خب معلومه یه گوشی تقلبی دیگه!
خب معلومه یه گوشی تقلبی دیگه!
آره بازم همین ارور رو میده
چیکار کنم؟؟؟![]()
تقدیم به شما khofte_Rap جان
این هم فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم : 449.3 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمعنی .... ببین تاریخ رو ببر عقب .. ببر جلو ... تنظیم کن رو تاریخ رو امتحان کن جوابش رو بده
درست نشد بگو یه بار دیگه برات Up کنم
Last edited by hamidrezaaa; 08-02-2008 at 22:37.
خودمم مي دونم...
لامصب اين چينيا گوشي ميزنند عين كره و عسل ولي مفت گرونه... ببين چه گوگوليي زدن... آدم فكر مي كنه5700 مدرنه... اون دكمه قرمزو آبيو سبزشم عوض نكردن...
آقا شرمندم كردي... خيلي چاكريم... الان اينا كه دانلود شد بايد چيكار كنم ميشه يه توضيح مختصري بدي؟؟؟
اره عزیز این مشکل بارها برای من پیش اومده من پیشنهاد میکنم از یک موزیک پلیر دیگه ای به غیر از خود نوکیا استفاده بکنید.برای ریختن آهنگ توی گوشی اگه بخوای موزیک پلیر زیاد قات نزنه وقتی کابل رو وصل کردی date transfer رو بزن چون من چند بار این مشکل پیش اومده که با پ س سایت این کار رو کردم.
نه بابا چه اشکالی خواستم یاداوری کنم که انقدرام زرنگ هم نیستین
من که دیوونه شدم نمیدونم چه مرگشه
قبلا این مشکل رو نداشتم وقتی ازم اون کد رو خواست و من اشتباهی زدم اینطوری شد.حالا کی این آپدیت میاد ما که وقت نداریم بریم سراغشچه کار کنم تا درست بشه مستر ریست کنم حله؟با مستر ریست چه فایلایی پاک میشه.
آقا نياز به آموزش نداشت... خودت زحمت كشيدي عكسشو گذاشتي... واقعا ممنونم... ايشالله جبران كنم... فقط يكي لينك برنامه ي ir remot رو بذاره و بگه كدومشونو بايد ساين كرد؟؟؟
آقا آروين در صورت مشاهده پیام Update Error، از طریق App manager، فایل DRM Common را حذف نمایید....
اينكارو كن شايد درست شه...
Last edited by khofte_Rap; 08-02-2008 at 22:48.
کاظم خان یه چیزی میگی ها مگه چیکار کردم که فک کردی زرنگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)