تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 596 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 5957

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
    ۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
    ۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
    ۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام

۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
    ۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
    ۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
    ۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟
    سلام
    1-مودم EG8145X6 که وای فای 6 داره و پارسال ریلیز شده و فعلا فقط برق چی میفروشتش به قیمت 3 میلیون 800
    2- یه سریا رو کانکتور حساسن ولی تو پهنای باند پایین هیچ فرقی نمیکنه(کانکتور همون پورت ابی پورت سبز ها هست که پورت سبز بهتره ولی با این پهنای باند هیچ فرقی ندارن باهم)
    3-من همین طرحو دارم ولی خوشبختانه تمومش نکردم تاحالا ..گیگی 2 تومن هست انگار
    4-طرح های پیش پرداخت هست مثلا 1500 گیگ بهت میده برای شش ماه..از من میشنوی همین طرح یه ماهه 500 گیگ از همشون بهتره با اینکه دوبرابر شده قیمتش..
    Last edited by elinbarrage; 10-08-2022 at 22:13.

3. این کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام . درود به شرفت ، خدا پدر مادرتو بیامرزه

1-دستگاه هایی که دارم wifi بالاتر از N رو ساپورت نمیکنن داداش
    2-پس کانکتور رو سبز بگیرم بهتره (با اینکه فعلا تفاوتی نداره)
    3-چون استریمم 1080 با 60 فریم بر ثانیه هست متاسفانه مصرف حجمم کمی زیاده
    4-حله داداش دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خواهش میکنم..گوشیاتون چیه؟؟الان گوشی های پایین رده هم ac ساپورت میکنن!
    کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
    میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره..

6. 3 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام . درود به شرفت ، خدا پدر مادرتو بیامرزه

1-دستگاه هایی که دارم wifi بالاتر از N رو ساپورت نمیکنن داداش
    2-پس کانکتور رو سبز بگیرم بهتره (با اینکه فعلا تفاوتی نداره)
    3-چون استریمم 1080 با 60 فریم بر ثانیه هست متاسفانه مصرف حجمم کمی زیاده
    4-حله داداش دمت گرم
    کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
    میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره.
    این مودمی هم که گفتم واقعا شاخ هست ..سرعت وای فای اگه 4 تا انتن باشه روی باند 5 گیگاهرتز 150 مگابیت میده!البته اگه پهنای باند اینترنت ساپورت کنه که الان میگن رو 100 مگابیت قفل کردن..

8. این کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره.
    این مودمی هم که گفتم واقعا شاخ هست ..سرعت وای فای اگه 4 تا انتن باشه روی باند 5 گیگاهرتز 150 مگابیت میده!البته اگه پهنای باند اینترنت ساپورت کنه که الان میگن رو 100 مگابیت قفل کردن..
    1-مطمئنم ac رو پشتیبانی نمیکنه داداش (توی gsmarena چک کردم)
    بیشترین استفاده ام با PC هست که با کابل LAN مستقیم به مودم وصل میکنم

2-پس به مخابراتیا میگم واسه خونه هم کانکتور atb(پریز) سبز رنگ استفاده کنن و خودمم یه مودم پورت سبز میخرم
    فقط اگه واسه خریدش هم راهنمایی کنید که بهترین مدل چیه ممنونت میشم

3-بیت ریت 9000 حدودا ساعتی 5 گیگ مصرف میکنه داداش . یعنی هر روز 6 ساعت هم استریم کنم ، مصرفم در ماه میشه 900 گیگ اینا

4-این مودم EG8145X6 که گفتید بیشتر برای wifi سرعت بالایی که داره پیشنهاد دادید درسته؟ من استفاده اصلیم با کابل LAN هست داداش

10. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

1-مطمئنم ac رو پشتیبانی نمیکنه داداش (توی gsmarena چک کردم)
    بیشترین استفاده ام با PC هست که با کابل LAN مستقیم به مودم وصل میکنم

2-پس به مخابراتیا میگم واسه خونه هم کانکتور atb(پریز) سبز رنگ استفاده کنن و خودمم یه مودم پورت سبز میخرم
    فقط اگه واسه خریدش هم راهنمایی کنید که بهترین مدل چیه ممنونت میشم

3-بیت ریت 9000 حدودا ساعتی 5 گیگ مصرف میکنه داداش . یعنی هر روز 6 ساعت هم استریم کنم ، مصرفم در ماه میشه 900 گیگ اینا

4-این مودم EG8145X6 که گفتید بیشتر برای wifi سرعت بالایی که داره پیشنهاد دادید درسته؟ من استفاده اصلیم با کابل LAN هست داداش
    اگه از قبل زیرساختشو بر حسب upc (ابی رنگ) زده باشن دیگه نمیشه کاریش کرد!بیت ریت 9000 توییچ نمیزاره داداش بید پارتنر باشی..فک کنم برای non partner همون 6000 هست مکسیموم..
    مودمش در کل شاخه ولی اره بیشتر برای وای فای هست..اگه مودمی میخوای که لنش عالی باشه و وای فایش معمولی بهت hg8245h پیشنهاد میکنم البته اگه olt منطقتون بر حسب هواوی باشه چون بعضی جاها هواوی ساپورت نمیکنه..قیمتش هم باید 1.400 اینا باشه.برای محاسبه بیتریت هم اگه میدونی که هیچ ولی اگه شک داری به میزان مصرف اول بیت ریت مورد نظر رو ضربدر 3600 کن ,عددی که بدست میاد رو به وسیله گوگل تبدیل کن به گیگابایت.

12. 3 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

مخابرات شهر زنجان ، فقط مودم فایبر هوم رو پیشنهاد می ده و می گه این مودم روی بستر ما جواب می ده !!!
    این مودم یه مشکلی که داره بعد یکی ، دو سال پورت های LAN اش از کار میافته . ( مثلا : شما با پورت LAN وصل می شی به مودم . پینگ مودم میگیری اوکیه ولی بعد از مودم رو دیگه نمی بینی و انگار اینترنتی نداره . در حالی که با وای فای مشکلی نیست . ( چندین بار مودم ریست کانفیگ شده ولی مشکل حل نشد ) .. بعده مدتی هم وای فای به همین مرض دچار می شه . و کاری جز تعویض مودم نیست )
    می خواستم ببینم شما هم دچار این مشکل شدید ؟ راه حلی براش هست .؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

مخابرات شهر زنجان ، فقط مودم فایبر هوم رو پیشنهاد می ده و می گه این مودم روی بستر ما جواب می ده !!!
    این مودم یه مشکلی که داره بعد یکی ، دو سال پورت های LAN اش از کار میافته . ( مثلا : شما با پورت LAN وصل می شی به مودم . پینگ مودم میگیری اوکیه ولی بعد از مودم رو دیگه نمی بینی و انگار اینترنتی نداره . در حالی که با وای فای مشکلی نیست . ( چندین بار مودم ریست کانفیگ شده ولی مشکل حل نشد ) .. بعده مدتی هم وای فای به همین مرض دچار می شه . و کاری جز تعویض مودم نیست )
    می خواستم ببینم شما هم دچار این مشکل شدید ؟ راه حلی براش هست .؟

شاتل هم
    اول فایبر هوم تو سایتش بود الان مثل اینکه زایکسل میده

بعیده مال پورت مودم باشه مشکل از جای دیگس

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

شاتل هم
    اول فایبر هوم تو سایتش بود الان مثل اینکه زایکسل میده

بعیده مال پورت مودم باشه مشکل از جای دیگس
    مشکل از خود مودمه . دو سری مودم خریدم و عین دوبار هم به این مشکل خوردم . حتی با مخابرات چندین بار صحبت کردم که مودم از یه برند دیگه استفاده کنم ولی مخابرات زنجان می گه فقط این مودم .
    نکته جالب اینجاست ( اینترنتم IP ثابت داره ) و از بیرون راحت می تونی به مودم وصل بشی ولی مودم هیچ اینترنتی به شبکه خودش نمی ده . هیچکش هم نتونست مشکل رو حل کنه .. فعلا با مودم امانی خودم مخابرات دارم کار می کنم تا اینم بعد یه مدت خراب بشه .
    نه مشکل برق دارم ، نه آداپتور و نه محل نصب . دونه ، دونه رو دقیق بررسی کردم ...
    Last edited by G U L D A N; 11-08-2022 at 19:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •