تو همون No.1 نوب 12 سالهه هستی ؟جدی؟؟نه بابا الان چی شدی حالا؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
تو همون No.1 نوب 12 سالهه هستی ؟جدی؟؟نه بابا الان چی شدی حالا؟؟
هيچ راهي براي بستن تقلب مقلب نيست؟
يعني كانتر همش همينطور مسخره بازي هست و هر بچه كوچولويي با كد تقلب ميتونه مارو ببره ؟
همون Anti-Cheat که شما نصب می کنی جلوی یه سری cheat ها رو می گیره.
به علاوه اگه سرور , سرور باشه و admin درست و حسابی داشته باشه می تونه یه سری Plugin نصب کنه که احتمال Cheat زدن رو به حداقل برسونه.
یه خبر هم بدم که سایت 3S-Gaming.com بزرگترین Game Club ایران داره یه سرور Counter می زنه که اگه کسی بتونه توش Cheat بزنه جایزه می گیره !! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
موفق باشید ...
من اینو میشناسم !! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
دوستان يه سري رمز مي خوام براي گيم نت
مثلا هدشات و وال
بعد
تو گيم نت ميشه اسلپ كرد؟
ممنون
ادمينش همون امين خودمونه ؟؟
اولا : پست پشت سر هم خلاف قوانین سایت هست .
دوما : تو گیم نت فقط میشه تعداد دمیجایی که میدی رو زیاد کرد برای هر تیر !
سوما : ادمین خودتون کیه؟!
لينك اين آنتي چيت رو بزاريدهمون Anti-Cheat که شما نصب می کنی جلوی یه سری cheat ها رو می گیره.
به علاوه اگه سرور , سرور باشه و admin درست و حسابی داشته باشه می تونه یه سری Plugin نصب کنه که احتمال Cheat زدن رو به حداقل برسونه.
یه خبر هم بدم که سایت 3S-Gaming.com بزرگترین Game Club ایران داره یه سرور Counter می زنه که اگه کسی بتونه توش Cheat بزنه جایزه می گیره !! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
موفق باشید ...
راستي حالا اين سرور ايراني به كنار - شما قبول داري كه بازي با خارجي ها بيشتر حال ميده ؟
با ايراني جماعت بخواهيم بازي كنيم كه ميريم گيم نت
من خيلي دوست دارم با افرادي از سرتاسر جهان ، مثلا يك نفر تو آفريقا و يكي تو چين و يكي تو آمريكا و يا ايسلند بازي كنم
خيلي حالش بيشتره
قبول داري؟
آنتی چیت رو میتونی از آدرس زیر بگیری:
در ضمن سطح بازی تو سرورای خارجی که مجانی هستن خیلی پایینه و اکثرا نوب هستن. به علاوه لیتنسی خیلی بالا میره و به هیچ وجه نمیشه بازی کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خاطرهیه بار من رفتم تو یه سرور که 3 4 نفر توش بودن. ازشون پرسیدم کجایی هستید. گفتن آمریکایی. بعد از من پرسیدن کجایی هستم. گفتم ایرانی. یکیشون گفت WOW. فکر کردم میخواد بگه تروریست
گفتم واسه چی میگی WOW؟ گفت چون خیلی دوره
![]()
والا بازي كردن با خارجي ها كيف داره نه ايراني ها
با ايراني جماعت كه ميشه تو گيم نت بازي كرد
ما از اينترنت استفاده ميكنيم كه با خارجي ها بازي كنيم
پس بهترين سرور خارجي كه توشهيچ كد تقلبي نميشه اجرا كرد لطفا لينكش رو اينجا و در پست اول بزاريد ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)