با این عکسی که از Cassiopeia زدی اگه در وبلاگت تخته نشه جای تعجبه ... پیشنهاد میکنم یکم با فوتو شاپ حجابش رو دستکاری کنی (اونجوری به پستم نگاه نکن ... چه میدونم یه چادری چیزی بکش روش دیگه)![]()
با این عکسی که از Cassiopeia زدی اگه در وبلاگت تخته نشه جای تعجبه ... پیشنهاد میکنم یکم با فوتو شاپ حجابش رو دستکاری کنی (اونجوری به پستم نگاه نکن ... چه میدونم یه چادری چیزی بکش روش دیگه)![]()
چند وقت پیش یکی در مورد پروژه EPEG گفت.باید بگم فعلا هیچی ازین پروژه به ایران نمیرسه و فقط کابل فیبر نوری از ایران می گذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنین,اما اگه 1 فرجی بشه فقط سهم کوچیکی ازین کابلا به ایران اختصاص داده بشه اینترنت ایران ازین رو به اونرو میشهبیاین همه با هم دست به دعا ببریم که به ما هم 1 کوفتی برسه
![]()
Last edited by pancha73; 26-05-2013 at 20:45.
بله 1 پچ حدودا 30 mg هم اومده برین با سرعت بالای اینترنتتون دانلود کنین![]()
کسی هست که بازی کنه؟ من حدود 1هفته هست که نمیتونم بازی کنم صفه لودینگ میشه از بازی میادبیرون. کسی از ایرانی ها این مشکلو نداره![]()
والا ما هم یه ماهیه به سختی بازی میکنیم, تو امریکا هستم البته, ولی از هفته پیش دیگه کامل قطع شد.
پ.ن: بزن قدش دراون![]()
نه بابا کاسیپیا رو دو سال پیش ترجمه کرده بودم اگه میخواستن تخته کنن کرده بودن تا حالا![]()
من میره به درستی هم میره پینگمم حوب شده از وقتی شما ها نمیتونید بازی کنید![]()
حالش خوب نیس این بازی
بابا خوبه آپدیت ولی نه دیگه اینقد![]()
دوسان من مشکلی با دانلود از سرور خارج ندارم با سرعت 300 میتونم راحت اپدیت استیم دانلود کنم ولی وقتی تو بازیم; مشکلی نیست ولی وقتی درگیری زیاد میشه کاملا تاخیر بوجود میاد و تو بازیای دیگه مشکل خیلی اعصاب خرد میکنه جالب اینجاست پینگم 130ه تو بازی ولی تاخیر دارم
نمیدونم اینا چه به اینترنت کردن
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)