بازی کنه که رایگانه وگرنه مخابرات پینگ و سرعتش عالیه مخصوصا شبا تو تایم رایگان پینگ و سرعت بهتر هم میشن
آدرس طلوع رایانه لقمان(فن آوای خوزستان): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 11-10-2014 at 01:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)