سلام
با رتبه 260 (خانم) رشته تجربی منطقه 3 کدوم دانشگاه میشه قبول شده برای تحصیل در رشته دندونپزشکی؟
سلام
با رتبه 260 (خانم) رشته تجربی منطقه 3 کدوم دانشگاه میشه قبول شده برای تحصیل در رشته دندونپزشکی؟
غمت نباشه.زنجان رو حتما بزن.من خودم زنجان رفتم.دوستامم از کرج میرن ابهر(یکی از شهرستان های زنجان) واسه برق.زنجان رو بزن.ولی قبلش قزوین رو بزن که نزدیک تره.زنجان خیلی جای خوبیه واسه درس و دانشگاه.ولی پر پلیسه.یه حرکت نمیشه زد اونجا
انتخاب رشته مجازی می کردی خوب بود
انتخاب رشته های مجازی اطلاعات دانشگاه های بین الملل رو ندارن.
یکم بیشتر میتونی در مورد دانشگاهش توضیح بدی؟
پ.خ دادم بهت
علاقه مندی به غیر انتغاعی رو از قبل میشد ثبت کرد(موقع ثبت نام اصلی)؟
از کجا بفهمم که ثبت کردم؟
وقتی تو کارنامه زده مجاز یعنی ثبت کردم؟
در مورد برق من خیلی تحقیق کردم از اینو اون. الکترونیک و قدرت رشته هاشون تقریبن یکیه و حدود 20 واحد از 140 واحد فرق دارن. ولی کارشون زمین تا آسمون فرق فوکوله. کار واسه قدرت خیلی بیشتره و الکترونیک الان کار زیادی واسش نیس توو ایران. البته شاید 4 - 5 سال دیگه برعکس شه.
پس فقط و فقط در صورتی برو الکترونیک که عاشقش باشی. در مورد حیطه کاری هم برو سایت گزینه 2 و یا لایتنر، اونجا توضیح دادن.
این که میگی فلان رشته بهتره یا اون یکی ، اصلن این سوال غلطه ! مثل این میمونه که من از یه جمع چند نفره ، بپرسم ماکارونی بیشتر دوس دارید یا فسنجون و انتظار داشته باشم یه جواب واحد بشنوم!
ممکنه برای یه نفر رشته ی موسیقی خیلی خیلی بهتر باشه تا برق و مکانیک.
فقط بگم کامپیوتر و معماری هر دو بازار دارن.
از نظر مسافت که مشخصه ! به ترتیب قزوین ، قم ، زنجان ، سمنان و کاشان نزدیکتره. البته فک کنم!
برای اینکه سطح دانشگاه ها رو هم بفهمی دوتا راه داری. یکی این سایته ur.isc.gov.ir ، اون یکیش هم اینه که بری یادگار ماندگار ببینی کدومشون رتبه های بهتری گرفته.
Last edited by lohrasbi; 09-08-2012 at 00:11.
هیچکی نیست بهم جواب بده؟؟؟
بله هنگام ثبت نام اصلی و هنگام دریافت کارت میشد ثبت کرد. من که نتونستم ببینم مشخصه خاصی داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)