سلام دوست عزیز شما میتونی از قسمت امور مالی وارد سوابق مالیت بشی و اونجا میتونی ببینی که در کدوم تاریخ هدیه گرفتی .و با کلیک بر روی شماره پیش فاکتور هم میتونی کاملا
میزان گیگ هدیه داده شده رو هم ببینی و حتی ساعتی رو که هدیه تخصیص داده شده .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوست عزیز شما میتونی از قسمت امور مالی وارد سوابق مالیت بشی و اونجا میتونی ببینی که در کدوم تاریخ هدیه گرفتی .و با کلیک بر روی شماره پیش فاکتور هم میتونی کاملا
میزان گیگ هدیه داده شده رو هم ببینی و حتی ساعتی رو که هدیه تخصیص داده شده .
یک دنیا ممنون
هنوز بهم ندادن...
چطور ندادن این طرح که زمانش تموم شد رفت...![]()
دوست عزیز قبلا که شاتل برند برتر شد یه گیگو تو 3 اسفند به بیشتر افراد داده بودن . ولی برا من تخصیص نداده بودن . با پشیبان فنی چت کردم . اونم گفت فقط با واحد فروش شهرتون صحبت کنید اگه لازم بشه اونا ایمیل میزنن به ما (یعنی تهرون) . منم زنگ زدم پشتیبان گفتن چند روز صبر کن تخصیص ندادن به ما بگو خودمون میل میزنیم به شاتل تهرون . البته فرداش یه لحظه شب اومدم نت دیدم صبح زود تخصیص داده بودن . شما هم که تهرونی به راحتی زنگ بزن با خودشون مسئله رو حل کن . با واحد فروش در تماس باش .
Last edited by mehdi.84; 21-03-2014 at 16:02.
به نظرتون نمایندگی شاتل بعد از تعطیلات رسمی یعنی 5 فروردین به بعد هستند؟
5 ام برم برای سرویس جدید تا 11 ام که به تعطیلی میخوره رانژه میکنند تو این مدت؟
مخابرات هم مثل بقیه مراکز دولتی باید باشه دیگه 5 ام به بعد شروع بکار میکنن دیگه؟
جدیدا از ساعت 1 شب تا حدود 7-8 صبح پینگ 85.15.1.10 به صورت خود جوش میاد رو 150-160 + time out .. کسی از دوستان این اتفاق براش میفته؟
راستی. سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی رو تبریک میگم به همه.............. . . . .
فکر کنم از 8 ماه پیش تا الان توی ساعات رایگان واسه من اینجوری میشه![]()
سلام دوستان
سرویس اکو 128 سه ماهه ، از کی شده 8 گیگ ؟
از من قبلا 6 گیگ بود اما الان شده 8 گیگ
توجه نکرده بودم![]()
به این میگن اینترنت: آسیا تک سرویس 4 مگشاتلیا عیدتون مبارک
![]()
اینم مصرف سرویس من با آرت 1 ویژه همچنان سرعتم هم بالاست سرعتم بین 100-130 در نوسانه فوق العاده راضیم اش
![]()
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)