و همچنین ماله شماماشالا به این قد و هیکل
لطفا در صورت کم آوردن در بحث به حواشی نزنید
با تشکر
و همچنین ماله شماماشالا به این قد و هیکل
لطفا در صورت کم آوردن در بحث به حواشی نزنید
با تشکر
از این مدل عکس ها و بچه بازی ها مثل مور و ملخ توی نت ریخته ،این ویدیو مقایسه میکنه ببین جالبه از لحاظGPU برتری xbox مشخصه اما از لحاظ CPU پلی3 برتری داره و خود این یارو که حرف میزنه میگه که پلی 3 گرافیکشو مدین CPU خودشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سعی کنید در متن پستهایی که میدید بی احترامی به کسی نکنید چون ما نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا نداریم و همونطور هم که از اول گفتم خواهان بحث های همرا با جنجال نیستم!اقلا یکم برای حرف دوستتون شهاب ارزش قائل باشیدرفتار شما با آواتارتان همخوانی بسیار شگفت انگیزی داره
خوب مگه من غیر از این گفتم ؟ معلومه که CPU پلی استیشن قوی تر از 360 هست و هیچ بحثی درش نیست و اصلا برای همینه که در صحنه های شلوغ PS3 دچار افت فریم نمیشه ولی 360 میشه .
البته CPU قوی تر کمکی به گرافیک بالاتر نمیکنه . شما برو یه PC بخر با CPU i7 ولی با یه کارت رادئون 9000 ببینم میتونی گرافیک خوب بگیری .
ممنون از لطفتون که ما رو این همه جوان تر کردید
و اگر شما فکر میکنید که به خاطر نوشتن اینکه سونی باید از شما اجازه میگرفت بنده کم آورده ام ، خوب خوش به حالتون به هر حال اگر این باعث میشه شما شاد بشید - باشه من کم آوردم![]()
Last edited by sonixax; 13-08-2010 at 20:47.
شما قبل از هر چیز به پست 4509 توجه فرمایید
با تشکر
اگر ما برای گفته شهاب جان ارزش قائل نبودیم با ادبیات خودتان با شما سخن میگفتیم .
به هر حال پاسخ دادن به شما باعث میشه که تاپیک بریزه به هم چون هدفتون بحث کردن نیست ، این آخرین پاسخ من به شماست . موفق باشید![]()
من دوست داشتم این بحث به یک نتیجه درست و حسابی برسه ولی باز دوباره طبق روال خیلی از بحث های گزشته به جنجال کشیده شد!
من و میلاد از اول قصدمون مقایسه دو کنسول نبود چون به حد کافی تجربه داریم که این بحث ها اخرش به جنجال میکشه اما یک سری از دوستان بحث مقایسه رو پیش کشیدن که خوب اخرش این شد!
امیدوار بودم که دوستان کمی منطقی تر بودن و از روی علاقه و تعصب حرف نمیزدند تا یک بحث شیرین و اموزنده را داشته باشیم و بتونیم به این طریق اطلاع رسانی کنیم ولی خوب نشد و همچنان باید حسرت بخوریم!
پاسخی به کاربر
sonixax
شما گفتید در بسیاری از بازی های سیستم عامل از opengl استفاده میشه، واقعا برای شما متاسفم چون آن وقت بیشتر آن بازی ها نیز برای سیستم عامل لینوکس(پدر opengl)نیز عرضه شوند،پس چرا هیچ بازی برا لینوکس نمیاد؟؟
در ضمن مهم کارکردن با یک api نیست،شما دارید روی پلاتفرم x86 که یک معماری سخت افزاری استاندارد برای ویندوز است،کار می کنید،یعنی opengl بر روی سخت افزار کامپیوترها به راحتی آداپت می شوند،ولی بر روی یک پردازشگر ناشناخته که برای اولین بار روی کنسولی عرضه می شود و الگوریتم و سیستم پردازشی جدید و منحصر به فردی دارد،نمی توانید مانور زیادی بدهید.
Api قوی و ضعیف ندارد، شما انگار سیستم عامل ویندوز رو با لینوکس مقایسه می کنید،واقعا سطح قیاس شما به نوعی معالفارغ است
پاسخی به کاربر
shab_2008
من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم
"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"
واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه داری با سوپر ماریو سه بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
انگار دی اس رو تا حالا تو دستت نگرفتی
در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
Last edited by santamove; 13-08-2010 at 22:55.
خدا وکیلی اینو خوب اومدی.واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
سوتی قرن شد
قبلا هم گفتم الانم میگم کنسولی که High definition یدک میکشه بدون درایو بلوری مفتش گرونه
کیفیتی تصویری که شما از دیسک بلوری میتونی بگیری عمرا از DVD نمیتونی بگیری حالا میخواد سیستم ناسا باشه یا میخواد 360 باشه .
Last edited by A.IvI.I.N; 13-08-2010 at 23:10.
زمانی که یک بازی برای یک سیستم عامل عرضه میشه باید صرف اقتصادی داشته باشد ، چند % از کاربران خانگی از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند ؟شما گفتید در بسیاری از بازی های سیستم عامل از opengl استفاده میشه، واقعا برای شما متاسفم چون آن وقت بیشتر آن بازی ها نیز برای سیستم عامل لینوکس(پدر opengl)نیز عرضه شوند،پس چرا هیچ بازی برا لینوکس نمیاد؟؟
بحث کاکپاایل کاملا یک چیز متفاوته و کد نویسی برای دو پردازشگر مختلف هیچ فرقی نداره و کد یکسانه ولی هنگام کاکپایل برای اینکه کد نهایی تولید شده با زبان ماشین مورد اشاره یکی باشه از خود کنسول برای کامپایل استفاده میکنند . اطلاعات شما در زمینه برنامه نویسی و نرم افزار خیلی خیلی کم هستش .در ضمن مهم کارکردن با یک api نیست،شما دارید روی پلاتفرم x86 که یک معماری سخت افزاری استاندارد برای ویندوز است،کار می کنید،یعنی opengl بر روی سخت افزار کامپیوترها به راحتی آداپت می شوند،ولی بر روی یک پردازشگر ناشناخته که برای اولین بار روی کنسولی عرضه می شود و الگوریتم و سیستم پردازشی جدید و منحصر به فردی دارد،نمی توانید مانور زیادی بدهید.
دقیقا API قوی و ضعیف داره ، برای نمونه توابع و کلاس های دایرکت ایکس منابع بیشتری از سیستم رو مصرف میکنه برای تولید یک خط برداری ولی OPENGL اینطوری نیست و منابع کمتری نیاز داره .Api قوی و ضعیف ندارد، شما انگار سیستم عامل ویندوز رو با لینوکس مقایسه می کنید،واقعا سطح قیاس شما به نوعی معالفارغ است
همان طور که گفتم (البته این طوری که از بحث با شما نتیجه گرفتم) اطلاعات شما در رابطه با برنامه نویسی و برنامه سازی وسعت خیلی محدودی داره - البته امیدوارم از این حرف بنده ناراحت نشید
دوست عزیز رندر 3D فقط نیازمند چند خط برنامه نویسی بیشتره نه ریسورس های بیشتر در نتیجه نیازی به فضای بیشتر برای ذخیره سازی ندارید ، باز هم اشتباه کردید .
من با این جمله که شما نوشتید کاملا با منطق رفتاریتان پی بردم
"شما میگید هر بازی سه بعدی باید 40 گیگ فضا داشته باشه ! روی چجه حسابی این حرف رو میزنید!؟
پس 3DS هم هر بازیش حالا ما نمیگیم 40 گیگ ولی حتما 20 گیگ فضا داره نه!!؟"
واقعا خنده آورترین جمله ای که در این تاپیک شنیدم این بود،شما بازی های 3d full hd رو دارید با بازی هایی که در رزولیشن vga اجرا میشن مقایسه می کنید!!!
دوست عزیز ، اگر تکستچر ها و صدا ها و دموهای پری رندر و مش های یک بازی رو ازش حذف کنید دست آخر چیزی به جز یک موتور چند مگابایتی نمیمونه ، حتی توی بازی کیل زون !بازی کیل زون 3 که قراره حداقل60گیگ بلوری رو پرکنه داری با سوپر ماریو سه بعدی مقایسه می کنی؟؟؟؟
انگار دی اس رو تا حالا تو دستت نگرفتی
در ضمن شما بازی arkham asylum گفتید سه بعدیه،من که تی وی سه بعدی دارم +پی اس3 آپدیت شده بگو ببینم چه جوری این بازیو سه بازی کنم!!! البته بدون پورت توسط تلویزیون
و در ضمن شما بهتر است طرفداریx360 را در تاپیک مربوط به خودش انجام دهید ، شما n بار می گید 360 ازپی اس تری قوی تره،خوب اگه قوی تره برید با اون بازی کنید آیا نیازی است تاکید کنید،
چند خط عقب تر هم برای شما توضیح دادم که اضافه کردن رندرینگ سه بعدی به یک بازی چه پیشنیاز هایی دارد ، شما به هیچ عنوان نیاز ندارید الکی حجم بازی رو بیشتر کنید همه کارها رو رندر انجین انجام میده که حجمش چند مگ بیشتر نمیشه .
رندر انجین گیم برایو یکی از غول های رندر دنیا بیشتر از 50 مگ نیست .
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
منظور شما از کیفیت چیه ؟ قبلا در این مورد توی همین تاپیک و تاپیک GT5 بحث شده . کیفیت یک بازی ربطی به حجم مدیا نداره بلکه به رندرینگ و قدرت سخت افزاری ربط داره ، حجم مدیا بالا تنها کمکی که میکنه اینه که شما بازی رو گسترش بدید مثل GT5 که گفته شده بیش از 1000 تا ماشین داره ولی رندر و کیفیت تک تک این ماشین ها به بلو ری ربطی نداره .
Last edited by sonixax; 13-08-2010 at 23:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)