اسمش هست:
God of War Chains of Olympus
این هم عکسش:
![]()
اسمش هست:
God of War Chains of Olympus
این هم عکسش:
![]()
بله اگه اونجوري بخواين شماره بندي كنيد God of War Chains of Olympus مي شه شماره سه كه فقط مال PSP تو ايران متاسفانه بازي ها رو جداي از اسمشون شماره بندي مي كنن كه يه كار اشتباه اسم بازي God of War Chains of Olympus نه God of war 3 .... بازي هايي كه اسم كامل دارن رو به صورت كامل بيان كنيد اون شركت سازنده بازي خودش بلد بود بگه شماه يك دو سه الي آخر ! حتما دليلي داشتن كه اسم بازي رو اينجوري نذاشتم مثل NFS شما چرا به شماره آخرش مي گيد Pro Street بايد بگيد نيد فور اسپيد ده يا يازده ! ولي اينكارو نمي كنيد در مورد بقيه بازي ها هم اگه همه رعايت كنن خيلي خوب مي شه ......ببخشید مگه گاد آف وار 3 اسمش Chains Of The Gods نیست؟!یا یه همچین چیزایی؟!
آقایون کسی به ما کمک میکنه؟!!!!!
دوستان سلام من ديروز يكي از دوستام يه dvd بازي هايpsp رو خريده بود اومد گفت برام بريز تو psp (اخه خودش كابل نداره) بعد كه dvd رو باز كرديم هرچي توش بود پسوند imagefile داشت و وقتي هم ميريختم تو psp اجرا نميشد لطفا كمك كنيد بگيد dvd اشكال داره يا فايل ها بايد تبديل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
2: من ميخوام برم psp بخرم اما بين اسليم و فت گير كردم چون اتصال به تلويزيون برام مهم نيست اما خر كاري برام مهمه دوم ميترسم فت بگيرم اون وقت مثلا يه برنامه يا بازي يا فريم ور بياد مخصوص اسليم (اخه گفته شده بود سوني قصد داره از اين به بعد برنامه هارو فقط واسه اسليم بده بيرون)
حالا نضر شما چيه؟؟
راستي اين قابليت اسكايپ تو اسليم چيه تو ايران كاربرد داره ؟؟
اين دوتا فرق مهم ديگه اي ندارن؟؟
يه چيز ديگه وقتي رفتيم واسه همين دوستم psp بخريم فروشنده گفت وقتي اسليم رو به تلويزيون وصل ميكني تصوير باريكه و تو تمام تلوزيون نمايش داده نميشه
درسته؟
Last edited by GHOST RECON; 13-06-2008 at 12:46.
حالا این مسئله خیلی مهم نیست...چه شماره و چه اسم.
می خواستم بدونم که این بازی برای پی اس پی هست یا نه که ظاهرا دوستان هم تاییدش می کنن!
پس نتیجه ی کلی می گیریم که این بازی برای پی اس پی جداست و گاد آو وار 3 هم ساخته شده برای پی اس 3 هست و یه مسئله ی جدا داره...درست می گم یا نه؟!
iso هست دیگه؟! شما کجا میریزی؟! بریز تو فولدر ISO .اسلیم بخر. نه کاربرد نداره go messenger فقط الان تو اروپا راه افتاده...آره مثل اینکه! البته شاید تو فریم ویر های بعدی درست بشه.....
شما رفتی توپخونه هر مغازه ای که به نظرت خوب بود و طرف با انصاف بود بخر !
بله برا psp هست god of war3 هم هنوز ساخته نشده یعنی داره میشه برا ps3 ....!
Last edited by ali_ranger22; 13-06-2008 at 13:52.
سلام
god of war2 براي pspاومده مگه
من فقط شنيده بودم يك اومده
دوست عزيز اون فايل هايي كه تو dvd هست هيچ كدوم iso نيست پسوندشون imagefile هست (از فايل اصلي به وسيله nero ايميج گرفتن)
منم ميريزيم تو ISO ولي به قول شما پسوندش يا بايد CSO باشه يا ISO
حالا من چيكار كنم![]()
تو پست قبلي پرسيده بودي اسليم بخرم يا فت
من هرو تاشو دستم گرفتم فت نسبت به اسليم خيلي سنگين تره.قطرشون خيلي با هم فرق نداره ولي وزن اسليم خيلي سبك تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)