خدای ناکرده اگه معاف نشید باید برید سربازی و با دیپلمم پوست می کنن ها
به نظرم بی خیالش شو
خدای ناکرده اگه معاف نشید باید برید سربازی و با دیپلمم پوست می کنن ها
به نظرم بی خیالش شو
مطمین نیستم ولی فکرکنم همون ونک باشه؟
تو ساعت اداری اونجا باشین
سلام دوست عزیز reza8766 جان
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون از لطف و محببتتون و وقتی که گذاشتید و توضیح دادید انشاءالله اجرتون با خدا تو این ماه عزیز
من جواب خیلی از سوالهامو گرفتم![]()
راستش سوال خاصی تو ذهنم نیست همین آشنا شدن با محیط و اینها مدنظر بود که تو متن شما خیلی چیزها را فهمیدم
باز اگر چیزی به ذهنتون رسید ممنون میشم راهنمایی کنید
ارادتمندم![]()
هیی یاد 06 بخیر ! هنوز یک هفته نمیشه اومدیم ولی دلم تنگ شد
مطمئن باش روزهای آخر اینقدر خوش میگذره بهت که سختی روزهای اول رو فراموش میکنی
اول شهریور که ما داشتیم آماده میشدیم بریم دم در موتوری تازه وارد ها رو دیدیم ، یه لحظه یاد یک تیرماه که نوبت ما بود افتادم ! مطمئن باش مثل برق و باد میگذره و بعد 2 ماه افسوس روزهایی که با رفیقات داشتی رو میخوری
سعی کن با همه رفیق باشی اونجا ، کل کل کردن و بد شدن با کسی به ضرر هر دو طرف هست
اگه افتادی گروهان چهارم گردان فجر به سروان اسماعیلی سلام مارو برسون ! شانست خوب باشه بیفتی با اون ، آدم خوبی بود ، روزهای اول سخت گرفت بهمون ولی خیلی هم حال داد .
پایان دوره ات هم نظرت رو در مورد سرهنگ سیف بنویس برام ، سیف فرمانده هنگ هست و بسیار آدم با ابهت و متشخصیه
آره راست میگی
سال دیگه بعد کنکور میرم و اگه فرستادن سربازی از معافعیت تحصیلی استفاده میکنم![]()
سیف میخواد بره (یعنی قرار بود آخر دوره ما بره) دوره دافوس احتمالا تا اومدن فرمانده جدید جانشینش که سرهنگ عابدینی رضا هست به جاشه
سیف آدم با پرستیژی بود،استیل خاص و با ابهتی داشت، اما سختگیر و مقرراتی بود و اصلا آدمی نبود که بزاره اونجا هتل شه
یادش به خیر...
دوستان ما هم رفتنی شدیم. فردا پنج صبح، پادگان شهید خضرایی نیرو هوایی، خیابون دماوند.
امیدوارم همه دوستان اعزامی این دوره، بهترین روزهای عمرشون رو تجربه کنند.
سلام
من امروز برگه سبزم رو گرفتم
اول آبان اعزامم
اما یگانم معلوم نیست
ببینم من میخوام امریه بگیرم
الان که برگه سبزم اومده باید برم دنبالش؟
بعد برای کفایت آموزش (تکمیلی بسیج) کی باید اقدام کنم؟
امروز رفتم یه پادگان پشت رنگ سحر
درست و حسابی جوابم رو ندادن
یکی ج منم بده...
این المثنی همون برگ سبزه یا باید منتظر بمونم بیاد دم خونه؟
با این المثنی میتونم تمدید کنم؟
آقا ببخشید سوال تو سوال نشه!
شما برگ سبزت اومد در خونه؟ کی مدارکو پست کردی؟ من اواسط تیر فرستادم هیچی در خونه نیومد...اوایل
مرداد رفتم پلیس + 10 بهم یه برگ المثنی داد ( اعزام آبان!)
آره شنیدم که قراره بره ولی به این زودی اش رو نه ، واقعا مرد با ابهت و متواضعی بود
این آخرین عکسی هست ازش که در دسترسه : دی
این عکس رژه مراسم تحلیف ما 1 تیری ها هست ، به زاویه پاهاش دقت کنین هیچ انحرافی نداره !
رژه به این میگن !
محتوای مخفی: سرهنگ غلامرضا سیف
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)