تیپ 2 مدل 91 میشه خرید ولی سخت گیر میاد اما مدل 90 زیر 30 هم گیر میاد. تیپ 5 مدل 89
تیپ 2 مدل 91 میشه خرید ولی سخت گیر میاد اما مدل 90 زیر 30 هم گیر میاد. تیپ 5 مدل 89
مصزف 405 خیلی زیاده .خرج 206 تیپ2 دقیقا چه قدر با یه مثلا پرشیا فرق میکنه؟ مثلا لنتو جلو بندی؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
عرضه 19 هزار خودرو به بازار طی 15 روز آینده
جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳
مدیر عامل ایران خودرو با اشاره به 3 بار ابراز تاسف مدیر پژوی فرانسه از ترک بازار ایران در پی تحریم ها گفت: ظرف 15 روز آینده بیش از 19 هزار دستگاه خودروی این شرکت به بازار عرضه می شود.
هاشم یک زارع با اشاره به اینکه تولید ایران خودرو در 6 ماه دوم سال 92 دو برابر 6 ماه نخست همان سال بوده است، اظهارداشت: افزایش حجم تولید در این شرکت خودروساز باعث شده تا قطعه سازان همکاری مناسبی را با این شرکت داشته باشند و در همین مسیر تأمین مواد اولیه با سرعت بیشتری همراه شود.
وی با بیان اینکه براساس آخرین آمار ایران خودرو در 6 ماهه دوم سال گذشته 97 درصد مبالغ قطعات دریافتی خود به قطعه سازان را پرداخت کرده است،افزود: در حال حاضر اگر قطعه سازان بدهی از ایران خودرو داشته باشند مربوط به سالهای قبل است.
یکه زارع با اشاره به اینکه امسال مطابق سیاستهای ایران خودرو تولید 600 هزار دستگاه پیش بینی شده است، تصریح کرد: البته باید تأکید کنم در خطوط تولید هم حد الامکان خودروی ناقص تولید نخواهیم کرد تا در راستای آن بتوانیم گردش نقدینگی کارخانه را افزایش داده و در نتیجه مطالبات قطعه سازان را در اسرع وقت پرداخت کنیم.
مدیر عامل ایران خودرو ضمن بیان این مطلب که هم اکنون این شرکت تولید 2 هزار دستگاه خودرو را پشت سر گذاشته است، اظهارداشت: در صددیم تولیدات خود را به مرز 2500 دستگاه برسانیم تا بسترهای مناسب را برای تحقق هدف 600 هزار دستگاه فراهم آوریم.
یکه زارع با بیان اینکه در قراردادهای جدید خود با قطعه سازان کف عدالت را رعایت کردهایم، تصریح کرد: پیش از این قطعه سازان در دریافت مبالغ خود پروسه طولانی را سپری می کردند اما هم اکنون این مشکلات برطرف شده و با یک تماس تلفنی هزینه های قطعه سازان پرداخت میشود.
* تکذیب عرضه محدود خودرو /ظرف 15 روز آینده بیش از 19 هزار دستگاه خودرو به بازار عرضه می شود
مدیر عامل ایران خودرو در پاسخ به این پرسش که این روزها خبرهایی مبنی بر افزایش حجم تولید کارخانجات خودروساز به گوش می رسد اما مشاهدات بازار خودرو نشان از آن دارد که عرضه خودرو محدود بوده و همین امر تأثیر ویژه ای در افزایش قیمت خودروهای داخلی داشته است، آیا شما عرضه محدود خودرو به بازار را قبول دارید؟ گفت: هم اکنون حدود 7 هزار خودرو در کف کارخانه ایران خودرو قرار دارد. 19 هزار خودروی آماده و مجهز به استاندارد یورو 2 هم در کارخانه قرار دارد که با توجه به مصوبه اخیر دولت مبنی بر استقرار اجباری یورو 4 از اول شهریور، امکان شماره گذاری خواهند داشت و به زودی به بازار عرضه می شوند.
وی اضافه کرد: باید تأکید کنم ایران خودرو هیچ محدودیتی در عرضه خودرو در بازار انجام نداده است و ظرف 15 روز آینده کل خودروهای موجود در کف کارخانه را به صفر خواهد رساند.
* خودروسازان هیچ منفعتی از افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد نمی برند
یکه زارع با اشاره به اینکه خودروسازان هیچ علاقه ای برای افزایش قیمت محصولات خود ندارند، اظهارداشت: افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد هیچ منفعتی برای خودروسازان ندارد به نحوی که این افزایش قیمت ها فقط به جیب دلالان می رود.
مدیر عامل ایران خودرو گفت: بنده تأکید میکنم با این قضیه صددرصد مخالفم بلکه به دنبال آن هستیم تا افزایش قیمت ها شکسته شود و خودرو با قیمت مناسب در اختیار خودروسازان قرار گیرد.
یکه زارع در رابطه با پرسش دیگری مبنی براینکه این روزها با اختصاص ارز مبادله ای به صنعت خودرو سازی خبرهایی از افزایش دوباره قیمت ها به گوش می رسد شما به عنوان مدیر عامل ایران خودرو این افزایش قیمت ها را تأیید می کنید یا خیر؟ با اعلام اینکه در حال حاضر محاسبه قیمت تمام شده خودرو براساس ارز 2450 تومان است، گفت: بنابراین زمانی که خودروسازان از ارز بازار آزاد استفاده می کنند این مابه التفاوت نرخ ارز باعث می شود تا با زیان های قابل توجهی روبه رو شوند.
مدیر عامل ایران خودرو تصریح کرد: به هر حال با اختصاص ارز مبادله ای به صنعت خودرو مابه التفاوت نرخ ارز مبادله ای و آزاد همان 10 تا 15 درصد افزایش قیمت ها را به دنبال خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر خودروسازان هیچ افزایش قیمتی نداشته اند، اظهارداشت: اگر شرایطی حاصل شود که سایرمؤلفه های تولید همانند مس، فولاد و رنگ با قیمت های مناسب در اختیار خودروسازان قرار گیرد مطمئناً قیمتها افزایش پیدا نخواهد کرد.
یکه زارع با تأکید براینکه اثرات اختصاص ارز مبادله ای به صنعت خودروسازی طی 5 تا 6 ماه آینده مشخص خواهد شد، افزود: مابه التفاوت نرخ ارز مبادله ای( 2450 تومان) تا نرخ مصوب دلار در بودجه (2600 تومان) بازهم حدود 200 تا 300 تومان اختلاف دارد یعنی این نرخ در قیاس با دلار آزاد در بازار بازهم اختلافی 200 الی 300 تومانی دارد که همچنان به ضرر خودروسازان است.
* شرکت پژو سه بار از عدم حضور خود در ایران ابراز تأسف کرد
وی در رابطه با محصولات مشترک ایران خودرو و شرکت پژو که اخیراً صحبت های در خصوص تولید آنها نیز صورت گرفته است، گفت: اگر پیش شرط های ایران خودرو برای شرکت پژو از جمله سرمایه گذاری، دانش فنی، مرکز تحقیقات مشترک فراهم آید یکی از محصولات مشترک، خودروی 301 خواهد بود.
مدیر عامل ایران خودرو با اشاره به اینکه بدون تحقق این پیش شرط ها نباید به فکر همکاری با شرکت پژو بود، اظهارداشت: ظرف سه سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در گروه خودروسازی ایران خودرو با حضور شرکت های صاحب نام خودروسازی به غیر پژو خواهید بود.
یکه زارع با بیان اینکه شرکت های خودروساز نباید با مونتاژ کاری وابستگی خود را به شرکت های خودروساز خارجی افزایش دهند، گفت: اگر در تنظیم قراردادهای جدید روال گذشته انجام شود اقدام چشم گیری در مذاکرات انجام نخواهد شد و همچنان در حد مونتاژ کاری خواهیم ماند.
وی با بیان اینکه حداقل سه بار مدیر پژو از این موضوعات پیش آمده و عدم حضور خود در بازار ایران ابراز تأسف کرده است، افزود: در جلسه اخیر خود با مسئولان پژو اعلام کردیم اگر این پیش شرط ها فراهم نشود بازار ایران را باید فراموش کنند و آن اشتباه ده سال پیش که در کنار شرکت ایران خودرو یک شرکت فرانسوی نیز در بازار به فعالیت می پرداخت تکرار نخواهد شد.
من تیبا ندارم(در مقابل اتفاقا پراید که شما ازش تعریف میکنین،دارم ولی واقعا نسبت به تیبا ارزش نداره) ولی اصلا اینجور ایراداتی که شما ازش گرفتین تا حالا ندیدم کسی بگه!!!!
اول سراغ فضای اتاق و صندوق میریم که دیگه نمیشه گفت با پراید یکی هست و مسلما تیبا جادارتره
بعد موتور که خودتون گفتین و من از خیلی ها که تیبا داشتن شنیدم که از تیپ2 هم بهتر راه میره...
مصرف سوخت هم که اکثرا گفتن تقریبا در حد پرایده که این هم نکته +هست
قطعاتش ازپراید گرونتره ولی آیا به گرونی ریو هست؟؟؟قیمت درب موتور ریو چنده؟؟؟آیا اونم مثل تیبا گیر میاد؟؟؟تیبا اگه قطعاتش گرون باشه ولی دیگه به گرونی و کمیابی ریو نیست...
فروش دسته دوم را قبول دارم که نکته -هست که اگه این مورد برای خریدار مهمه حرفی توش نیست و البته سمند هم همینطوره و 405 و پارس و206 وال90 توی این رده بهترین فروش دارند..
کولر و بخاریش من از هرکی پرسیدم راضی بودند و همه شون میگفتند نسبت به پراید خیلی خیلی بهتره وتوی گرمای خوزستان هم ازش راضی بودند!!!!نمیدونم شما از کی و کجا شنیدید که میگین بدتره...در مورد ترمز و بدنه(بغیر سپر) هم من برعکس شما دیدم و شنیدم و اکثریت واقعا نسبت به اضافه مبلغی که بیشتر از پراید دادند،راضی بودند...
در مورد داشبورد هم که فرق خاصی ندارند..همه موقعی که میخان بگن داشبورد فلان ماشین بی کیفیته میگن مثل پرایده نمگین مثل تیباست!!!هرچند که اگه داشبورد رانا و ال90 را هم مثال بزنین میبین که اونا هم تعریفی ندارند!!!!
سرعت بالا صدای باد توی پراید نمیپیچه؟؟من توی ال90 هم دیدم سرعت بالا بدجور صدای باد بدجور میپیچه!!!طرز طراحی اتاق تیبا هم خیلی شبیه الممده که از این لحاظ میگم مخلوط مشترکه سه خودروهست...درضمن این خودرو شبیه یک مدل چری(فکر کنم QQ)هست که مسلما ایرانی ها عرضه طراحی همین را هم نداشتند و کپی زدن...مثل سمند و رانا و اصلا قابل دفاع نیست، و فرقونهای ایرانی اصلا ارزش تعصب نداره...پراید اگه ارزش داشت که همون فورد تولیدش را ادامه میداد...توی یک تصادف برابر لابد بنظرشما پراید بهتر از تیبا دوام میاره؟؟؟؟
توی این رنج من کارکرده ال90 (اگه تیپ E1 گیر بیاد)را حتی به ریو و 206 هم ترجیح میدهم باوجودیکه هزینه قطعاتش بالا هست....لااقل هم فضای کافی برای خانواده داره هم موتور قوی و گیربکس هماهنگ+ایمنی بالا..
جناب a-rudiاینجا تاپیک مشاوره هست نه فقط قیمت دادن!!!!بحث اگه منطقی باشه که اسمش کل کل نیست...و هرکی میتونه نظرش را آزاد بده
یه 206 تیپ 3 مدل 89 یه گل گیر رنگ بقیه قسمت ها بدون رنگ در حد نو داخل اتاق هم در حد نو میگه 28500 به نطرتون میارزه
نه نمی ارزه
بدون رنگش هم از این قیمت کمی پایینتره
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی
دوستان بحث و در نهایت جدل بی هدف در مورد خوبی و بدی ماشینا رو به تاپیکهای مختص خودشون موکول کنید.
یادش به خیر یه زمانهایی مدیرا یه سری به این نگاشته ها میزدن
با سلام خدمت عزیزان.راستش من تا حالا ماشین نداشتم.ولی از طریق یه لیزینگ میخوام تیبا بردارم.سوال اول اینکه به لیزینگ چجوری میشه اعتماد کرد.چجوری قبلش تحقیق کنیم.دوما چه مواردی رو باید در نظر بگیرم برای خرید ممنون از راهنمایی شما؟آیا میتونم تو همین تایپیک اسم شرکت لیزینگ و بیارم تا از دوستان تجربشونو بدست بیارم؟
به نظر من اولا تیبا خریدی یعنی پولتو انداتختی بیرون.
اگه میخوای ماشین بخری به صورت لیزینگ فقط از رایان سایپا بخر اونم توسط خود نمایندگی سایپا اقدام کن.
من جای تو بودم لیزینگ نمیخریدم چون ماشین اصلا مال خودت نمیشه تا یه مدت.
بور به بانک مهر اقتصاد یه وام 15% بردار راحت بخر.(بدون سپرده)
یا هم برو به بانک مهر ایران یه وام 4% بردار.(با سپرده 6 ماهه)
خیلی ها از طریق لیزینگ ماشین خریدن و الان سوارن یا نه فروختن و پولشو دادن یه چی دیگه خریدن
شرکتش رو باید از اونهایی که لیزینگی خریدن بپرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)