تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 456 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا این مدافع چپ هلند خیلی خوب بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!

بارسا واقعا قصد نداره یه مدافع چپ بگیره؟؟؟؟

بهترین گزینه بیل هستش که متاسفانهنمیادش.

2. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرژانتین 4 – برزیل 3: سوپرمسی!

پدیده بارسلونا در نیوجرسی مهارناپذیر بود و در دیداری تماشایی آلبی‌سلسته را به پیروزی رساند.

سایت گل - هت‌تریک تماشایی لیونل مسی آرژانتین را به برد چهار بر سه مقابل برزیل رساند.

محتوای مخفی: ادامه 
    این شماره 10 جادویی تیمش را در نیمه اول پیش انداخت و در نهایت زمانی که بازی داشت با نتیجه مساوی به پایان می‌رسید گل زد.

دو تیم در ورزشگاه مت‌لایف نیوجرسی به مصاف هم رفتند. برزیل بیشتر از بازیکنان زیر 23 سال خود استفاده کرده بود و تیاگو سیلوا را هم نداشت، اما آنها با درخشش نیمار بازی را خوب آغاز کردند.

این پدیده سانتوس در دقیقه 23 گل اول بازی را ساخت. او ضربه‌ای ایستاهی را به محوطه جریمه فرستاد و رومولو روی بی‌حرکتی مدافعان حریف توپ را کنترل کرد و وارد دروازه سرخیو رومرو کرد.

آرژانتین در ابتدای بازی در حملات خوب نبود، اما هنگامی که مسی را داشته باشید غصه چندانی ندارید. او در دقیقه 31 پاس گونسالو ایگواین را گرفت و از خط دفاعی برزیل گریخت و دروازه رافائل کابرال را گشود.

او سه دقیقه بعد در صحنه‌ای کاملا مشابه گل اول باز هم گل‌زنی کرد. این بار آنخل دی‌ماریا شکاف بین ژوان و برونو اووینی را تشخیص داد و مسی این بار هم توپ را گرفت و آن را به گل تبدیل کرد.

برزیل در نیمه دوم تلاش کرد بازی را به تساوی بکشاند و در دقیقه 56 هم موفق به این کار شد. ایگواین موقعیتی خوب را از دست داد و در برگشت، اسکار با همکاری با لئاندرو دامیائو وارد محوطه جریمه شد و توپ را وارد دروازه رومرو کرد تا اولین گل ملی خود را بزند.

دفاع آرژانتین خوب کار نمی‌کرد و گل سوم را هم به برزیل هدیه کرد. سرخیو رومرو سانتری از جناحین را مقابل پای هالک انداخت تا مهاجم پورتو به آسانی گل سوم را در دقیقه 72 بزند.

الخاندرو سابه‌یا سپس سرخیو آگوئرو را هم به زمین فرستاد. اندکی بعد در دقیقه 76 کرنر او را فدریکو فرناندس با ضربه سر به گل تساوی آرژانتین تبدیل کرد.

سپس نوبت به مسی رسید که پیروزی را رقم بزند. او ابتدا رافائل را مجبور کرد که با واکنشی آکروباتیک ضربه‌اش را دفع کند، و سپس گلی زد که شبیه به گلی بود که او در سال 2010 به برزیل زده بود. او از سمت راست دفاع حریف گریخت و با ضربه‌ای محکم هت‌تریکش را کامل کرد.

اسکی‌یل لاوتزی که در دقیقه 88 به میدان رفته بود و مارسلو، مدافع برزیل در دقیقه 91 با کارت قرمز مستقیم اخراج شدند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

by Hamidreza Keshavarz

و شکستی دیگر برای سلسائوی دیگر، درگوشه دیگر دنیا

تیم ملی برزیل در دیداری دوستانه با نتیجه 3-4 مغلوب آرژانتین شد

سایت گل- دیشب کشور آمریکا میزبان دیدار دوستانه ای میان تیم های آرژانتین و برزیل بود. هت تریک مسی باعث شد تا آرژانتین این دیدار دوستانه را با نتیجه 3-4 ببرد تا سلسائوی لاتین هم در شبی که سلسائوی اروپا (پرتغال)، مقابل آلمان متحمل شکست شد، طعم شکست را بچشد
    دراینجا می توانید تصاویر منتخب این دیدار دوستانه را تماشا کنید:

در ابتدا این برزیل بود که در دقیقه 23 بازی به گل رسید تا نیمار و یارانش این چنین به رقص و پایکوبی بپردازند

اما مسی با بهره گیری از پاس تماشایی ایگواین خیلی سریع بازی را 1-1 کرد

نیمار بعد از ارائه یک بازی تماشایی بدین ترتیب در محوطه جریمه حریف مهارشد

مسی کابرال را دریبل کرد و بعد از پاسکاری دیدنی ای که با دی ماریا داشت، گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا بازی 1-2 شود

برونو اووینی برای مهار کردن سوسا هرکاری کرد موفق نبود و درنهایت بدین ترتیب ران او گرفت تا بلکه بتواند مانع از حرکت بازیکن آرژآنتینی شود

رومرو دروازه بان آرژانتین عکس العمل های خوبی مقابل نیمار داشت و ضربات ستاره برزیل را مهار می کرد

چهره به چهره..مسی رودر روی نیمار بازی می کرد .ستاره جوان برزیلی بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشت

وقتی مسی بازی را 3-4 کرد؛ برای جشن گرفت گلش به سمت بازیکنان نیمکت نشین تیمش حرکت کرد ولی حائل میان زمین چمن و جایگاه تماشاگران شکست و ترس کوچکی هم درهمین لحظات ایجاد شد

درگیری به وجود آمده در جریان بازی باعث شد تا داور، اسکیل لاوتزی و مارسلو را از زمین مسابقه اخراج کند.

دانیلو درمقابل محوطه جریمه برزیل بدین ترتیب مسی را متوقف می کرد

ورزشگاه مت لایف در شرق روثرفورد در نیوجرسی،مملو از تماشاگر بودو 81 هزار نفر برای تماشای این بازی دوستانه به ورزشگاه آمده بودند

By Ghazal Ziari

مسی به مارادونا نزدیک تر شد

او حالا تنها 8 گل با مارادونای اسطوره ای در رده سوم گلزنان فاصله دارد

سایت گل - لیونل مسی ستاره و کاپیتان تیم ملی آرژانتین با هت تریکی که در دیدار دوستانه مقابل برزیل انجام داد شمار گلهای ملی خود را به عدد 26 رساند و توانست با پشت سر گذاشتن لوئیس آرتیمه 24 گله، در رده چهارم برترین گلزنان تاریخ تیم ملی آرژانتین قرار گیرد.

او حالا تنها 8 گل با مارادونای اسطوره ای در رده سوم گلزنان فاصله دارد. مارادونا در 91 بازی ملی 34 گل برای آلبی سلسته به ثمر رسانده بود.

گفتنی است که برترین گلزن ملی آرژانتین گابریل باتیستوتا است که در 78 بازی 56 بار موفق به گلزنی شده بود.

با توجه به اینکه مسی تابستان امسال 25 ساله می شود هنوز فرصت زیادی برای شکستن رکورد باتیستوتا در اختیار دارد. لازم به ذکر است آرژانتین بامداد یکشنبه با هت تریک مسی 4 بر 3 حریف سنتی خود برزیل را در نیوجرسی شکست داد.

مجید چیت ساز

2012/6/10

مسی: اگر همین طور بازی کنیم، به جام جهانی صعود می کنیم

ستاره آرژانتینی از آنچه هم تیمی هایش می گویند غرق در غرور است

سایت گل- لیونل مسی بعد از برگزاری بازی دوستانه تیم ملی کشورش مقابل برزیل غرق در شادی و غرور بود . هت تریک تماشایی لیونل مسی نقشی اساسی در برد تیمش داشت. او درپایان این بازی به خبرنگاران گفت:« خیلی زیباست که در کنار مارادونا به تاریخ بپیوندی. مهم این است که تیم ملی ما به همین ترتیب به رشد ادامه دهد .»

ستاره شماره 10 آلبی سلسته ادامه داد:« امروز روز بسیار خوبی است؛ چون توانستم با زدن 3 گل به برزیل آنها را شکست دهیم. روز زیبایی برای من است.»

ستاره جوان بارسا درادامه به این نکته اشاره کرد که مهمترین نکته نشان دادن توانایی های فوتبالی درداخل زمین چمن است:« هیچ وقت به آنچه هواداران می گویند فکر نمی کنم و سعی می کنم که بهترین بازی ممکن را برای تیم ملی انجام دهم. من از هم تیمی هایم که با صحبتهایشان من را غرق در غرور می کنند متشکرم.»

ستاره جوان آرژانتینی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت:« هنوز زمان زیادی تا جام جهانی باقی است ولی اگر همین طور بازی کنیم، قطعا به صعود به رقابتها نزدیک تر می شویم. رویای ما حضور درجام جهانی است و می خواهیم قهرمان دنیا شویم. البته هنوز فاصله زیادی تا این رویا داریم.»

مسی در بخش پایانی صحبتهایش اعلام کرد که پیراهنش را برای عکس گرفتن به آگوئرو داده و با نیمار عکس یادگاری گفت:« نیمار بازیکن خیلی بزرگی است.من همیشه به خاطر چیزهایی که درمورد من می گوید از او تشکر می کنم.»

By Ghazal Ziari

2012/6/10

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ه و باید به همین صورت ادامه بده

در مورد خرید بازیکن فکر میکنم در غیاب یا کمرنگ بودن پویول در فصل آینده ما حتما به یک مدافع میانی خوب نیاز داریم و البته در غیاب آبیدال عزیز یک مدافع چپ مطمئن هم احتیاج داریم
    در این دو پست به ویژه مدافع میانی با آرمان موافقم که باید بازیکنای قد بلندی بگیریم

اما در خط حمله من فکر میکنم نیازی به بازیکن قد بلند نباشه چون تغییر فیزیک در ساختار هجومی بارسا مساویه با تغییر ساختار اصیل بارسا
    بارسا در این دو سال که اوج کار پپ بود یک اصل در ساختار هجومیش داشته و اون این بود که مهاجم هدف رو مشخص نمیکرد و با کمک تحرک زیاد در عناصر هجومیش دائما مهاجم هدف تغییر میکرد
    اما مهاجمین قد بلند همیشه قابل پیشبینی ترین بازیکنا در فوتبال هستن
    تازه برای تیمهایی که سانتر کردن رو خوب بلد هستن هم با بستن کناره ها مشکل دارن چه برسه به بارسا که سانتر کردن رو بلد نیست

من فکر میکنم ساختار هجومی متکی به وینگرها در بارسا با وجود پدرو سانچز کوئنکا ویا سسک نیازی به بازیکن جدید نداره فقط یه مهاجم تموم کننده باتجربه برای 30 دقیقه آخر یا نهایتا نیمه دوم لازم داریم که فکر میکنم گزینه های ارزون و زیادی هم در بازار نقل و انتقالات پیدا میشه
    فورلان
    میلیتو
    دروگبا و...
    میتونن در مواقع لزوم به تیم کمک کنن چون تنها چیزی که در ساختار هجومی بارسا در فصل گذشته تیم رو اذیت کرد تجربه کم بازیکنای هجومی به ویزه در غیاب ویا بود

من فکر میکنم اشتباهه محضه که بودجه تیم رو بین سه بازیکن(یک مدافع میانی یک مدافع چپ و یک مهاجم) تقسیم کنیم
    بهتره 90 درصد بودجه رو برای پستهای مدافع چپ و میانی هزینه کنیم و باقیش رو برای آوردن یه مهاجم ارزون و باتجربه خرج کنیم
    من کاملا موافقم.. و اگه مهاجم بگیریم قطعا بازیکنی مثل ون پرسی مد نظر نخواهد بود. باید بازیکنی باشه که با نیمکت نشینی مشکلی نداشته باشه، گلزن باشه و هدفش اصلا فقط همون 30 دقیقه آخر بازی باشه چون با برگشتن ویا و بقیه بازیکن ها این بازیکن، بازیکن فیکس تیم نخواهد بود.

در دفاع چپ بازیکنی مثل آبیدال پیدا نمی کنیم.. در دفاع کاملا محکم و در حمله قابل اعتماد.

آقا این مدافع چپ هلند خیلی خوب بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!

بارسا واقعا قصد نداره یه مدافع چپ بگیره؟؟؟؟

بهترین گزینه بیل هستش که متاسفانهنمیادش.
    مدافع بدی نیست ولی 17 سالشه.. من ندیدم درست تست بشه جلوی یه خط حمله و وینگر قوی. هنوز زوده برای بارسا.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بله من هم می خواستم این رو بگم که تجربش برای تیمی مثل بارسلونا کمه و به درد همون تیم پی اس وی آیندهون می خوره.

من بازی آلبا رو تاحالا ندیدم ایشالله امشب توی بازی تیم ملی همگی مشاهدش می کنیم.

8. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در دفاع چپ بازیکنی مثل آبیدال پیدا نمی کنیم.. در دفاع کاملا محکم و در حمله قابل اعتماد.
    آبیدال...

مدافع بدی نیست ولی 17 سالشه.. من ندیدم درست تست بشه جلوی یه خط حمله و وینگر قوی. هنوز زوده برای بارسا.
    برای سمت چپ فکر میکنم سران بارسا منتظرن ببینن آلبا توی جام ملتها چیکار میکنه
    اگر خوب باشه فکر نمیکنم نیازی باشه که دنبال کسی دیگه بگردیم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مسی مثل اینکه این فصل 9 گل ملی هم زده.. یعنی به علاوه اون 73 تا میشه 82 گل در طول این فصل.

رکورد گلزنی مسی در بازیهای باشگاهی 253 گل در 329 بازیه، یعنی 0.77 گل در هر بازی، که بالاترین میزان در نسل فعلی فوتباله.

برای سمت چپ فکر میکنم سران بارسا منتظرن ببینن آلبا توی جام ملتها چیکار میکنه
    اگر خوب باشه فکر نمیکنم نیازی باشه که دنبال کسی دیگه بگردیم

بازی اول که خیلی خوب نبود..

11. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

توافق دو ساله بارسا و ویلانووا

دو ماه قبل گواردیولا تایید کرد که در پایان فصل بارسا را ترک خواهد کرد و باشگاه کاتالانی بلافاصله اعلام کرد که ویلانووا جای این مربی را در فصل آینده خواهد گرفت.
    سایت گل- به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، تیتو ویلانووا با مدیران باشگاه بارسلونا برای عقد قراردادی 2 ساله به توافق رسید و قرار است تا پایان همین هفته به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید کاتالان ها معرفی شود. دو ماه قبل گواردیولا تایید کرد که در پایان فصل بارسا را ترک خواهد کرد و باشگاه کاتالانی بلافاصله اعلام کرد که ویلانووا جای این مربی را در فصل آینده خواهد گرفت. براساس گزارش ها، جوزپ ماریا اوروبیتگ، مدیر برنامه های ویلانووا، با مدیران بارسا برای عقد قراردادی دو ساله به توافق رسید و به این ترتیب این مربی تا سال 2014 در نوکمپ خواهد ماند. قرار است تیتو روز جمعه به عنوان مربی جدید بارسا معرفی شود. این نشریه اسپانیا همچنین ادعا کرد که برخلاف قرارداد گواردیولا، در قرارداد ویلانووا بندی در مور تمدید قرارداد برای یک سال دیگر در صورت توافق دو طرف وجود ندارد. ویلانووا در دوران بازی برای تیم دوم بارسا بازی کرد و از سال 2007 به عنوان کمک مربی در این تیم حضور داشت.
    Last edited by M E S S I; 12-06-2012 at 21:55.

13. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پدر مسی: لئو رابطه خوبی با نیمار دارد

نیمار در دو فصل اخیر توجهات زیادی را به خود جلب کرده و بسیاری او را با مسی مقایسه می کنند و حتی پله، اسطوره فوتبال برزیل، اعلام کرد نیمار بازیکن کامل تری نسبت به مسی است

.

سایت گل- خورخه مسی، پدر لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین وستاره بارسا، اعلام کرد پسرش رابطه خوبی با نیمار، ستاره جوان تیم ملی برزیل دارد.
    نیمار در دو فصل اخیر توجهات زیادی را به خود جلب کرده و بسیاری او را با مسی مقایسه می کنند و حتی پله، اسطوره فوتبال برزیل، اعلام کرد نیمار بازیکن کامل تری نسبت به مسی است.
    گفته می شود بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره جوان برزیلی است و خورخه مسی اعلام کرد این دو مشکلی برای بازی کردن در کنار هم ندارند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لئو به من گفت که نیمار پسر خوبی است. آنها با هم صحبت کردند و رابطه خوبی با هم دارند.
    علاوه بر اینکه نیمار بازیکن خوبی است باید این را هم در نظر بگیریم که او پسر خوبی است."
    منتقدان مسی معتقدند او هیچ وقت در تیم ملی به اندازه بارسا خوب کار نکرده اما او با زدن 4 گل در دو دیدار اخیر، از جمله هت تریک مقابل برزیل، منتقدانش را ساکت کرد.
    " او در دو- سه بازی اخیر برای تیم ملی، همان مسی بارسا بود. او مقابل برزیل فوق العاده بود. او از نتیجه و بازی خودش بسیار راضی است.

خورخه مسی همچنین در مورد رقابت پسرش و کریس رونالدو برای کسب توپ طلا گفت:" نفر برنده را سایر بازیکنان حرفه ای انتخاب می کنند. این جایزه به کسی که تبلیغات بیشتری بکند، داده نمی شود. در نهایت کریس یا لئو این جایزه را می برند."

15. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یه خبر خوب:

هری ردنپ که یکی از مخالفان سر سخت جدایی بیل از تاتنهام بود برکنار شد............حالا احساس می شه که راه برای انتقال بیل به بارسا کمی باز تر بشه

جناب stream هم کاملا درست می گفتن ویلمز جلوی آلمان واقعا بد و کم تجربه عمل کرد.

به هر حال امیدوارم که بیل رو در فصل جدید در بارسا ببینیم.

17. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

تشکر تک تک بازیکنان بارسلونا از پپ گوادیولا

محتوای مخفی: تصاویر 

Last edited by pcforlife; 14-06-2012 at 18:41. دليل: پدیده ای به نام "اسپویلر"/

19. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •