میشه یه کم توضیح بیشتر بدین منظورتون از اینکه نمی تونین انتخاب کنین چیه اگه ارور خاصی میده هم اینجا بنویسین
میشه یه کم توضیح بیشتر بدین منظورتون از اینکه نمی تونین انتخاب کنین چیه اگه ارور خاصی میده هم اینجا بنویسین
من ویندوز 8 نصب کردم برنامه Alarm clock ساپورت نمیشه توی این ویندوز. از Task Scheduler استفاده کردم جواب داد. اگه نیاز هست آموزشش رو بزارم. برای من هر 30 دقیقه محدود میشه!
وقتی روی choose کلیک کنم نمی تونم فایل مورد نظر رو پیدا کنم
دوست عزیز ببین فایل رو کجا save کردی بعد برو اونجا فایل رو پیدا کن اگه بازم نتونستی کاری از پیش ببری از دوست عزیز ghasem.m کمک بگیر تا با استفاده از task scheduler ویندوز این کار رو انجام بدی ویندوز من xp هست و استفاده از task schedule برا من نا موفق بوده وگرنه خودم راهنماییت می کردم
یه برنامه ی کوچیک نوشتم واسعه انجام کارتون
اگر به هر دلیلی با روش قبل مشکل داشتید میتونید از این برنامه استفاده کنید
پیش نیاز برنامه : NetFrameWork 3.5.
دلیل برای استفاده : بدون نیاز به نصب . ساده و کاربردی فقط برای یک منظور خواص
آموزش 1 صفحه ایی هم همراه برنامه هست
هر گونه باگ و مشکلی دیدید مطلع کنید.چیز هایی رو هم که میخواید اضافه بشه رو هم اطلاع بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by man7tomani; 26-02-2013 at 00:29.
با تشکر از دوست خوبم که واقعا زحمت کشیدن دوستان از این برنامه استفاده کنید بدون دردسر تست شده و کاملا جواب میده و صد در صد ایرانی![]()
سلام دوستان سرعتتون چطوره؟
DNS1
217.218.127.217
DNS2:
217.218.155.155
راه حل اولی که گفتین نمیشه چون من سرویس نامحدود دارم
راه حل دومی که شما گفتین هزینه داره باید کارت وایرلس بخرم نمی صرفه
خودم به این نتیجه رسیدم که رو حالت pppoe باشه هر وقت دانلود میخوام کنم بذارم رو بریج ، وگرنه با بریج نمیشه همزمان هم لب تاپ کانکت کنم هم کامپیوتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)