سلام دوستان
بنده قصد خرید تبلت asus fe385cg یا asus fe375cg رو دارم منتها نمیدونم چرا هنوز نیومده و این که قیمتش چنده کلا تبلت خوبی هست
سلام دوستان
بنده قصد خرید تبلت asus fe385cg یا asus fe375cg رو دارم منتها نمیدونم چرا هنوز نیومده و این که قیمتش چنده کلا تبلت خوبی هست
احتمالاً منظور شما، از Sony Z3 Compact، تبلت Sony Z3 Compact است.
بین این و مدل Samsung Galaxy Tab S 8.4، به نظرم از لحاظ سخت افزاری، مدل Z3 Compact،
بالاتر باشد. البته از لحاظ رابط کاربری، امکانات و پشتیبانی، بی شک مدل Tab S، بهتر می باشد.
از لحاظ تراکم پیکسلی نیز مدل سامسونگ، بهتر ظاهر شده است.
اما از لحاظ باطری، طراحی، کیفیت ساخت، مدل Z3 Compact، یک سر و گردن از حریف خود، بالاتر
می باشد.
در مدل Tab S، داغ شدن به چشم می خوره. مثلاً با یک ساعت استفاده بسیار داغ می کنه.
تصمیم باشماست. باتوجه به انتظاراتتون، به نظرم تبلت Sony Xperia Tablet Z3 Compact، انتخاب
بسیار خوبیست.
ارزون ترین تبلت باحداقل امکانات چیه و چنده؟
سلام دوستان
یه تبلت ارزون قیمت واسه خواهرزادم میخوام که 7سالشه
قیمتش بین 200 تا نهایت 250 باشه.کمتر باشه بهتره
سیم کارت خور که فکر نکنم با این قیمت باشه اما اگه شد چه بهتر
تو این رنج قیمتا نمیدونم چی بخرم که پشیمون نشمو بچه راضی باشه
ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدین
سلام خدمت اساتید گرامی دوستان ممنون میشم چند نفر راهنمایی کنند
من تبلت 10 اینچی میخوام و بین دو گزینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ASUS MeMO Pad FHD 10
نمیخوام بیشتر از 1.400 هزینه کنم
بد جوری گیر کردم کیفیت هر دو هم Full Hd هست
اینطوری که من گشتم متوجه شدم تبلت هواوی میکرو یو اس بی ندارد و کابل های خودشم گیر نمیاد برای HDMI , otg همچنین تقریبا 3 سال رونمایی شده این تبلت تازه براش اندروید 4.1 اومده که بعید میدونم اندروید جدید براش بیاد
و تبلت ایسوس دارای اندروید 4.2 هست و دارای سی پیو قوی تر و دارای میکرو یو اس بی و... دوستان خیلی برام مهمه شما اساتید کدوم رو پیشنهاد میکنید من که کاملا گیج شدم ؟؟؟؟
ممنون و سپاس
تبلتهای i-life و پیر گاردین قیمت پایینی دارن از 200 تومن شروع میشن.دی جی کالا داره
i-life , پیرگاردین و اسمارت تاچ بسیار ارزان هستن ولی قول نمیدم که پشیمون نشی
ایسوس کیفیت و پشتیبانی بهتری ارائه میکنه و هواوی اصلا.
خودم نظرم رو i-life هستش
نمیدونم واسه بچه 6.7 ساله جواب میده
مدل خاصی مد نظرتونه؟
بله خودم هم به ASUS MeMO Pad FHD 10 رسیدم متسفانه این تبلت هم دو مدل داره یکی با cpu اینتل 2 هسته ای 1.6 (برای اولین بار در یک تبلت ...چند نفر از اساتید اشاره کردند بسیار لگ داره و خیلی از برنامه ها رو اینتل توانایی ساپورت نداره مثل Rizer I و...قدرت بیشتر دلیل بر بهتر بودن نیست) و یکی هم با cpu کوالکام 4 هسته ای 1.5 و حتی گرافیک هر دو دستگاه هم فرق میکنه گرافیک مدل دوم ادرنو 320 هست و اینطوری که بنده فهمیدم مدل اینتل اشکالات زیادی داره و بازار ایران هم میشه گفت 92.2% از همین نوع اینتل هست( یجوری باید اینایی که ساختنو بفروش برسونند دیگه کجا هم بهتر از ... ) باز هم اگر اساتید گرامی در مورد این دو مدل اطلاعاتی دارند خیلی ممنون میشیم اشاره کنند و همچنین ایا آندروید از هایپر تریدینگ پشتیبانی می کنه؟!!! بعید می دونم هنوز عملی شده باشه!
Last edited by maxtor666; 01-10-2014 at 06:20.
سلام
من همین امروز asus fe375cg خریدم سفید رنگ 8گیگ با گارانتی ویستا با قیمت 620 هزار تومان
یک مموری سیلیکون پاور 16گیگ کلاس 10 الایت هم براش خریدم 33 هزار تومان
تو سایت ایسوس رفتم دیدم چند تا آپدیت جدید اومده براش حدود 1 گیگ حالا به نظر دوستان آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد و این که اون آپدیت ها رو باید پشت سر هم به ترتیب انجام بدم یا این که همون آخرین آپدیت کافیه
خیلی ممنون دوستان منتظر جوابم
به نظر من حتماً آپدیت کنید.
آپدیت های ایسوز، رو نمی دونم. ولی به نظرم بهتره همه رو از اول و به ترتیب آپدیت کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)