کسی قیمت هدفون Sony MDR7506 رو داره ؟
سلام من میخوام یه هدنزفری فیلیپشس بخرم مدل رو ش نوشته بود extra base و از این های بود که تو گوش میرفت قیمتشم سیو خورده ای هست بنظروتون کیفیتش خوبه تا این مدلو بخرم چون من خیلی موسیقی گوش میکنم و کیفیت برام مهمه
دقیقاً به همین خاطره که وقتی دوستان سوالی در مورد هدفون های توی بازار ایران اکثراً دارن، من جوابی نمی دم. چون نه خودم گوش دادم و نه 2 یا 3 نفری که می شناسمشون اون ها رو گوش دادن.
امروز یکی از دوستان خودم ازم پرسید در مورد هدفون زیر 200 تومن. هرچند می دونستم ljokerl قدیم ها سنهایزر cx300 II رو گوش نداده بود، ولی ازش پرسیدم که نظرش چیه در مقابل یاماها، گفتم شاید شنیده بوده باشه توی این مدت.
تنها جوابی که گرفتم این بود. امیدوارم اندک کمکی بکنه:
I haven't tried the mkII CX300. From what I understand it should be very similar to the old CX400, but I haven't tried that either.اگر مدل 3590 منظورتونه. خوبه در مقابل قیمتش
Last edited by rave-87; 09-03-2014 at 00:16.
دوستان تا 80 تومن چه هدفون داخل گوش خوبی میشه گیر آورد؟ (تو دیجی کالا) مثلا این مدل Sennheiser MX365 چطوره؟
من این 80 تومنو بزور جور کردم اگه میشه کمکم کنیدمیارزه یا نه (نیاز زیادی به هدفون دارم و به موسیقی راک گوش میکنم)
خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.
این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.[/QUOTE]
من می خواستم نظر شما یا سایر دوستان رو نیز بدونم.مثلا اینکه جبرا ارزش این هزینه رو داره و دوامش چه قدر هست و اینکه من که بیس دوست دارم کلا بی خیال سنهایزر شم؟
اگر بیسی در حد اون جبرا بخواین، من مدلی از سنهایزر رو نمی شناسم که اون چنین بیسی داشته باشه. شاید هدفون داخل گوشی سنهایزر مثل cx300II شبیهش باشه.
من اگر قرار باشه به کسی هدفون با بیس زیاد توصیه کنم، یاماها رو ترجیح می دم به اون جبرا. ولی در نظر داشته باشیم که مقدار بیسش باز هم از جبرا پایین تر بود تا اونجا که یادمه. یا مخصوصاً پلیر/هدفون های سونی (wh303) صدای بیس دار خیلی دلنشینی داشتن تا اونجا که یادمه. jbl j55 هم توی بازار موجوده که سبک صداش توی همین حدودی هست که شما مد نظر دارین. قیمتشم حدود 280 تومن، که البته با توجه به قیمت 60 دلاریش، گرونه. البته بقیشون هم همینطور گرونن در مقابل قیمت دلاریشون. انتخاب اقتصادی که در مقابل قیمت دلاریش هم خوب باشه، کریتیو hq-1600 هست که حدود 140 تومنه. ولی قضیه اینه که تا شما خودتون امتحان نکنین، کسی نمی تونه نظر حتمی بهتون بده.
Last edited by rave-87; 09-03-2014 at 23:33.
مرسی rave حان از زحماتتون
امروز رفتم نامداران بالاخره یاماها eph-50 رو که گفتین رو گرفتم
صداش همون طور که می خواستم بیس دار و بلند هست
اولش روی سنهایسر cx300 II شک داشتم ولی چون فروشنده cx300 II باز شده برای تست نداشت یه cx275 داد و گفت صدای cx300 II تقریبا شبیه cx 275 هست. صدای cx 275 اصلا دلنشین که نبود هیچ حتی گوش خراش هم بود و بیسش هم خیلی ضعیف بود. حالا این که چقدر صدای cx300 II شبیه cx 275 هست رو مطمئن نیستم ولی ریسک نکردم و eph-50 رو برداشتم. با این حال هنوزم فکر می کنم بیس کریتیو ep-630 یه کمی عمیق تر بود. توی نقد های خارجی به عمر بالای eph-50 اشاره شده بود که امیدوارم مثل کریتیو ep-630 بعد از چند ماه صداش کم نشه. توی استفاده های بلند مدت با eph-50 هم یه کمی گوش درد نائل آدم میشه که توی کریتیو ep-630 وجود نداشت
راستی این هدفونم به burn-in احتیاج داره؟
Last edited by whitewolf; 11-03-2014 at 22:16.
سلام عزیز ، مبارکتون باشه ، در مورد burn فکر نکنم این هدفون ها نیاز داشته باشن چون تو این رنج معمولا هدفون هارو طوری میسازن که از پس چند تا سبک بر بیاد ، به همین دلیل واسه یه سبک خاص نیست که نیاز به burn داشته باشه (البته اگه درست گفته باشم ) . . . راستی اگر مقدوره یه بررسی کوتاه واسمون بزارید ممنون میشم ، شما که یه مدت کریتیو داشتید یه مقایسه ای هم بکنید بد نیست . .
در این مورد هم با کمی تاخیر برای دیگر دوستان، ورودی بازار بزرگ کامپیوتر اولین فروشگاه سمت چپ تقریبا یه 20 تایی هدفون گذاشته برای تست ، البته اکثرا از برند فیلیپس بود ولی برند های دیگه هم یادمه داشت . . ..
Last edited by k.pax; 11-03-2014 at 23:00.
سلام دوستان
تو رنج 50 تا 60 تومن تو گوشی چی پیشنهاد میکنید؟
حتی الامکان ظاهر شیکی داشته باشه ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by kratosnajafi; 12-03-2014 at 00:16.
سلام ,بین cx 300ii سنهایزر وhammerhead ریزر کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟تفکیک صدا مهمه برام.ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)