در بیشتر استانها انگار چنین قابلیتی شده.
تو سایت استانیها میتونید برید ببینید.
در بیشتر استانها انگار چنین قابلیتی شده.
تو سایت استانیها میتونید برید ببینید.
سلام...من تلويزيون ديجيتال الجي دارم و ساكن گرگانم. شبكه هاي یک، دو، سه، چهار، تهران+پويانمايي، خبر، آموزش و قرآن رو به صورت ديجيتال دريافت مي كنم ولي مستند، آی فیلم، العالم، نمايش ، استانی گلستان (گرگان)، شما، بازارو Press TV رو نمي دونم چه جوري دريافت كنم البته به سايت استانيها هم مراجع كردم براي گرفتن فركانس اين شبكه ها ، ولي نتونستم تووي تنظيمات TV اين فركانس رو پيدا كنم...اگه راهنماييم كنيد متشكر مي شم
سلام...من تلويزيون ديجيتال الجي دارم و ساكن گرگانم. شبكه هاي یک، دو، سه، چهار، تهران+پويانمايي، خبر، آموزش و قرآن رو به صورت ديجيتال دريافت مي كنم ولي مستند، آی فیلم، العالم، نمايش ، استانی گلستان (گرگان)، شما، بازارو Press TV رو نمي دونم چه جوري دريافت كنم البته به سايت استانيها هم مراجع كردم براي گرفتن فركانس اين شبكه ها ، ولي نتونستم تووي تنظيمات TV اين فركانس رو پيدا كنم...اگه راهنماييم كنيد متشكر مي شم
Last edited by nakhash; 07-07-2012 at 13:47.
احتمالا جهت آنتن باید بچرخونی سمت فرستنده شهرتون
در همون جهته
|
احتمال میدم از آنتن و اتصالاتش باشه..
به این خاطر میگم چون آنتن اتاقم اتصال رو پشت بومش از اول خوب چفت نشد و الان مشخصه که شل شده و
فقط میتونم 8 تا شبکه رو دیجیتال داشته باشم ولی تی وی تو سالن آنتنش و دریافت شبکه ها مشکلی نداره..
|
آقا این شبکه ی ورزش چی شد نمیزارن بره رو آنتن؟(تبریز)
در ضمن من هنوزم نمیتونم EPG رو بگیرم!
سلام
هنوز المپیک بیاد بعد معلوم میشه.
خوب حتما نمیفرستن که نمیتونی بگیری!![]()
با سلام.من ال سی دی سامسونگ مدل d455 دارم که تو خودش تیونر دریاغت شبکه های دیجیتال داره.ولی فقط 16 تا کانال رو میگیره و شبکه های ورزش و پویا رو که فرکانسش فرق میکنه رو دریافت نمیکنه.میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه.حتا انتنمو پشت بوم هم بردم ولی نشد.اگه اشتباه نکنم فرکانسش 578000 هست.ممنون میشم دوستان کمک کنن ببینم مشکل از کجاست.
شما ساکن تهران هستی؟
من کرج هستم هم نه پویانمایی را دارم و نه ورزش. انگار هنوز مونده تا راه بیفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)