ببخشید سو تفاهم شد. دوست من همین دیگه کوثر بانک نیست موسسه مالیه.
ببخشید سو تفاهم شد. دوست من همین دیگه کوثر بانک نیست موسسه مالیه.
شما چند صفحه قبل رو بخون . اگر برید بانک میگم بانک همگی 15 درصد میدن یکساله ولی بعضی بانکها معروفاشون حتی صندوق سرمایه گذاری دارن. اگر میترسید صندوق بزارید به نظر من به فکر دیگری باشید و نه بانک. چون سرتون اساسی کلاه رفته اونم 15 درصد!
کسی که 5 روز پیش 100 تا سکه خرید الان حداقل 4 تومن سود کرد!! یعنی سود دو ماه 100 میلیون رو در 4 روز گرفت!
هنوز هم سکه خریدن به نظرتون منطقیه؟
پس ديگه وقتي توي قرارداد ذكر نميشه اصل پول تضمين شده فردا روز ممكنه مث بورس تمام پولتون بپره
شما سوال پرسیدی یا جمله خبری گفتی؟؟ ایشون کوثر گذاشتن که موسسه هست نه بانک.موسسه هم اسمش روشه حتی ذکر هم بشه پولت رو هواس!
ولی الان 30 سالع بانکهای رسمی صندوق دارن پول کسی رو نه خوردن نه میتونن بخورن. دقت کنید من منظورم بانکهای رسمیه نه حتی بانکهای تازه بع دورانورسیده مثل اینده و دی و .... بماند که موسسات.
خیلی حساسی بگرد بانکی پیدا کن بنویسه اصل سرمایه تضمین
Last edited by shangil; 02-07-2016 at 14:37.
موقع فروش سکه بهش مالیات تعلق نمیگیره ؟
نه دوست عزیز موءسه های مالی بیشتر میدن فقط نمیدونم کدوم بیشتر از بقیست
من اول سوال پرسيدم از ايشون كه آيا اگه زماني اصل پولشون رو خواستن اصل پول رو بهشون ميدن يا اينكه ممكنه مث بورس ارزش پولشون كم شه؟
به هر حال چه بانك رسمي چه موسسه مالي هر دو صندوق دارن اما هيچكدوم توي قرداد ذكر نميكنن كه اصل پول تضمين ميشه پس چه توي بانك رسمي و چه موسسه عملا اصل پول روي هواس
ايا غير از اين اينه؟ اگه هست بگين من و بقيه هم متوجه شيم
بعدش بحث حساسيت نيست من ميخوام ديگران با چشم باز سرمايه گذاري كنن نه به خاطر چند درصد سود بيشتر اصل پولشون هم فنا بشه
Last edited by روانپریش; 02-07-2016 at 23:08.
چرا پستها رو با دقت نمیخونید!!! من حرفی از موسسات نزدم!
قیمت خرید از فروش کمتره خیر مالیاتی نیس فقط گفتم که قیمت خرید کمتره خوب این یه نوع مالیاته دیگه! با ابن حال انقدر قبمت رفت بالا که سود کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)