Programs and Features
Programs and Features
من Acer ندارم که تست کنم، اما تو یه انجمن گفته بود این رو یکی از مدل های ایسر با ویندوز سون 64 بیت جواب داده:
(البته این Power Smart Manager هست،تنظیمتات نور رو فکر میکنم داره، اما محیطش رو ندیدم، دقیق نمیدونم چه امکاناتی داره)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش حدود 11 مگه، نمیدونم برای مدل لپ تاپ شما هم نصب میشه یا نه.
درود
درایو مودم vostro 1510 رو می خواستم. ( XP )
سپاس
Last edited by gomnam23; 03-09-2010 at 20:13.
سلام
بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی مرجع درخواست و دانلود درایور ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان
یه مدت هست در لپتاپم این پیام ظاهر میشه کسی میدونه برای چیه و چرا ظاهر میشه ؟
![]()
من سوالی داشتم که راهنماییم کردن اینجا بپرسم:
بر روی یک لپ تاپ وایو که قبلاً ایکس پی داشت،سون نصب کردم اما یکی دو تا برنامه با سون همخوانی نداشتند و حالا باید دوباره xp نصب کنم.
با سی دی بوت xp بالا میام اما تقریباً همون مراحل اولیه بارگذاری فایلهای نصب اروری میده و صفحه مشهور به صفحه مرگ ویندوز(همون صفحه آبیه)میاد.از چندتا سی دی مختلف هم استفاده کردم اما نشد
لازمه بگم که ویندوز 7 بدون مشکل داره کارش را انجام میده اما نمی تونم برم تو نصب ویندوز xp.
متشکر
سلام دوستان
يه سوال درمورد cpu هاي سري core i دارم
توسايت notebookcheck براي همه cpu هاي سري corei 3-5-7 مقدار fsb رو نوشته 2500
ولي من هرجا چه تو سايتها و چه تو بازار ديدم يا1033 اند يا 1333 و دراين حدود
جريان چيه؟
خوب مشخصه ديگه
شما احتمالا يه نرم افزار داريد كه مي خواد به اين سايت كانكت شه و نود اين سايت رو يه تهديد واسه كامپيوتر شما تشخصي داده و بلوكش كرده
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
سلام
دوست عزيز اين به اين دليل كه لپ تاپ شما از چيپ RAIDپشتيباني مي كنه و شما براي اينكه ويندوز نصب كنيد بايد از ويندوز سفارشي استفاده كنيد
علائمی که شما در بالا ذکر کردید مربوط به اشکال بایوس است.
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مشکل مربوط به درایور کارت صدا است. درایور کارت صدا را آپدیت کنید.
آخه دم و دیقه ظاهر میشه روی دستکابم ، من فکر می کنم لابد باید یه کاری انجام بدم که دیگه نیاد ، به همین خاطر شما و دوستان رو زحمت دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)