باز شما یکم چشم بقیه رو دور دید!
فکر کنم کلا دنبال یه سوژه هستید تا یکم اسپم بدید!
بازم میگم که رعایت کنید و از سرنوشت گذشتگان عبرت بگیرید!
مرسی!
+
پست 4500 هم به elendil رسید : دی
باز شما یکم چشم بقیه رو دور دید!
فکر کنم کلا دنبال یه سوژه هستید تا یکم اسپم بدید!
بازم میگم که رعایت کنید و از سرنوشت گذشتگان عبرت بگیرید!
مرسی!
+
پست 4500 هم به elendil رسید : دی
یبابا باز که شما گیر دایدن
بیخیال.
![]()
من توی عمرم حتی یه اسپم هم ندادم.به من تهمت نزن.
یه بار دیگه حرفم رو می نویسم.
200 روستا رو الان بده به مهدی ک اخر مهر یه روستا از تحویل بگیر. ( رکورد دار در از دست دادن روستا هست.اسمش توی کتاب گینس هست.)![]()
lمن پیش بینی می کنم که همین مهدی یه روزی بازیش از همه شما ها بهتر شه
البته اگه تا اوم موقع زنده باشیم![]()
من پیش بینی می کنم که همین مهدی یه روزی بازیش از همه شما ها بهتر شه
البته اگه تا اوم موقع زنده باشیم
خب به غیر مستر که کسی اعلام نکرد یعنی خداییش حتی به 200 روستا هم علاقه ندارین به از دست دادنش باز مهدی خوبه اعلام کرد امید داره به خودش
انگاری یه سری چیزا توی این و40 که الان دارم میبنم تغییر کرده به نسبت قدیم ( منظور من از قدیم و21 هستا نه و10 و و7 اینا![]()
)
elendi اکانت رو بده به من برات 50 پوینت پریمیوم میفروشم ، 50-50 !!![]()
توی همشهری تبلیغ بدین.
بنویسید:
اکانتی روی دستمون باد کرده از متقاضیان برای علافی در بازی تریبال خواهشمندیم با این شماره تماس به عمل اورند : 09126666666666666666
در صصورتی عدم توانایی برای تماس می توانید به این ادرس مراجعه فرمایید : تریبال , خیابان ورلد نمی دونم چند , کوچه اول نه کوچه دوم نه کوچه سوم نه کوچه چهارم نه بلکه به کوچه پنجم زنگ 1506 مراجعه کنند.
شرایط و موقعیت اکانت :
سه خوابه , ایفون تصویری , سیستم شوتینگ اشغال , یخچال فول اتوماتیک ( غذا خودش درست می کنه میذاره رو گاز ) پارکینگ مجهز به شهر بازی و هزاران جایزه دیگر.![]()
توی همشهری تبلیغ بدین.
بنویسید:
اکانتی روی دستمون باد کرده از متقاضیان برای علافی در بازی تریبال خواهشمندیم با این شماره تماس به عمل اورند : 09126666666666666666
در صصورتی عدم توانایی برای تماس می توانید به این ادرس مراجعه فرمایید : تریبال , خیابان ورلد نمی دونم چند , کوچه اول نه کوچه دوم نه کوچه سوم نه کوچه چهارم نه بلکه به کوچه پنجم زنگ 1506 مراجعه کنند.
شرایط و موقعیت اکانت :
سه خوابه , ایفون تصویری , سیستم شوتینگ اشغال , یخچال فول اتوماتیک ( غذا خودش درست می کنه میذاره رو گاز ) پارکینگ مجهز به شهر بازی و هزاران جایزه دیگر.
والا نمیتونم بفروشم و گرنه بدک نبود می ارزید 50 - 80 پرمیوم پوینت
چرا نمیتونی بفروشی ؟!
خوب هر روستا رو اجاره بده.![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)