این گوشی جدید ما نحس شده. دیروز pro خریدم امروز از دستم افتاد نوار فلزی دور گوشی رفته داخل . تعویض میشه؟
این گوشی جدید ما نحس شده. دیروز pro خریدم امروز از دستم افتاد نوار فلزی دور گوشی رفته داخل . تعویض میشه؟
سلام
اتصال کابل hdmi چطوری هستش؟
وصلش کردم به lcd ولی چیزی نشون نداد
گوشیم اکسپریا نئو هستش
سلام. گوشی خواهرم w595 است. یه مشکلی داره. الآن 2_3 روزه که آنتن نداره. یعنی تو صفحه موبایل ، بالای صفحه، هیچ آنتنی نشون نمی ده. نه میشه اس ام اس داد ونه زنگ زد. چی کار باید کرد؟ مشکل چیه؟
سلام
من گوشیم w995 هست و چند روز مشکلی پیدا کردم و اس ام اس ها در اینباکس ذخیره نمیشه و شماره هایی هم که تماس گرفتن و من گرفتم نمیادش و اصلا نمایش نمیده...
نمیدونم مشکل چیه و تنظیمات کلی گوشی رو هم ریست کردم ولی درست نشد .
Last edited by soheil_66; 25-03-2012 at 16:33.
delete////////////
Last edited by attractive_girl; 27-03-2012 at 18:05.
میتونی فلشش کننی
البته با اجازه تعمیر کار متخصص!
از نظر مشخصات کاربردی مثل دوربین و سرعت اجرا و.................... ویواز بهتره - اما تنها برتری x8 سیستم عاملش هست که اندرویده
سلام. من live with walkman دارم.
چند بار روت کردم. ولی انگار درست انجام نمیشه. superuser در منو نیست.
ضمناً به اکانت جیمیلم نمیتونم با گوشی وارد بشم؛ در حالی که روی لپتاپ مشکلی ندارم.
دوستان کسی اینجا XPERIA RAY داره ؟؟؟ میخواستم بدونم عیب و ایراد هاش و خوبی هاش چیه ؟؟؟ چون میخوام این گوشی رو بخرم ( الان گالاکسی جیو دارم ) ! درضمن اگه قیمتش رو میدونین قیمتش رو هم بگین چون واسه من قیمت 415 تا 490 دادن همشون هم بدون گارانتی !!! ( آخه مگه 80 تومن تفاوت قیمت هم میشه ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)