ازدوستان کسی نیست جواب بده؟خسته نباشید
لطفا منوراهنمایی کنید
پرینترHP سه کاره دارم که بعد از شارز ارور میده و میدونم که کارتریج سالمه چطوری میتونم این ارور رو برطرف کنم؟
ازدوستان کسی نیست جواب بده؟خسته نباشید
لطفا منوراهنمایی کنید
پرینترHP سه کاره دارم که بعد از شارز ارور میده و میدونم که کارتریج سالمه چطوری میتونم این ارور رو برطرف کنم؟
مدل دستگاه یا شماره کارتریج چیست؟
چه پیغامی میدهد؟
سلام
من پرینتر کانن ip2000 pixma دارم برای مصارف خانگی خیلی هم کم ازش استفاده می کنم تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم تو این چند سال فقط جوهرش رو عوض می کردم بخوبی هم کار می کرد.
الان که پرینت می گیرم یه مقدار از کاغذ رو میگیره و توی پرینتر گیر می کنه و هیچی هم پرینت نمیکنه
تا اینکه دکمه cancel بزنم و کاغذ رو خارج کنم چند نوع کاغذ رو هم امتحان کردم قبلا هر نوع کاغذی رو امتحان می کردم مشکلی نداشت.
به نظر شما مشکلش چیه؟
سپاس
یعنی چی گیر میکنه؟الان که پرینت می گیرم یه مقدار از کاغذ رو میگیره و توی پرینتر گیر می کنه و هیچی هم پرینت نمیکنه
مچاله میکنه؟
تست پیچ هم میگیری به همین شکله"
کاغذ رو مچاله نمیکنه وقتی می خواد پرینت بگیره یهو می ایسته وکاغذ توی غلطکها میمونه وهیچ پرینت هم نمی گیره وباید کنسلش کنم تا کاغذ در بیاد. کاغذ هم به صورت سالم در میاد
تست پیج همین جوریه
دوستان پاسخ این پست من رو هم میشه بدید اگه بلد هستید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونه از ساعت باشه و هم کریج
باید نزد متخصص چک بشه.
آقا مهران دمت گرم با این آواتارت جونم یاسما بالا خره می خواهیم بریم و یکی از این دو تا رو بگیریم خواستیم نظرات شما رو بدونیم:Officejet J4680 و Officejet 6500
1:چطوره؟2:بهتر از این هست تو هر برندی با همین امکانات؟ 3:و پورت شبکه منظور از چیست؟ 4:و اینکه دومی چاپ دو رو داره اما اولی نه آیا ارزش بیشتر خرج کردنو داره؟قیمتشم اگه می شه تو اون یکی بدون اینکه بپرسم بزارید.آقا مهران خیلی خیلی خیلی خیلی ممننون
اره خیلی دوسش دارم.آقا مهران دمت گرم با این آواتارت جونم یاس
در صورتی که استفاده خانگی داری و شارز میکنی 4680ا بالا خره می خواهیم بریم و یکی از این دو تا رو بگیریم خواستیم نظرات شما رو بدونیم:Officejet J4680 و Officejet 6500
اما اگه میخوب پمپ ببندی و استفادت بالاست 6500
مدل ستگاه f4180
و کارتریج 21 و 22 میخوره
کارتریج مشکی رو تازه خریدم و نصب کردم و مرتب ارور میده روی نشانگ رقم 3 چشمک میزنه .
قبل از انداختن کارتریج مشکی با همون تک کارتریج رنگی کار میکرد ولی همینکه کارتریج نو مشکی رو انداختم این ارور رو میده و وقتی مشکی رو هم در میارم بازم ارور میده.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)