سلام،
خیلی طولانی بود اما شما اگه مطمئن هستید پارسال هم بوده یکی از کدها رو بزنید چون قوانین عوض نشده و پابرجاست !
سلام،
خیلی طولانی بود اما شما اگه مطمئن هستید پارسال هم بوده یکی از کدها رو بزنید چون قوانین عوض نشده و پابرجاست !
سوال من صفحه قبل موند QUOTE میکنم شاید یکی از دوستان تو نظام وظیفه آشنا داشته باشه و بپرسه
سلام،
این قانون 2برادری حالا حالاها اجرا نمی شه! یه خبر گذاشته بودم که گفته بود شاید 10 سال دیگه اجرا بشه
اینم منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MeMri; 15-12-2011 at 02:31.
البته با خوندن این مطلب در صفحه 443 همین تاپیک فهمیدم که دیگه نمیشه ...
اوهمچنين ادامه داد: فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي پيوسته نيستند مگر در رشته هاي هم نام با مقطع كارداني كه در اين صورت بايد تحصيل كارشناسي را حداكثر طي مدت 4 سال به اتمام برسانند.
سلام. من الان سومه دبیرستانم.نظری.
متولد بهمن ماهه 1371 هستم.
من تا چه سنی میتونم نرم سربازی؟؟؟
--------------------------------------------------
یه سوال دیگه:
ما 3 تا برادر هستیم.یه پدر هم دارم 63 سالشه.حقوق بگیر هم هست.
برادر اولم خدمت رفت و تمام کردو اومد.برادره دومم 6.7 ساله پیش معافی گرفت.یادم نیست به چه دلیل.
همشونم ازدواج کردن و از خونمون رفتن.
خودم هم تیروئید دارم.
راهی برای معافی گرفتن دارم؟؟؟
خواهشا دوستان اگر بلدند پاسخ منو بدهند:عجله دارم
من برگه شماره 1 دفترچه نظام وظیفه را پر کردم و برگه دفترچه 2 را هنوز نه یعنی پیش پزشک نرفتم برای معاینه عمومی.
حالا سوالم اینه که من میخوام از معافیت پزشکی استفاده کنم و بعد از ارسال دفترچه جوابش میاد که کدام بیمارستان باید برم.
حالا با این حال باید برای تکمیل بررگه شماره 2 قبل ارسال دفترچه پیش دکتر عمومی برم یا نه؟؟؟
خواهشا دوستان جواب بدهند عجله دارم
خب اگه 4 ماه بعد باشه که کنکور میپره!! چیکار کنم؟![]()
ممنون
یعنی ما رو مسخره کردن دیگه![]()
بله .شدید تایید می شود من هم تو سایت نظام وظیفه دیدم نوشته بود حداقل 10 ساله دیگه.![]()
من الان دارم کنکور 91 ثبت نام می کنم. کد وضعیت نظام وظیفه رو چند باید بزنم؟!
متولد فروردین 72 هستم و کنکور 90 قبول نشدم و می خوام 91 شرکت کنم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)