تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4508 از 4751 اولاول ... 35084008440844584498450445054506450745084509451045114512451845584608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,071 به 45,080 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1 - والله پشتیبانی دیشب مشابه شما بهم گفت که روزهام نباید محدود بشه و اگه شد اشتباه شده. فکر کنم اون روز سیستم همچین جریمه‌ام کرده بوده که از بیخ و بن محدودم کرده بودن. برای همین هم کار به سوپروایزر پشتیبانی کشید و گفت تا نیم ساعت دیگه برام درست می‌شه.

2 - مشکل هم اینجاست که کمی برام غیرقابل قبول هست که حجم دانلودی خودم با حجمی که بخش کاربری سایت اعلام می‌کنه، یکی باشه. سالها با تنظیمات مودمهای هووای آشنا بودم و تابحال نذاشته بودم کسی بهش نفوذ کنه. اما با مودم زایکسل تازه آشنا شدم، اما باز هم بعید می‌دونم وای‌فای نشتی داشته و کسی از اونجا دانلود کرده باشه.

3 - مشکل عمده شاتل همین مخفی‌کاری عمدی اون هست. اگه بگه محدوده دانلود مجانی چقدر هست که می‌شه مدیریت کرد. وگرنه این مدیریت دانلود که ورد زبون بخش پشتیبانی هست یه حرف الکی هست. چون کسی بدون اطلاعات اولیه چی رو می‌تونه مدیریت می‌کنه؟؟؟ باز مگه از روی تست و حدس و گمان بشه فهمید که چه خبره. یه مورد دیگه که محرمانه هست اینه که اکانت محدود شده تا چند وقت در بازداشت می‌مونه. حتماً تعریفی برای سیستمشون وجود داره که اون سیستم بتونه اتوماتیک عمل کنه. مشکل فهمیدن اون تعریف هست.

4 - کلاً فکر کنم الان شرکتی نباشه که دانلود شبانه خوب بده. همین مبین‌نت که الان بد شده و ازش فرار کردم یه موقع بدون محدودیت می‌ذاشت یه اکانت دو مگابیت تا حد ممکن، یعنی حدود ۵ تا ۵/۵ گیگابایت شبانه دانلود کنه که در ماه می‌شه حدود ۱۵۰ گیگابایت و شاید بیشتر. الان هم سرعت رو کم می‌کنه و هم محدودیت زمان و حجم گذاشته. شاتل که محدودیت شبانه نامعین داره. دوستم که مخابرات گرفته می‌گفت بهش گفتن که اکانتهای حجمی دانلود مجانی شبانه ندارن. یکی دیگه از دوستام شب عید صبانت گرفته که باید ازش تحقیق کنم. ولی کلاًؐ فکر کنم همه شرکتها وضعشون خراب باشه، ولی فقط میزان خرابی‌شون کم و زیاد باشه.
    ۱) ...
    ۲) حتی اگه دیگران هم رمز مودم شما رو بدونند و از اینتزنت شما استفاده کنند، باز هم مقدار مصرف شده توی پنلتون هست و از این بابت خیالتون جمع باشه که شاتل تو این مورد کارش درسته و دزدی نمی‌کنه.
    ۳) کاملاً موافقم.
    ۴) پول آقا پـــــول

2. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والا با خوندن همين چند صفحه آخر پشيمون شدم شاتل بگيرم... ميخواستم آرت بگيرم اونم ٦ ماهه... ولي با اين وضع دانلود ما همين ٢٥٦ مخابرات رو دو دستي بچسبيم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از ALI V8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام مهدی جان، آقا شما که خودت استادی
    راستش اون وقتا که من اکانت می‌گرفتم، شبی حدود ۵ گیگ دانلود می‌کردم و محدود هم میشدم، الان حدود یک ماهه که عادی دانلود میکنم و مثل اینکه شبیه قدیما محدودم کرده، یعنی از ساعت ۱ تا ۳ که اوج استفاده از ساعات رایگان هست، سرعت از سرور داخلی و خارجی حدود ۳۰ هست و ۳ به بعد میشه حدود ۹۰ کیلوبایت و من اصلا نمی‌تونم بیشتر از شبی ۱/۵ گیگ دانلود کنم و چون اکثرا هم فیلم می‌گیرم، همه‌ی دانلودم از سرورای خارجی هست. به نظرم میرسه که سیاست‌های محدود کردن شاتل تو شهرهای مختلف فرق میکنه.
    امیدوارم که جوابم به کارت بیاد مهدی جان. در ضمن سال نوی شما و بقیه بر و بچه‌های گل این انجمن هم مبارک باشه

ویرایش: عکس ترافیک مصرفی سال جدید اضافه شد.

مخلصم علی جان....اقایی شما
    علی جان شهر ما هم مثل شهر شماس.و شاتل مثل قدیم داره از 1 تا 3 محدود میکنه این چند شب....
    حالا سوال اینجاس یعنی فقط از 1تا 3 محدود هستیم کلا؟و بعد از این ساعات هر چی بگیریم محدودمون نمیکنن؟
    ممنون...سال نو شما هم مبارک باشه

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حالا سوال اینجاس یعنی فقط از 1تا 3 محدود هستیم کلا؟و بعد از این ساعات هر چی بگیریم محدودمون نمیکنن؟
    خدا میدونه. باید از یکی از بچه‌هایی که دانلود شائولینی! میکنن بخوایم که عادی دانلود کنن و بگن که اوضاع اونا چطوره.
    این شاتلم کشته مارو با این سیاستهاش...

8. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminramz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واسه سرور خوبه؟ (واسه نت خونگی نیست رده بالاست) از شاتل گرفتم سرور هم خود شاتل قرار داره پینگش کمه
    سرعت پورت ارتباطی 1 گیگ
    از خیلی ها بدی شنیدم والا بدی ندیدم حتی سرور های آلمان که دارم اینطوری نیست خیلی جالبه

Last edited by raminramz; 28-03-2014 at 22:45.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها منو محدود کردن از داخعو خارج به صورت دقیق با 48.5 گیگ دانلود با همین ارت 1 کی سرعتم درست میشه ؟ امروز صورت حساب ماه بعدمو پرداحت کردم اخه ؟ الان میتونم همینچند روز باقی موندرو بیاج رو ارت 2؟ به نظرتون کی سرعتم درست میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

جدیدا سرعت کمی بالا رفته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

دوستان واسه سرور خوبه؟ (واسه نت خونی نیست رده بالاست) از شاتل گرفتم سرور هم خود شاتل قرار داره پینگش کمه
    سرعت پورت ارتباطی 1 گیگ
    از خیلی ها بدی شنیدم والا بدی ندیدم حتی سرور های آلمان که دارم اینطوری نیست خیلی جالبه

میزان پهنای ه شرکت عرضه کننده اینترنت چنده؟؟
    هر چیبخوان بهشون میدن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها منو محدود کردن از داخعو خارج به صورت دقیق با 48.5 گیگ دانلود با همین ارت 1 کی سرعتم درست میشه ؟ امروز صورت حساب ماه بعدمو پرداحت کردم اخه ؟ الان میتونم همینچند روز باقی موندرو بیاج رو ارت 2؟ به نظرتون کی سرعتم درست میشه؟

مشکل من هم دقیقاً همین چراغ خاموش حرکت کردن شاتل هست که نمی‌شه فهمید داره چیکار می‌کنه. پشتیبانی رو بچلونی هم جواب نمی‌دن. اگه هم بدن چرت و پرت هست. فکر کنم عمداً محرمانه‌بازی درمی‌یارن که کسی نفهمه چه خبره و از ترس روزها بازداشت و جریمه کسی سراغ دانلود شبانه نره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminramz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میزان پهنای ه شرکت عرضه کننده اینترنت چنده؟؟
    هر چیبخوان بهشون میدن؟

قرارداد بستیم
    نامحدود
    شما بگو 100 ترابایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •