۱) ...
۲) حتی اگه دیگران هم رمز مودم شما رو بدونند و از اینتزنت شما استفاده کنند، باز هم مقدار مصرف شده توی پنلتون هست و از این بابت خیالتون جمع باشه که شاتل تو این مورد کارش درسته و دزدی نمیکنه.
۳) کاملاً موافقم.
۴) پول آقا پـــــول
با احترام
تیم مدیریت انجمن
۱) ...
۲) حتی اگه دیگران هم رمز مودم شما رو بدونند و از اینتزنت شما استفاده کنند، باز هم مقدار مصرف شده توی پنلتون هست و از این بابت خیالتون جمع باشه که شاتل تو این مورد کارش درسته و دزدی نمیکنه.
۳) کاملاً موافقم.
۴) پول آقا پـــــول
والا با خوندن همين چند صفحه آخر پشيمون شدم شاتل بگيرم... ميخواستم آرت بگيرم اونم ٦ ماهه... ولي با اين وضع دانلود ما همين ٢٥٦ مخابرات رو دو دستي بچسبيم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مخلصم علی جان....اقایی شما
علی جان شهر ما هم مثل شهر شماس.و شاتل مثل قدیم داره از 1 تا 3 محدود میکنه این چند شب....
حالا سوال اینجاس یعنی فقط از 1تا 3 محدود هستیم کلا؟و بعد از این ساعات هر چی بگیریم محدودمون نمیکنن؟
ممنون...سال نو شما هم مبارک باشه![]()
خدا میدونه. باید از یکی از بچههایی که دانلود شائولینی! میکنن بخوایم که عادی دانلود کنن و بگن که اوضاع اونا چطوره.
این شاتلم کشته مارو با این سیاستهاش...![]()
دوستان واسه سرور خوبه؟ (واسه نت خونگی نیست رده بالاست) از شاتل گرفتم سرور هم خود شاتل قرار داره پینگش کمه
سرعت پورت ارتباطی 1 گیگ
از خیلی ها بدی شنیدم والا بدی ندیدم حتی سرور های آلمان که دارم اینطوری نیست خیلی جالبه
![]()
Last edited by raminramz; 28-03-2014 at 22:45.
بچه ها منو محدود کردن از داخعو خارج به صورت دقیق با 48.5 گیگ دانلود با همین ارت 1 کی سرعتم درست میشه ؟ امروز صورت حساب ماه بعدمو پرداحت کردم اخه ؟ الان میتونم همینچند روز باقی موندرو بیاج رو ارت 2؟ به نظرتون کی سرعتم درست میشه؟
جدیدا سرعت کمی بالا رفته ...
میزان پهنای ه شرکت عرضه کننده اینترنت چنده؟؟
هر چیبخوان بهشون میدن؟
مشکل من هم دقیقاً همین چراغ خاموش حرکت کردن شاتل هست که نمیشه فهمید داره چیکار میکنه. پشتیبانی رو بچلونی هم جواب نمیدن. اگه هم بدن چرت و پرت هست. فکر کنم عمداً محرمانهبازی درمییارن که کسی نفهمه چه خبره و از ترس روزها بازداشت و جریمه کسی سراغ دانلود شبانه نره.
قرارداد بستیم
نامحدود
شما بگو 100 ترابایت
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)