سرعت شبانه ها حتی از سرورهای خارجی هم تقریبا خوب شده . ما من فقط اینطوریه یا همه . اگه همه که امیدوارم ادامه داشته باشه .
سرعت شبانه ها حتی از سرورهای خارجی هم تقریبا خوب شده . ما من فقط اینطوریه یا همه . اگه همه که امیدوارم ادامه داشته باشه .
اره سه شبه خیلی خوبه تا بازببینیم تو شب عای اینده چطورمی شه
امروز اصلا برا من خوب نبود نوسان وحشیانه ای داشت...
دیگه کم کم داریم بارو بندیلمون رو جمو جور میکنیم...
من همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم بعد از کلی بحث با آدم نفهم نتیجه این شد:
چرا نامحدود نمی دی؟
جواب:این ها بین هیئت مدیرشون تصمیم گرفتن که دیگه نامحدود ندن بهش گفتم که چرا تهران میده گفت اونا خلاف می کنن!!!
چرا به شرکت های خصوصی اجازه فعالیت در محدوده ی فییبر نوری نمی دید؟
جواب:ما آزاد گذاشتیم اونا نمیان!!!!
بهش گفتم شما تو سایتتون نظر سنجی بزارید ببینید چند نفر می خوان طرح نامحدود رو
گفت چیز خوبیه ولی 100% هم رای بیاره باز طرح نامحدود رو برنمی گردونیم!!!
فقط از این تماس گرفتن یک اعصاب داغون نصیبم شد که دارم با یک گاو سرو کله می زنم
اکثر جاها نامحدود میدن , بعد این یارو میگه خلاف هست , هیئت مدیرشون الان خودشون حتما نامحدود با سرعت بالا دارن , خوب حق دارن نامحدود رو حذف کنن , کی حالشو ببره جز خودشونحجمی ها رو هم به ملت می دن حال کنند.
البته این شرکت ها هم مثل مخابرات شدن و همشون از سرتا پا یک ان.![]()
سلام
لطفا فوری جوابه منو بدید .
من الان رفتم مخابرات طرح نقره ای 30 گیگ سه ماهه رو بگیرم . پرسیدم شبانه رایگان داره دیگه ؟ طرف گفت نه خیلی وقته ورداشتن دیگه نداره .
اما اینجا همه شبانه رایگان دارن و دوست خود بنده هم 1 ماهه پیش سه ماهه گرفت اون هم خودم چک کردم دانلود رایگان داره . میشه بگید قضیه چیه ؟
الکی می گن ؟ من برم با خیاله راحت بگیرم ؟
ببین عزیز ازهفته قبل نعرفه های جدید رو گذاشتن تو سایتشون که دیگه درباره شبانه چیزی ننوشته وبه نظرهرجورهست می خوان شبانه رو بردارن فعلا زورشون به قدیمی ها نرسید ولی جدیدارو دیگه می تونن ندن
به کی زنگ زدی ایمان ؟ اسمش چی بود ؟
اول زنگ زدم به آقای مثلا مهندس عليرضا نايبيان
بهش گفتم مشکل چیه یک شماره تلفن دیگه به من داد گفت شما با معاون من صحبت کنید
می خواستم بهش بگم تو خودت معاون هستی بعد من برم با معاونت صحبت کنم ولی هیچی نگفتم
بعدش هم که معاونه کله خرش گوشی رو برداشت کلی شر ور تف داد
با هزار تا منطق بهش فهموندم که دارید کاره اشتباهی می کنید اصلا به کتش نمی رفت
از آخر هم بهش گفتم خودتون جواب مردم رو اون دنیا بدید بعد گوشی رو قطع کردم
خوب شد اسمم رو نگفتم
چون پرسید اسم شما چیه منم بهش گفتم یک شهروند مشهدی
معلوم نبود می خواست چه دردسری برای من درست کنه
عجیبه!
با من خیلی خوب و منطقی صحبت میکردند.
اما شما با دفتردارش صحبت کردید...
مثلا همین آقای نایبیان
میگفت من طرح هارو بررسی کردم و بهترین روشها رو برای تمامی سلایق ارائه دادم
یه مورد مثبت هم هست. فکر کنم تماس زیادی داشتند و دیگه اعصابشون خورد شده. چون من این شمارههارو منتشر کردم
اگه اعصابشون خورد شده باشه خیلی عالیه!
بازخوردهارو میفهمن
البته خیلی بهتره که باهاشون مودبانه و با حفظ آرامش صحبت کرد. بهترین مکانها برای انتشار این شمارهها دفاتر شارژ و پشتیبانی اینترنت مخابرات هست.
اگر مسئولینش از دوستانتون هستند، بگید به هر کسی که اومد بگند هر دفعه بجای تماس با 2020 برای مشکلات، به این شماره ها زنگ بزنید و با مسئولین مستقیم صحبت کنید
مسئولین در خدمت شما هستند
تمام شمارهها، شمارههای خود اتاق مسئولین هست. هیچ داخلی اضافهای نیاز نیست شمارهگیری بشه. حتی به منشی هاشون هم وصل نمیشید...
امیدوارم تغییری اتفاق بیوفته!
اما دقت کردید چقدر تمیز شماره خود کسی که این بلارو سر اینترنت مشهد پیاده کرده در اوردم؟
عوامل نفوذی دارم اونجا!
Last edited by A R A S H; 31-08-2013 at 18:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)