کاربر گرامی عنوان تاپیک رو دقت کردید ؟ شما با ایمیل خودتون یک اکانت بسازید داخل مشکلی نداره وقتی لوگین میشه .
کاربر گرامی عنوان تاپیک رو دقت کردید ؟ شما با ایمیل خودتون یک اکانت بسازید داخل مشکلی نداره وقتی لوگین میشه .
بله اونقدرم بی سواد نیستم ، فقط مخابرات با این سرویس مشکل داره. مشکل داره داداش اکانتش 12 ساعت بیشتر رایگان نیست.
منظورم همون اسپیلیتر(splitter) هست
یه صورت موجیه برادر
برای من دیروز افتضاح بود ولی امروز خدا رو شکر بد نبوده
من استقلال هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب بلاخره یکی از طرف مخابرات اومد و چک کرد استاد یکی از سیم هارو از تابلو بیرونی ساختمون وصل نکرده بود و وصل کرد حالا اینجوری هست نویز داره باز این دفعه اعداد رفت فضا
Downstream Upstream SNR Margin :35.5 30.5 db Line Attenuation :41.0 22.6 db Data Rate :1152 315 kbps Max Rate :15360 2359 kbps CRC :0 1
Last edited by pori.ya; 31-12-2012 at 21:23.
منم خطم با پیش شماره 2 شروع میشه...سرعت دانلود 2 3...با نوسانات زیادددددددددد...یه چی میگم یه چی میشنوی...تایم اوت در حد سینک ظرفشویی...اصن p30world هم به ظور باز کرد ...30ثانیه طول کشید این قسمت جواب سریع لود بشه
![]()
سلام ، چند وقته که سرعت پوکیده و علنا شده دایل آپ ، از بهترین لینک های دانلود مستقیم هم نهایت 10 کیلوبایت دانلود میکنه ، ولی امروز یچیزی دیدم که موندم برا چیه ، دوستانی که مشکل دارن برن سایت نقد و بررسی ویدئویی دیجی کالا ، مثلا این قسمت :، میبینید که هم دانلود ویدئو و هم تماشای آنلاین اون بدون هیچ اشکال پخش میشه ، برای من که با نهایت سرعت 64 ( 512 نامحدود) پخش و دانلود کرد ، اول فکر کردم درست شده ولی باز با بقیه دانلود ها و سایت ها مشکل داشت کسی میدونه قضیه چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza-rs; 01-01-2013 at 11:38.
امد و گران هست و با سرعت پایین
امروز وضعیت خیلی خرابه. ظاهرا اصلا قصد درست شدن نداره این دفعه. من 512 رو کردم 1 مگ اصلا و ابدا هیچ تغییری نکرده (البته فقط قبضش تغییر کرده)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)