چرا تو سایت شاتل قسمت سفارش آنلاین سرویس های آرت 2 و 4 نیستن؟
من میخواستم آرت 4 سفارش بدم اما اصلا نیست تو لیست! برای شما هم همینطوره؟
چرا تو سایت شاتل قسمت سفارش آنلاین سرویس های آرت 2 و 4 نیستن؟
من میخواستم آرت 4 سفارش بدم اما اصلا نیست تو لیست! برای شما هم همینطوره؟
من این بستهی شاتل لندو نماوارو خریده بودم نزدیک 29 گیگ هم حجم داشتم الان رفتم تو مای شاتل ترافیکمو زده 1034.13GB ینی هزار گیگو فقط میتونم از شاتل لند استفاده کنم؟ گمونم 5 گیگ هم به بیستو نه گیگم اضاف شده که اگه مصرف نکنم سه روز بعد میپره درسته؟ بیستو نه گیگم هم سرجاش هستو اگه از سایتای دیگه استفاده کنم ازش کم میشه؟به بقیهی دوستان هم مثل مال من اضاف شده؟
سلام
بله دوست عزیز بنده چک کردم 115 گیگابایت داشتم شده 1120 گیگابایت
مثل اینکه همه با هم جمع شدن اما اگه در گزارشات به تفکیک گزا ش نده یک مشکل به وجود میاد که نمیدونیم الان از هزار گیگابایته داره کم میشه یا از حجم اصلی
این مورد رو چون الان سفر هستم نمیتونم چک کنم ، میتونید خودتون تست کنید
![]()
این 5 گیگ که داد به ازای خریدش نماوا تاریخ انقضا داره یا همیشه میشه استفاده کرد؟
تو نماوا فیلم ببینیم از حجم کم میکنه؟
سلام دوستان آیا شاتل شبانه رایگان داره؟!
اضافه شدن گزارش بسته های فعال به قسمت اکانتینگ شاتل برای سوا کردن ترافیک داخلی و خارجی
![]()
سلام دوستان
استفاده از سایت شاتل لند از ترافیک کم می کنه یا نه ؟ چون دسترسی به پنل ندارم ، میخوام بدونم کم میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ehsan102; 31-08-2016 at 11:16.
سلام استفاده از شاتل لند با دانلود از اون فک نمیکنم تفاوت داشته باشه
اگه طرحی برای استفاده ی رایگان از شاتل لند ندارید بله کم میکنه
-------
دوستان یک سوال
دانلود شبانه از شاتل لند باعث میشه شبانه رو محدود کنند؟ چون من ترافیک ویژه ساتل لند رو خریدم اما 24 ساعته میزارم برای دانلود اگه محدود میکنند 2 تا 7 صبح رو دانلود نکنم
با سپاس![]()
آیا امکان درخواست برای تنظیم Upstream روی 1024 هست؟ در این صورت Downstream چند میشه؟ مودم تخمین زده تا 1200 خط جواب میده ولی الان روی 764 است.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)