تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4507 از 4751 اولاول ... 35074007440744574497450345044505450645074508450945104511451745574607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,061 به 45,070 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز شاتل برای شما مناسب نیست بعد از کمی دانلود شبانه محدود میشید.
    بهتره سرویس مخابراتتون رو ارتقاء بدید به یک سرعت بالاتر .حداکثر ماهیانه میتونید 45 هزار تومن خرج کنید ؟ اگه بله میتونید از مخابرات یا فناوا سرویس یک مگ نامحدود بگیرید

این مقدار محدود کردن رو کسی می‌دونه چقدر هست؟ من مبین‌نت بودم و اومدم شاتل و امروز هر چی از پشتیبانی پرسیدم، طفره رفت. توی مبین‌نت سرراست گفتن دوبرابر حجم خریداری شده. اما اینجا اگه معلوم نیست، سیستم چطور اتوماتیک محدود می‌کنه؟
    بعد هم جدی مخابرات دانلود رو محدود نمی‌کنه؟ کسی در این مورد اطلاعات موثق داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگر برای دانلود حجیم میخوای بیای شاتل اصلا نیا...

1تا 8صبح
    اره..اگر بطور مداوم دانلود کنی محدود میشی سریع.
    باید مدیریت مصرف داشته باشی و متعادل مصرف کنی که اونش بر میگیره به خودت

من دو روز پیش محدود شدم اما جالب یا غیرجالب این بود که توی ساعت عادی هم محدود شده بودم. بدتر هم این بود که خانم پشت تلفن همش می‌گفت مشکلی نیست و همه چی عادی هست. بعد گفت رئیسش گفته نیم ساعت بعد درست می‌شه که شد. اما امشب دوباره محدود شدم و آقای پشتیبانی باانصاف بود و بجای دروغ تحویل دادن، روراست گفت که محدود شدم.

ولی چیزی که برام عجیب هست که بهم گفت من توی این مدت حدود یک ماه حدود ۱۰۰ گیگابایت دانلود مجانی داشتم که وقتی دایرکتوری دانلودها رو جمع و تفریق کردم دیدم محاله تونسته باشم بیشتر از ۵۰ الی ۶۰ گیگ مصرف کرده باشم. یعنی تقریباً شبی دو گیگابایت.
    اول موندم که آیا محاسبات درست هست یا نه.
    بعد هم با این حساب فکر نکنم شاتل بذاره کسی هر شب پشت سر هم بیشتر از یک یا نهایت دو گیگابایت دانلود کنه. حتی اگه سرعت ۸ مگابایت باشه. این محاسبات برای قدیمی‌های شاتل هم اتفاق افتاده و واقعاً اینطور هست؟ اگه باشه که دیگه روی دانلود شبانه‌اش حساب نکنم و به دوستانم هم بگم که طرف شاتل نیان که ضرر می‌کنن.
    کسانی مثل من که مهاجران مبین‌نت هستیم، فعلاً در انتخاب شرکتهای جدید مردد هستیم و گویا انتخاب شاتل از نظر دانلود شبانه اون چیزی که در موردش تعریف می‌کن نیست.

3. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از بعد از ظهر تا الان 99 درصد سایتهای خارجی برام باز نمیشن و فقط سایتهای داخل کشور برام باز میشن.
    ولی پینگ که میگیرم بهم پینگ میده....
    با پشتیبانی صحبت کردم چیزی بارشون نیست و میگه مشکل از منه و باید ویندوزمو عوض کنم..
    در صورتی که با های وب روی این ویندوز مشکلی ندارم!
    کسی مشکل منو نداره؟
    ========
    ادیت:چه جالب تا این پستو دادم تقریبا درست شد!

من هم دو روز پیش اینجوری شده بودم و خانم بخش پشتیبانی یا نمی‌دونست چه خبره یا خودش رو به کوچه علی‌چپ زده بود. می‌انداخت گردن سیستم که بهش گفتم سوای دسکتاپ توی گوشی و لپ‌تاپ هم چک کردم و مشکل همه جا هست. جالبه که بهش پیشنهاد داد که برم تنظیمات IE رو ریست کنم. نمی‌دونم داشت شوخی می‌کرد و دستم انداخت بود، یا واقعاً فکر می‌کرد IE یعنی همه چیز اینترنت ویندوز و همه مرورگرها یا برنامه‌های دانلود با اون کار می‌کنن؟

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من دو روز پیش محدود شدم اما جالب یا غیرجالب این بود که توی ساعت عادی هم محدود شده بودم...

ولی چیزی که برام عجیب هست که بهم گفت من توی این مدت حدود یک ماه حدود ۱۰۰ گیگابایت دانلود مجانی داشتم که وقتی دایرکتوری دانلودها رو جمع و تفریق کردم دیدم محاله تونسته باشم بیشتر از ۵۰ الی ۶۰ گیگ مصرف کرده باشم. یعنی تقریباً شبی دو گیگابایت.
    بعد هم با این حساب فکر نکنم شاتل بذاره کسی هر شب پشت سر هم بیشتر از یک یا نهایت دو گیگابایت دانلود کنه. حتی اگه سرعت ۸ مگابایت باشه. این محاسبات برای قدیمی‌های شاتل هم اتفاق افتاده و واقعاً اینطور هست؟ اگه باشه که دیگه روی دانلود شبانه‌اش حساب نکنم و به دوستانم هم بگم که طرف شاتل نیان که ضرر می‌کنن.
    کسانی مثل من که مهاجران مبین‌نت هستیم، فعلاً در انتخاب شرکتهای جدید مردد هستیم و گویا انتخاب شاتل از نظر دانلود شبانه اون چیزی که در موردش تعریف می‌کن نیست.
    ۱) محدود شدن تو ساعات غیر رایگان نه تنها جالب نیست، بلکه غیر قانونی هم هست (به شرطی که سرویس اِکو داشه باشید).
    ----------------------------
    ۲) لازم نیست که دانلوهاتونو جمع کنید تا میزان مصرفتون رو متوجه بشید. یه سر که به پنل کاربری‌تون بزنید، میزان مصرفتون حتی به تفکیک ساعت هم ثبت شده.
    ۳) اتفاقا دوستان ما که توی همین انجمن هم فعال هستند با سرویس ۸ مگابیت شاتل دانلود شبانه حدود ۵ گیگ (شایدم بیشتر) هم داشتند. البته معمولا وقتی شما دو-سه شب به صورت مداوم (عموماً از سرورهای خارجی) دانلود شبانه داشته باشید محدود میشید.
    ۴) راستش من نزدیک ۵ سال هست که شاتل دارم و خیلی در جریان وضعیت دانلود شبانه باقی شرکت‌ها نیستم ولی اینو می‌دونم که دانلود شبانه شاتل برای خوره‌های دانلود خیلی مناسب نیست و تعریف خیلی خوبی هم ازش نمیشه.

7. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دو روز پیش محدود شدم اما جالب یا غیرجالب این بود که توی ساعت عادی هم محدود شده بودم. بدتر هم این بود که خانم پشت تلفن همش می‌گفت مشکلی نیست و همه چی عادی هست. بعد گفت رئیسش گفته نیم ساعت بعد درست می‌شه که شد. اما امشب دوباره محدود شدم و آقای پشتیبانی باانصاف بود و بجای دروغ تحویل دادن، روراست گفت که محدود شدم.

دقیقا همین وضع رو هم من دوهفته پیش برام پیش اومد و چندساعتی نتم تو روز محدود بود!حالا هر چی به پشتیبانی میگفتم داستان اینطوریه قبول نمیکردن!!
    دیروز هم با اینکه سایتای خارجی برام باز نمیشد.ولی باز سرعت برای منی که 8مگ دارم یه جورایی محدود بود و بیشتر از 200-300 نمیداد با داخلی.

من هم دو روز پیش اینجوری شده بودم و خانم بخش پشتیبانی یا نمی‌دونست چه خبره یا خودش رو به کوچه علی‌چپ زده بود. می‌انداخت گردن سیستم که بهش گفتم سوای دسکتاپ توی گوشی و لپ‌تاپ هم چک کردم و مشکل همه جا هست. جالبه که بهش پیشنهاد داد که برم تنظیمات IE رو ریست کنم. نمی‌دونم داشت شوخی می‌کرد و دستم انداخت بود، یا واقعاً فکر می‌کرد IE یعنی همه چیز اینترنت ویندوز و همه مرورگرها یا برنامه‌های دانلود با اون کار می‌کنن؟
    به منم این چیزارو گفتن ولی اصلا اثری نداشت...

۴) راستش من نزدیک ۵ سال هست که شاتل دارم و خیلی در جریان وضعیت دانلود شبانه باقی شرکت‌ها نیستم ولی اینو می‌دونم که دانلود شبانه شاتل برای خوره‌های دانلود خیلی مناسب نیست و تعریف خیلی خوبی هم ازش نمیشه.
    علی جان شبی میانگین 2-3گیگ دانلود کنیم بازم محدود میکنن؟

9. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morteza_mzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یکی دو تا سوال داشتم:
    1- تو سرویس های نامحدود ، اگر تو ساعات رایگان دانلود داشته باشم این حجم از حداقل ترافیک مجاز کم میشه یا نه ؟
    2- سرعت دانلود به طور کلی چقدره ؟ (مثلا سرویس ART5) و اینکه سرعت تو ساعات رایگان با حالت معمولی فرق می کنه یا نه ؟

در کل به نظرتون با بودجه 70-60 تومنی بیام سمت شاتل یا اینکه نامحدود 2 مخابرات رو بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یکی دو تا سوال داشتم:
    1- تو سرویس های نامحدود ، اگر تو ساعات رایگان دانلود داشته باشم این حجم از حداقل ترافیک مجاز کم میشه یا نه ؟
    2- سرعت دانلود به طور کلی چقدره ؟ (مثلا سرویس ART5) و اینکه سرعت تو ساعات رایگان با حالت معمولی فرق می کنه یا نه ؟

در کل به نظرتون با بودجه 70-60 تومنی بیام سمت شاتل یا اینکه نامحدود 2 مخابرات رو بگیرم
    نامحدود 2 مگ مخابرات بهتره چون اصلا محدودیت نداره مخابرات.من اان مخابراتم و 128 نامحدود دارم ولی سرعتش 8/10کیلو هست چون پول نمیخوام بدم
    2 مگ با 120 دان داری بدون محدودیت از سرور خارجی و داخل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

علی جان شبی میانگین 2-3گیگ دانلود کنیم بازم محدود میکنن؟
    سلام مهدی جان، آقا شما که خودت استادی
    راستش اون وقتا که من اکانت می‌گرفتم، شبی حدود ۵ گیگ دانلود می‌کردم و محدود هم میشدم، الان حدود یک ماهه که عادی دانلود میکنم و مثل اینکه شبیه قدیما محدودم کرده، یعنی از ساعت ۱ تا ۳ که اوج استفاده از ساعات رایگان هست، سرعت از سرور داخلی و خارجی حدود ۳۰ هست و ۳ به بعد میشه حدود ۹۰ کیلوبایت و من اصلا نمی‌تونم بیشتر از شبی ۱/۵ گیگ دانلود کنم و چون اکثرا هم فیلم می‌گیرم، همه‌ی دانلودم از سرورای خارجی هست. به نظرم میرسه که سیاست‌های محدود کردن شاتل تو شهرهای مختلف فرق میکنه.
    امیدوارم که جوابم به کارت بیاد مهدی جان. در ضمن سال نوی شما و بقیه بر و بچه‌های گل این انجمن هم مبارک باشه

ویرایش: عکس ترافیک مصرفی سال جدید اضافه شد.

Last edited by alinoona; 28-03-2014 at 14:40.

13. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

۱) محدود شدن تو ساعات غیر رایگان نه تنها جالب نیست، بلکه غیر قانونی هم هست (به شرطی که سرویس اِکو داشه باشید).
    ۲) لازم نیست که دانلوهاتونو جمع کنید تا میزان مصرفتون رو متوجه بشید. یه سر که به پنل کاربری‌تون بزنید، میزان مصرفتون حتی به تفکیک ساعت هم ثبت شده.
    ۳) اتفاقا دوستان ما که توی همین انجمن هم فعال هستند با سرویس ۸ مگابیت شاتل دانلود شبانه حدود ۵ گیگ (شایدم بیشتر) هم داشتند. البته معمولا وقتی شما دو-سه شب به صورت مداوم (عموماً از سرورهای خارجی) دانلود شبانه داشته باشید محدود میشید.

1 - والله پشتیبانی دیشب مشابه شما بهم گفت که روزهام نباید محدود بشه و اگه شد اشتباه شده. فکر کنم اون روز سیستم همچین جریمه‌ام کرده بوده که از بیخ و بن محدودم کرده بودن. برای همین هم کار به سوپروایزر پشتیبانی کشید و گفت تا نیم ساعت دیگه برام درست می‌شه.

2 - مشکل هم اینجاست که کمی برام غیرقابل قبول هست که حجم دانلودی خودم با حجمی که بخش کاربری سایت اعلام می‌کنه، یکی باشه. سالها با تنظیمات مودمهای هووای آشنا بودم و تابحال نذاشته بودم کسی بهش نفوذ کنه. اما با مودم زایکسل تازه آشنا شدم، اما باز هم بعید می‌دونم وای‌فای نشتی داشته و کسی از اونجا دانلود کرده باشه.

3 - مشکل عمده شاتل همین مخفی‌کاری عمدی اون هست. اگه بگه محدوده دانلود مجانی چقدر هست که می‌شه مدیریت کرد. وگرنه این مدیریت دانلود که ورد زبون بخش پشتیبانی هست یه حرف الکی هست. چون کسی بدون اطلاعات اولیه چی رو می‌تونه مدیریت می‌کنه؟؟؟ باز مگه از روی تست و حدس و گمان بشه فهمید که چه خبره. یه مورد دیگه که محرمانه هست اینه که اکانت محدود شده تا چند وقت در بازداشت می‌مونه. حتماً تعریفی برای سیستمشون وجود داره که اون سیستم بتونه اتوماتیک عمل کنه. مشکل فهمیدن اون تعریف هست.

4 - کلاً فکر کنم الان شرکتی نباشه که دانلود شبانه خوب بده. همین مبین‌نت که الان بد شده و ازش فرار کردم یه موقع بدون محدودیت می‌ذاشت یه اکانت دو مگابیت تا حد ممکن، یعنی حدود ۵ تا ۵/۵ گیگابایت شبانه دانلود کنه که در ماه می‌شه حدود ۱۵۰ گیگابایت و شاید بیشتر. الان هم سرعت رو کم می‌کنه و هم محدودیت زمان و حجم گذاشته. شاتل که محدودیت شبانه نامعین داره. دوستم که مخابرات گرفته می‌گفت بهش گفتن که اکانتهای حجمی دانلود مجانی شبانه ندارن. یکی دیگه از دوستام شب عید صبانت گرفته که باید ازش تحقیق کنم. ولی کلاًؐ فکر کنم همه شرکتها وضعشون خراب باشه، ولی فقط میزان خرابی‌شون کم و زیاد باشه.

15. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نامحدود 2 مگ مخابرات بهتره چون اصلا محدودیت نداره مخابرات.من اان مخابراتم و 128 نامحدود دارم ولی سرعتش 8/10کیلو هست چون پول نمیخوام بدم
    2 مگ با 120 دان داری بدون محدودیت از سرور خارجی و داخل

راستش چیزی که باعث شد از خیر مخابرات بگذرم سرعت کم اشتراکهاش هست. توی شاتل رفتم سراغ ۸ که البته نویز داشتم و برام تبدیل به ۶ شده. اما سرعت خوبش مواقعی که کار فوری دارم واقعاً می‌صرفه. چون همین الان مبین‌نت دو مگ هم دارم و روزها که دانلود حدود ۲۵۰ کیلوبایت هست به حد شاتل که حدود ۷۵۰ هست نمی‌رسه.
    اما خوب این محدود کردن شاتل هم مورد خوشایندی نیست و فعلاً مجبورم تحمل کنم. شاید در آینده شاتل هم مشابه بعضی از شرکتهای دیگه تغییر کرد و اون وقت باید که چه می‌شه کرد. تغییر روش مصرف داد یا تغییر شرکت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •