سي دس درايو من خودش مياد بيرون وقتي كه ميديش تو باز مياد بيرون آيا ويروسه؟ و سي دي رو هم نميتونه بخونه
سي دس درايو من خودش مياد بيرون وقتي كه ميديش تو باز مياد بيرون آيا ويروسه؟ و سي دي رو هم نميتونه بخونه
با سلام
من ویندوز ویستا را روی ویندوز اکس پی نصب کردم وبعد از ان یک ویندوزی به نام windows ati gamer edition را در اینترنت دیدم و ان را دانلود ونصب کردم که این ویندوز بر روی ویستا نصب میشود حالا در صفحه ی انتخاب ویندوز دو تا ویستا نوشته که اولی ویندوز جدیده است میخواستم بدانم حذف این ویندوز چگونه است و ایا می توان جای دو ویستا را با هم عوض کرد تا پس از سی ثانیه داخل ویستای قبلی برود؟
با تشکر
سلام
من بعضی وقتا که کامپوتر رو روشن میکنم
این صفحه بوت همین جوری ثابت میمونه ( این واره هی میره و میاد )
باید ریست کنم تا درست بشه بعضی وقتا بازم ریست میکنم درست نمیشه و باید دوباره ریست کنم !
مشکل از چیه ؟
![]()
سه شاید وجود داره
1.ویندوزتون اصل نیست
2.نرم افزارهاتون زیاده(درایو ویندوز پر شده)
3.سیستمتون به خوبی نمیکشه ویستا رو
1 - متوجه نمیشم از اینکه اصل نیست ؟
2 - 30 گیگ هست 3 گیگش خالیه . کمه ؟
3 - اینو مطمئنم نیست ( سیستمم خویه )
سلام
من بعد از اينكه ويندوز 25 تا آپديت را نصب كرد كامپوترمو خاموشيدم
بعدش هي ويندوز مياد بالا تا مياد لوگين شه كه من پس را بزنم مينويسه:
Configurin Updates: Stage 3 of 3 (0%complete)مشكل اينه كه اين صفر درصد حتي 1 درصد هم نميشه و بعد از 1 دقيقه ريست ميشه و دوباره همينطوري ادامه ميده اين روندا
Don't Turn Off Your Computer
شايد تا حالا 30 40 بار گذاشتم ريست شه اما درست نميشه
چيكار كنم؟
ممنون ميشم جواب بدين!![]()
با این راهی که گفتم تو اون تاپیک باید مشکلت حل میشد دیگه....
اره گزینه ی apply to all folders همه جا هست...
من وقتی گجت Sushi's DriveInfo رو نصب میکنم هارد هر 1 ثانیه صدا میده چیکار کنم؟؟
Model : MAXTOR STM3500320AS
سلام
من يه بار گفته بودم مشكلما اما كسي نبود!
حالا عكسشم ميذارم
لطف كنيد جواب بدين
خيلي ضروريه!
وقتي روشن ميكنم Microsoft Corporation تموم ميشه و آرم ويندوز و صداي اوليه مياد اما به جاي اينكه بره تا من پسورد را وارد كنم ميره اينجا كه تو عكسه و دوباره ريست ميشه و همين آش و همين كاسه!
عكسها:
لطفا جواب بدين
ممنون![]()
سلام دوستان ، تو ویستا چطوری میشه محتویات به فولدر رو بر اساس نوع (type ) مرتب کرد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)