تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 522 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به به خوش اومدي
    باور كردنش كمي برام عجيبه كه كا800 گرفتي
    اولا رم نه مموري
    دوما مموري 8 گيگ نداريم
    سوما تو مشخصات كا 800 نوشته تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
    ولي بايد 4 گيگ را بخونه
    عده اي از دوستان ميگند كه 4 گيگ را داشتند و بدون مشكل كار ميكرده
    و بعضيها هم ميگند كه نه هنگ ميكنه
    منم خودم ترسيدم و 2 گيگ گرفتم
    ولي بايد 4 گيگ را ساپورت كنه
    قيمتشون هم در تبريز :
    مموري 4 گيگ M2 با قيمت 28000 با گارانتي
    مموري 2 گيگ M2 با قيمت 15000 با گارانتي
    مموري 1 گيگ M2 با قيمت 8000 با گارانتي
    قيمتهاي فوق براي مارك SanDisk ميباشند
    ارزونتر از اينها هم موجو هست
    مرسی از راهنماییتون واقعا عکاسیش عالی مخصوصا سرعت شاتر عالی و فلش قوی k810 فلش یکمی ضعیفتره واقعا یک دوربین حرفه ای هست رودست نداره در مورد سوالم یعنی M2 8گیگ نداره؟ الان 512 دارم واقعا برام کمه ولی حافظه داخلی خیلی بهم کمک کرد اول قصد خرید k850 رو داشتم ولی گفتم اونکه در حد همین k810 خودمون بود یکمی حالا بهتره دکمه های لمسیش خراب میشه خیلی تو شک افتادم و بعد تصمیم گرفتم k810 بگیرم ولی دوستام گفتند قبلا k810 داشتی تونع ایجاد کن k800 بگیر منم گرفتم واقعا عالی بلا فاصله رفتم پیش پسرخالم یکی یکی سری اول اول که نبود ولی اون موقع که 310 تومان رسیده بود خرید ولی 4 روز دست گرفت خوشش نه امد تو کارتون گذاشته بود هیچکی هم نمیخرید من رفتم با 5610 عوض کردم دلیل عوض کردن این بود که میخواستیم گوشی در شب عکاسیش عالی باشه سرعت شاتر عالی باشه حرفه ای هم باشه ابته کفیت دوربین 5610 در روز خیلی خوب بود

خود شما هم k800 دارین؟ راضی هستید؟ من تاحالا k800 نداشتم k810 داشتم عالی بود
    Last edited by Punisher_2008; 08-11-2008 at 20:10.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون واقعا عکاسیش عالی مخصوصا سرعت شاتر عالی و فلش قوی k810 فلش یکمی ضعیفتره واقعا یک دوربین حرفه ای هست رودست نداره در مورد سوالم یعنی M2 8گیگ نداره؟ الان 512 دارم واقعا برام کمه ولی حافظه داخلی خیلی بهم کمک کرد اول قصد خرید k850 رو داشتم ولی گفتم اونکه در حد همین k810 خودمون بود یکمی حالا بهتره دکمه های لمسیش خراب میشه خیلی تو شک افتادم و بعد تصمیم گرفتم k810 بگیرم ولی دوستام گفتند قبلا k810 داشتی تونع ایجاد کن k800 بگیر منم گرفتم واقعا عالی بلا فاصله رفتم پیش پسرخالم یکی یکی سری اول اول که نبود ولی اون موقع که 310 تومان رسیده بود خرید ولی 4 روز دست گرفت خوشش نه امد تو کارتون گذاشته بود هیچکی هم نمیخرید من رفتم با 5610 عوض کردم دلیل عوض کردن این بود که میخواستیم گوشی در شب عکاسیش عالی باشه سرعت شاتر عالی باشه حرفه ای هم باشه ابته کفیت دوربین 5610 در روز خیلی خوب بود

خود شما هم k800 دارین؟ راضی هستید؟ من تاحالا k800 نداشتم k810 داشتم عالی بود
    والا 8 گيگ فك كنم هيچ مموري نيست
    البته واسه گوشي
    و اگه هم باشه هيچكدوم نميشناسه
    البته به غير از بعضيها از جمله پي 990 اصل فرانسه اكه اولها بازار بود
    در مورد فلش خوب اين يه چيز ثابت شده هست كه فلش زنونش حرف نداره حيف نيست گوشيهايي را كه فلش ندارند و به جاي فلش از 2 تا LED براي نور دهي استفاده شده(كه قيمتشون 200 تومنه) با گوشيهاي فلش دار مقايصه كرد؟
    حقيقتش تا زماني كه يك گوشي فلش نداشته باشه نميتونه يك دوربين حرفه اي داشته باشه
    اون 2 تا چراغ LED كه كم هزينه هست در مقابل فلش هيچي نيست
    كمي هم از نحوه عملكرد فلش ميگم برات
    در داخل دوربينهاي ديجيتال قطعه الكترونيكي بنام خازن موجوده كه اين قطعه ميتونه انرژي را در خودش ضخيره كرده و يكدفعه دشارژ كنه
    و معمولا 2 خازن و يا بيشتر هست
    و يه قسمت از برد گوشي كارش اينه كه در حالت عادي اين خازنها را شارژ ميكنه
    بعد پلاريته اين دو خازن را طوري بهم وصل ميكنه كه ولتاژشون باهم جمع بشه
    يعني اگه حداكثر ولتاژ باطري 3.6 باشه بعد از جمع بندي 7.4 ولت ميشه
    و اين جريان را موقع عكس گرفتن خاليه چراغ فلش ميكنه
    واسه خاطر همين نورش زياده
    و طبيعتا مصرف باطريش هم بيشتر

و در مورد انتخاب گوشي كه خوب كاري كردي كا850 نگرفتي
    چون الان اصلش فكر نكنم موجود باشه اگر هم بود زيان اونطور كه بايد و شايد از كا800 قوي نبود
    اون مموري 512 هم كه داري اره كمه بهتره يكي بگيري
    اگه 2 گيگ بگيري بدون مشكل كار ميكنه
    ولي اگه 4 گيگ بگيري به ظرط بگير و يا حداقل تو مغازه تستش كن كه هنگ نكنه بعد بخر
    بعضي از دوستان ميگند كا800 هاي اولي ميتونند 4 گيگ رابدون مشكل بخونند
    من خودم هم سعي ميكنم مموري 4گيگ پيدا كرده و تست كنم
    شان آوردي كه پسر خالت باهات تاخ زده
    اگه جديد نباشه پس CID گوشي هم حتما 53 نيست و اينجاش خيلي جاي خوشحالي داره برات
    كيفيت دوربين 5610 و يا ان 73 و .. خوبه كسي نميگه بده
    چيزهاي ديگه هم در گوشي بحساب مياند
    اپشن دوربين گوشي را ديدي چقدر تكميله؟
    فكر نميكني با سرعت بيشتر عكس ميگيره؟
    Best Pic را تست كردي؟
    و چيزهاي ديگه كه لزومي نداره بگم

من الان كا800 دارم
    خيلي هم ازش راضي هستم
    حدود 1.5 سال پيش گرفتم
    اون موقع 300 به گوشي و 22 تومن به مموري 1 گيگ بدون گارانتي دادم
    چند وقت پيش به خاطر نداشتن امنيت گوشي به فكر فروشش بودم(به خاطر نداشتن پسورد صفحه كليد)
    ولي خوشبختانه سري DB2020 هم هك شد و تونستيم پچ نصب كنيم
    و كاراي ديگه كه انقلابي عظيم در سوني اريكسون بود

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون اقا محد اطلاعات کاملی داشتید امید وارم در کنار همم با دوستی روی گوشی هامون کار کنیم

در مورد اپشن دوربین واقعا کامل و حرفه ساخته شده اون حالت best pic چندین عکس رو سریع میگره تست کردم خیلی عالیه سرعت شاتر سرعت سو که عالی فقط یک چیز منو تو شک انداخته

ایا ارزش داشت 5610 که 250 تومان قیمت داشته ولی 5 ماه استفاده کردم رو با k800 که تقریبا سری اول هست وخیلی کم ازش استفاده شده فط در مواقع ضروری استفاده شدهه عوض کردم؟ اخه یک چیزی نگرانم کرد 70 ساعت مکالمه داره به پسر خالم خیلی اعتماد دارم و میدونم بهم دوروغ نمیشه و در ضمن خیلی خیلی تروتمیز حتی ال سی دی خط نداره فقط و فقط در پوش لنز خط داره و جویاستیک خیلی خیلی نرم و راحت کار میکنه

؟k850 یکی ااز دوستان داره راضی هست ولی کفیتش در حد همون k800 خودمونه ولی فلش ضغیفتری داره و عکساش کمی شفاف تر هستند اونم به خاطر ال سی دی هست حتی بعضی های میگفتند k800 تنظیم کن درست میتونه k850 رو قورت بده ولی من تست نکردم نمیدونم راسته یا دوروغ
    در مورد مموری microsd 8گیگ رو داره و گوشی هایی مثل n82 n81 6120 ,... ساپورت میکنند نمیدونم m2 داره یا نه ولی اگه تست کنید ببینید 4گیگ میکشه یا نه خوشحال میشم
    خداوکیلی گوشی شاخیه فکر نمیکرد که از k810 بهتر باشه حتی یک جا خواندم ه فلش k800 قویتر از k810 هست

و سوال اخر این CID چیه؟ مربوط به چی هست

ببخشید زیاد سوال میکنم میخواد دیگه نو خط سونی ایریکسون هم باشم گوشی هایی محکمی داره الان خیلی خوب شد که یک دوربنی 3.2 عالی و حرفه ای گیرم امد
    Last edited by Punisher_2008; 09-11-2008 at 07:46.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوست من اسم دوستمون اسماعيل هستش محمد نيســـت
    در هنگام فلش فریمور دقت کنید که فایل فریمور از نظر سیستم سخت افزاری متناسب با گوشی شما باشد.منظور از اینکه از نظر سیستم سخت افزاری مناسب باشد اینه که گوشیهای سونی اریکسون دارای یک سیستم محافظتی با نام CID هستند.

6. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

گل ممدی جون باور کن من 4بار مموریم اینطوری شده
    تو تبریزم
    از پاساژ شریعتی این مموری ها رو میگیرم
    این مموری آخریم گاهی تو پی سی دیده میشه کلی توش دیتا میزنم اما وقتی از پی سی جداش میکنم کار نمیکنه و میگه باید فرمت شه جون تو

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام اگه میشه تنظیمات گوشی ک800 برای دریافت وفرستادن ایمیل از طریقه گوشیرو اگه کسی می دونه بزاره ممنونم پیشاپیش

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

13

سلام
    صدا هاي داخلي (اهنگ باتري و بلوتوث و....) گوشي k800 رو ميخوام !
    با تشكر

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    صدا هاي داخلي (اهنگ باتري و بلوتوث و....) گوشي k800 رو ميخوام !
    با تشكر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدمت شما اگر با 2شارد مشكل داري بگو جاي ديگه آپ كنم
    فقط من صداي دليوري را عوض كردم كه در نتيجه صداي دريافت بلوتوس هم عوض شده فايل notofication هست اسمش نداشتم اگر نه ميذاشتم برات.
    Last edited by hessam_sz; 09-11-2008 at 23:34.

11. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خیلی ممنون اقا محد اطلاعات کاملی داشتید امید وارم در کنار همم با دوستی روی گوشی هامون کار کنیم

در مورد اپشن دوربین واقعا کامل و حرفه ساخته شده اون حالت best pic چندین عکس رو سریع میگره تست کردم خیلی عالیه سرعت شاتر سرعت سو که عالی فقط یک چیز منو تو شک انداخته

ایا ارزش داشت 5610 که 250 تومان قیمت داشته ولی 5 ماه استفاده کردم رو با k800 که تقریبا سری اول هست وخیلی کم ازش استفاده شده فط در مواقع ضروری استفاده شدهه عوض کردم؟ اخه یک چیزی نگرانم کرد 70 ساعت مکالمه داره به پسر خالم خیلی اعتماد دارم و میدونم بهم دوروغ نمیشه و در ضمن خیلی خیلی تروتمیز حتی ال سی دی خط نداره فقط و فقط در پوش لنز خط داره و جویاستیک خیلی خیلی نرم و راحت کار میکنه

؟k850 یکی ااز دوستان داره راضی هست ولی کفیتش در حد همون k800 خودمونه ولی فلش ضغیفتری داره و عکساش کمی شفاف تر هستند اونم به خاطر ال سی دی هست حتی بعضی های میگفتند k800 تنظیم کن درست میتونه k850 رو قورت بده ولی من تست نکردم نمیدونم راسته یا دوروغ
    در مورد مموری microsd 8گیگ رو داره و گوشی هایی مثل n82 n81 6120 ,... ساپورت میکنند نمیدونم m2 داره یا نه ولی اگه تست کنید ببینید 4گیگ میکشه یا نه خوشحال میشم
    خداوکیلی گوشی شاخیه فکر نمیکرد که از k810 بهتر باشه حتی یک جا خواندم ه فلش k800 قویتر از k810 هست

ببخشید زیاد سوال میکنم میخواد دیگه نو خط سونی ایریکسون هم باشم گوشی هایی محکمی داره الان خیلی خوب شد که یک دوربنی 3.2 عالی و حرفه ای گیرم امد
    بابا نترس
    حتي اگه استفاده شده باشه بازم عيبي ندره
    مگه نميگي ظاهرش مثل گوشي نو هست
    خوب همين ديگه هيچي نميخواد
    برو شكر كن كه CID گوشي 52 هست(البته بايد 52 باشه)
    كا850 معلومه سرتره ديگه چيز زيادي ازش نميگم
    و مموري 4 گيگ راستش وقت ندارم برم بازار اگه برم حتما يكي تست ميكنم
    شما اگه زودتر تست كردين نتيجه را بگين
    و جريان CID را هم كه هادي جون گفتند
    شما كه گوشي كا 800 گرفتين يواش يواش بايد به فكر تقويت صدا تغيير منو ريختن چا و الفپكها و .. باشيد
    اين در حاليست كه همه اين كارا را ميشه با CID هاي زير 53 كرد
    يعني اگه CID گوشي 53 باشه نميشه هكش كرد و پچي ريخت و خلاصه تغييراتي انجام داد
    واسه خاطر همين گفتم بايد شكر كني
    قبل از همه اين كارها مواد لازم را بايد تهيه كني
    1 برنامه هك setool 1.11
    2 فايلهاي فلش كه در سوني شامل 3 قسمت ميشه
    4 usb_flash_driver و
    5 آموزش فلش و تبديل
    همه اينها را ميتونه با مراجعه به تاپيك موجود در امضاء من پيدا كني
    گل ممدی جون باور کن من 4بار مموریم اینطوری شده
    تو تبریزم
    از پاساژ شریعتی این مموری ها رو میگیرم
    این مموری آخریم گاهی تو پی سی دیده میشه کلی توش دیتا میزنم اما وقتی از پی سی جداش میکنم کار نمیکنه و میگه باید فرمت شه جون تو
    شما وقتي ميخواهين از PC جدا كنين به چه نحوي جدا ميكنين؟
    دقيقا بيان كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدمت شما اگر با 2شارد مشكل داري بگو جاي ديگه آپ كنم
    فقط من صداي دليوري را عوض كردم كه در نتيجه صداي دريافت بلوتوس هم عوض شده فايل notofication هست اسمش نداشتم اگر نه ميذاشتم برات.
    حسام از كي لينك ادمين ميذاري؟
    خوب بشاه كردمش به اسم خودم
    ممنون

13. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون اقا اسماعیل در مورد صدا من از صداش راضی هستم اکلایزر بلا بردم صدای خوبه کیفیتشم خیلی خوبه فقط میشه بگین اخرین ورژن چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •