سلام
راهی برا پسورد گذاشتن روی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال المنت 1 ترا وجود داره؟
سلام
راهی برا پسورد گذاشتن روی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال المنت 1 ترا وجود داره؟
تنها راه ممکنه استفاده از نرم افزارهایی چون true crypt هست . استفاده از این نرم افزار دو حالت دارد .
1. کل فضای هارد encrypt بشه آموزش این کار رو در لینک زیر توضیح دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. یک فایل (container) بسازید که این فایل باید توسط همین برنامه mount بشه و این باعث میشه بصورت یک درایو در my computer ظاهر بشه . سپس میتوانید اطلاعات محرمانه رو در داخل آن بریزید . با un-mount کردن این فایل درایو از my computer ناپدید خواهد شد .
برای این روش طبق عکس زیر باید گزینه create an encrypted file container کنید .
در عکس زیر مکان این فایل ظرف باید در هارد اکسترنال تعیین شود . یک اسم دلخواه به فایل ظرف بدهید .
ترکیب AES و Soernet و twofish امنیت زیادی ایجاد خواهد کرد ولی خواندن و نوشتن کند خواهد شد .
حجم مورد نیاز رو هم وارد کنید . حجم این فایل باید طوری در نظر گرفته بشه که فضا کم نیارید .
نکته : اگر هارد رو به سیستمهای مختلفی متصل میکنید ممکن هست که این نرم افزار true crypt در آن سیستم نصب نباشد ، پس از منوی tools گزینه traveler disk setup رو انتخاب کنید تا یه نسخه از این نرم افزار در هارد یا فلش مموری در کنار همان فایل اصلی کپی شود .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 21-03-2014 at 00:40.
با سلام و خسته نباشید
هاردهای Seagate Backup Plus هاردهای خوبی هستن و مثل سری Goflex آداپتوری مستقیم به ساتای سیستم متصل میشن؟
با تشکر
سلام .
مدلهاي Backup Plus هم آداپتوري و هم پرتابل از هاردهاي خوبي هستند و مانند سري GoFlex هم داراي كارتريج جدا شدني هست و ميتوان مستقيم به ساتاي سيستم متصل كرد . بغير از ظاهر بيشتر از لحاظ نرم افزاري با سري GoFlex تفاوت دارد كه در عكس زير مشخص شده است .
Last edited by ata.royalfalcon; 17-09-2012 at 12:36.
دوستان به نظر میاد هارد اکسترنال قیمتش پایین اومده؟! به نظر شما پایین تر هم میاد - مثلا WD my passport 500 = 170
سلام عطا جان، خوبی؟
من هم قصد خرید یک هارد 2 یا 3 ترابایتی آداپتوری دارم و 30 صفحه آخره این تاپیک رو هم خوندم.
حالا چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین.
1- پیشنهاد شما بیشتر روی هاردهای وسترنه، میخاستم ببینم از لحاظ سرعت، هارد وسترن اسنشیال بهتره یا سیگیت بک آپ پلاس.
2- کیفیت ساخت کدامیک از لحاظ بدنه بهتر و مستحکمتره؟
3- آیا پسورد گذاری بر روی هارد وسترن، به صورت Encrypt کردن اطلاعات و رمزگذاری کردنه اطلاعاته یا بصورت یک پسوردگذاری ساده است که هروقت بخوایم میتونیم بذاریم و برداریم؟؟
4- اگر هاردو بخوایم پارتیشن بندی کنیم آیا میشه فقط روی یکی از پارتیشنها پسورد گذاشت یا اصلا پارتیشن بندی باعث مختل شدن عمل پسورد گذاری میشه؟
5- طول کابل هارد وسترن چند سانتیمتره؟؟ چون سایت سیگیت طول کابل هارد بک آپ پلاس رو 4 فوت اعلام کرده.
6- کدام یک از لحاظ استفاده دردسر کمتری دارند؟ آیا هارد وسترن گرمای تولیدیش انقدر زیاده که باید از فن استفاده کنیم؟
من خودم دوساله هارد پرتابل سیگیت گوفلکس دارم و کاملا ازش راضیم. درآخر میخوام نظر شما رو بدونم که کدام هاردو بخرم؟
با تشکر از شما
سلام .
1. بستگی داره که از چه هارد اینترنالی استفاده شده باشه . مطمئناً هارد اینترنال بکار رفته در WD essential از نوع Green هست ولی در seagate یا از barracuda XT استفاده میشه یا barracuda 7200.14 (هاردهای جدید) ، حتی ممکنه از هاردهای 5900RPM هم استفاده بشه . در نتیجه سرعتهای متفاوتی خواهند داشت . ولی اگر شانس داشته باشید که از هارد اینترنال XT یا 7200.14 استفاده شده باشه به خاطر RPM بالاتر سرعت بیشتری خواهد داشت .
اگر فرض بگیریم که هارد اینترنال بکار رفته در مدلهای GoFlex و backup plus desk یکی باشه (که فکر کنم هست و تنها تفاوت آنها نرم افزاری هست) و همچنین اگر فرض کنیم از انواع 7200RPM باشه طبق جدول زیر بطور خلاصه سیگیت حدود 25 درصد سریعتر هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. بنظرم استحكام بدنه سيگيت بيشتر هست نسبت به وسترن (مدلهاي آداپتوري) ، بطوريكه باز كردن باكس براي دسترسي به هارد اينترنال در سيگيت مشكلتر هست .
3. اطلاعات Encrypt نميشه بلكه دسترسي به فضا و پارتيشنهاي هارد قطع ميشه و براي unlock كردن هارد بايد روي آيكوني كه در my computer ديده ميشه دابل كليك كرد تا بتوان پسورد وارد نمود تا هارد unlock بشه . تا اونجايي كه ميدونم اين نوع قابليت hardware encryption به خاطر وجود يك چيپ امنيتي روي برد هارد هست .
4. من تست نكردم ولي حدس ميزنم حتي اگر هم چندين پارتيشن درست بشه درصورتيكه هارد lock باشه هيچ پارتيشني در my computer ديده نخواهد شد ، چون همانطوري كه قبلاً هم گفتم قابليت hardware encryption باعث محدود شدن دسترسي به فضاي هارد ميشه و فرقی نمیکنه یک پارتیشن داشته باشه یا چند پارتیشن . نکته مهم این هست که در صورتی که میخواهید چند پارتیشن درست کنید قبل از هر کاری از نرم افزارهای موجود در آن یک کپی داشته باشید .
5. کابلهای هارد خودم حدود 124 سانتي متر هست . البته هر فوت تقریبا ۳۰٫۴۸ سانتیمتر هست .
6. نميدونم backup plus desk بدون فن تا چه حد گرم ميشه ولی هارد هرچه rpm و حجم بیشتری داشته باشه بدیهی هست که بیشتر گرم خواهد شد . مثلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هارد چهارترابایتی GoFlex طرح جدید هست دمای هارد به 67 درجه رسیده . در هاردهای وسترن green بیشتر به low power و cool و quite تاکید شده تا عملکرد و کارایی بنابراین فکر نمیکنم دما تا این حد بالا بره در همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمای هارد به 49 درجه رسیده .
خودم 10 عدد هارد وسترن دارم و با توجه به اينكه اطلاعات ذخيره شده روي هارد براي من خيلي مهمه پس بشدت مراقبش هستم و پايين نگهداشتن دما يك اصل مهم در نگهداري هارد هست . يكبار غفلت كردم كه دما تا 50 درجه رفت كه سريع خاموش كردم.
Last edited by ata.royalfalcon; 19-09-2012 at 18:02.
ممنون از توضیحات خوبی که دادی عطا جان
من تو بازار فقط تونستم مارک وسترن پیدا کنم که دوتراشو میگفت 285 و سه تراشو 395.
سیگیت پیدا نکردم. احتمالا سیگیت بخرم البته اگه پیدا بشه.
سلام
میشه بگین هارد adata nh13 چطوریاست؟
توی سایتش که که سر عتش رو 107 MB زدن .(read = 109.6 MB & write= 107.2 MB)
اگه میشه چند تا هارد باحال معرفی کنید.
واسه من هم قیافه مهمه هم سرعت.
حجمش هم 500 GB کافیه.
سلام .
شخصاً توصیه میکنم در درجه اول از برندهایی چون سیگیت یا وسترن انتخاب کنید و اگر هارد ضد ضربه لازم دارید میتونید از برند سیلیکون پاور انتخاب کنید .
با توجه به اینکه زیبایی برای شما مهم هست بنظرم seagate backup plus portable میتونه انتخاب خوبی باشه که از لحاظ ظاهر شبیه آن و حتی بهتر از آن هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)