سرستونهارو از اول (ستون A ) تا آخر (ستون Y ) انتخاب کن و بعد راست کلیک و Unhide رو بزن ..!
ستونهایی رو که بین اینها هستن و مخفی شدن نشون میده ... شاید اطلاعاتی که دنبالشی همونجاها باشه..!
سرستونهارو از اول (ستون A ) تا آخر (ستون Y ) انتخاب کن و بعد راست کلیک و Unhide رو بزن ..!
ستونهایی رو که بین اینها هستن و مخفی شدن نشون میده ... شاید اطلاعاتی که دنبالشی همونجاها باشه..!
رفتم ستون hide شده ای نبود....
یعنی الان موندم که عددهای خودم رو به جای عددهای این مثال بنویسم بعدش باید چیکار کنم که مسئله من حل شه؟؟ اخه خودکار تغییر نمیکنه
پس اینا چیه ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تغییر خودکار فرمولها هم ببین که تو تب Formulas قسمت Calculation گزینه Calculation Options روی اتوماتیک باشه ...!
ببینین من عددهام رو تایپ کردم اگه میتونین کمک کنین که مسئله حل شه ممنون میشم چون من نمیدونم دیگه باید چیکار کنم
این هم هست اگه بالایی باز نشد
Last edited by aseman1985; 26-04-2014 at 00:01.
نه منظورم اینه که وقتی اون فایل را باز میکنم اتوماتیک اپدیت بشه .وقتی که هایپرلینک میکنی فقط یه لینکی هست که باید روش کلیلک کنی واون لینک در یک صفحه جدید باز میشه. من میخام اون صفحه به صورت اتوماتیک اپدیت بشه،یعنی داده ها را از اون لینک بگیره و در یک صفحه اکسل باز کنه و قابل اپدیت باشه
نه منظورم اینه که وقتی اون فایل را باز میکنم اتوماتیک اپدیت بشه .وقتی که هایپرلینک میکنی فقط یه لینکی هست که باید روش کلیلک کنی واون لینک در یک صفحه جدید باز میشه. من میخام اون صفحه به صورت اتوماتیک اپدیت بشه،یعنی داده ها را از اون لینک بگیره و در یک صفحه اکسل باز کنه و قابل اپدیت باشه
من میخوام تو یک سلول اکسل بنویسم
2/2/92
تبدیلش میکنه به
33,696
چرا؟
Last edited by ehsan_iace; 26-04-2014 at 21:46.
باید فرمت سلول رو به text تبدیل کنی
درود.
دوستان عزیز، میخواستم ببینم که راهی داره که در اکسل بتونم قسمتی از یک شیت رو Lock کنم که نشه درش تغییری ایجاد کرد؟
مثلا چندتا سطر یا ستون رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)