تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 827 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

در آغاز فعالیت m-a-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    راهی برا پسورد گذاشتن روی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال المنت 1 ترا وجود داره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راهی برا پسورد گذاشتن روی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال المنت 1 ترا وجود داره؟
    تنها راه ممکنه استفاده از نرم افزارهایی چون true crypt هست . استفاده از این نرم افزار دو حالت دارد .

1. کل فضای هارد encrypt بشه آموزش این کار رو در لینک زیر توضیح دادم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. یک فایل (container) بسازید که این فایل باید توسط همین برنامه mount بشه و این باعث میشه بصورت یک درایو در my computer ظاهر بشه . سپس میتوانید اطلاعات محرمانه رو در داخل آن بریزید . با un-mount کردن این فایل درایو از my computer ناپدید خواهد شد .

برای این روش طبق عکس زیر باید گزینه create an encrypted file container کنید .

در عکس زیر مکان این فایل ظرف باید در هارد اکسترنال تعیین شود . یک اسم دلخواه به فایل ظرف بدهید .

ترکیب AES و Soernet و twofish امنیت زیادی ایجاد خواهد کرد ولی خواندن و نوشتن کند خواهد شد .

حجم مورد نیاز رو هم وارد کنید . حجم این فایل باید طوری در نظر گرفته بشه که فضا کم نیارید .

نکته : اگر هارد رو به سیستمهای مختلفی متصل میکنید ممکن هست که این نرم افزار true crypt در آن سیستم نصب نباشد ، پس از منوی tools گزینه traveler disk setup رو انتخاب کنید تا یه نسخه از این نرم افزار در هارد یا فلش مموری در کنار همان فایل اصلی کپی شود .

Last edited by ata.royalfalcon; 21-03-2014 at 00:40.

3. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

هاردهای Seagate Backup Plus هاردهای خوبی هستن و مثل سری Goflex آداپتوری مستقیم به ساتای سیستم متصل میشن؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

هاردهای Seagate Backup Plus هاردهای خوبی هستن و مثل سری Goflex آداپتوری مستقیم به ساتای سیستم متصل میشن؟

با تشکر
    سلام .
    مدلهاي Backup Plus هم آداپتوري و هم پرتابل از هاردهاي خوبي هستند و مانند سري GoFlex هم داراي كارتريج جدا شدني هست و ميتوان مستقيم به ساتاي سيستم متصل كرد . بغير از ظاهر بيشتر از لحاظ نرم افزاري با سري GoFlex تفاوت دارد كه در عكس زير مشخص شده است .

Last edited by ata.royalfalcon; 17-09-2012 at 12:36.

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان به نظر میاد هارد اکسترنال قیمتش پایین اومده؟! به نظر شما پایین تر هم میاد - مثلا WD my passport 500 = 170

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام عطا جان، خوبی؟
    من هم قصد خرید یک هارد 2 یا 3 ترابایتی آداپتوری دارم و 30 صفحه آخره این تاپیک رو هم خوندم.
    حالا چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین.
    1- پیشنهاد شما بیشتر روی هاردهای وسترنه، میخاستم ببینم از لحاظ سرعت، هارد وسترن اسنشیال بهتره یا سیگیت بک آپ پلاس.
    2- کیفیت ساخت کدامیک از لحاظ بدنه بهتر و مستحکمتره؟
    3- آیا پسورد گذاری بر روی هارد وسترن، به صورت Encrypt کردن اطلاعات و رمزگذاری کردنه اطلاعاته یا بصورت یک پسوردگذاری ساده است که هروقت بخوایم میتونیم بذاریم و برداریم؟؟
    4- اگر هاردو بخوایم پارتیشن بندی کنیم آیا میشه فقط روی یکی از پارتیشنها پسورد گذاشت یا اصلا پارتیشن بندی باعث مختل شدن عمل پسورد گذاری میشه؟
    5- طول کابل هارد وسترن چند سانتیمتره؟؟ چون سایت سیگیت طول کابل هارد بک آپ پلاس رو 4 فوت اعلام کرده.
    6- کدام یک از لحاظ استفاده دردسر کمتری دارند؟ آیا هارد وسترن گرمای تولیدیش انقدر زیاده که باید از فن استفاده کنیم؟
    من خودم دوساله هارد پرتابل سیگیت گوفلکس دارم و کاملا ازش راضیم. درآخر میخوام نظر شما رو بدونم که کدام هاردو بخرم؟
    با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان، خوبی؟
    من هم قصد خرید یک هارد 2 یا 3 ترابایتی آداپتوری دارم و 30 صفحه آخره این تاپیک رو هم خوندم.
    حالا چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین.
    1- پیشنهاد شما بیشتر روی هاردهای وسترنه، میخاستم ببینم از لحاظ سرعت، هارد وسترن اسنشیال بهتره یا سیگیت بک آپ پلاس.
    2- کیفیت ساخت کدامیک از لحاظ بدنه بهتر و مستحکمتره؟
    3- آیا پسورد گذاری بر روی هارد وسترن، به صورت Encrypt کردن اطلاعات و رمزگذاری کردنه اطلاعاته یا بصورت یک پسوردگذاری ساده است که هروقت بخوایم میتونیم بذاریم و برداریم؟؟
    4- اگر هاردو بخوایم پارتیشن بندی کنیم آیا میشه فقط روی یکی از پارتیشنها پسورد گذاشت یا اصلا پارتیشن بندی باعث مختل شدن عمل پسورد گذاری میشه؟
    5- طول کابل هارد وسترن چند سانتیمتره؟؟ چون سایت سیگیت طول کابل هارد بک آپ پلاس رو 4 فوت اعلام کرده.
    6- کدام یک از لحاظ استفاده دردسر کمتری دارند؟ آیا هارد وسترن گرمای تولیدیش انقدر زیاده که باید از فن استفاده کنیم؟
    من خودم دوساله هارد پرتابل سیگیت گوفلکس دارم و کاملا ازش راضیم. درآخر میخوام نظر شما رو بدونم که کدام هاردو بخرم؟
    با تشکر از شما
    سلام .

1. بستگی داره که از چه هارد اینترنالی استفاده شده باشه . مطمئناً هارد اینترنال بکار رفته در WD essential از نوع Green هست ولی در seagate یا از barracuda XT استفاده میشه یا barracuda 7200.14 (هاردهای جدید) ، حتی ممکنه از هاردهای 5900RPM هم استفاده بشه . در نتیجه سرعتهای متفاوتی خواهند داشت . ولی اگر شانس داشته باشید که از هارد اینترنال XT یا 7200.14 استفاده شده باشه به خاطر RPM بالاتر سرعت بیشتری خواهد داشت .

اگر فرض بگیریم که هارد اینترنال بکار رفته در مدلهای GoFlex و backup plus desk یکی باشه (که فکر کنم هست و تنها تفاوت آنها نرم افزاری هست) و همچنین اگر فرض کنیم از انواع 7200RPM باشه طبق جدول زیر بطور خلاصه سیگیت حدود 25 درصد سریعتر هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

2. بنظرم استحكام بدنه سيگيت بيشتر هست نسبت به وسترن (مدلهاي آداپتوري) ، بطوريكه باز كردن باكس براي دسترسي به هارد اينترنال در سيگيت مشكلتر هست .

3. اطلاعات Encrypt نميشه بلكه دسترسي به فضا و پارتيشنهاي هارد قطع ميشه و براي unlock كردن هارد بايد روي آيكوني كه در my computer ديده ميشه دابل كليك كرد تا بتوان پسورد وارد نمود تا هارد unlock بشه . تا اونجايي كه ميدونم اين نوع قابليت hardware encryption به خاطر وجود يك چيپ امنيتي روي برد هارد هست .

4. من تست نكردم ولي حدس ميزنم حتي اگر هم چندين پارتيشن درست بشه درصورتيكه هارد lock باشه هيچ پارتيشني در my computer ديده نخواهد شد ، چون همانطوري كه قبلاً هم گفتم قابليت hardware encryption باعث محدود شدن دسترسي به فضاي هارد ميشه و فرقی نمیکنه یک پارتیشن داشته باشه یا چند پارتیشن . نکته مهم این هست که در صورتی که میخواهید چند پارتیشن درست کنید قبل از هر کاری از نرم افزارهای موجود در آن یک کپی داشته باشید .

5. کابلهای هارد خودم حدود 124 سانتي متر هست . البته هر فوت تقریبا ۳۰٫۴۸ سانتیمتر هست .

6. نميدونم backup plus desk بدون فن تا چه حد گرم ميشه ولی هارد هرچه rpm و حجم بیشتری داشته باشه بدیهی هست که بیشتر گرم خواهد شد . مثلا در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هارد چهارترابایتی GoFlex طرح جدید هست دمای هارد به 67 درجه رسیده . در هاردهای وسترن green بیشتر به low power و cool و quite تاکید شده تا عملکرد و کارایی بنابراین فکر نمیکنم دما تا این حد بالا بره در همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمای هارد به 49 درجه رسیده .
    خودم 10 عدد هارد وسترن دارم و با توجه به اينكه اطلاعات ذخيره شده روي هارد براي من خيلي مهمه پس بشدت مراقبش هستم و پايين نگهداشتن دما يك اصل مهم در نگهداري هارد هست . يكبار غفلت كردم كه دما تا 50 درجه رفت كه سريع خاموش كردم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-09-2012 at 18:02.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ممنون از توضیحات خوبی که دادی عطا جان
    من تو بازار فقط تونستم مارک وسترن پیدا کنم که دوتراشو میگفت 285 و سه تراشو 395.
    سیگیت پیدا نکردم. احتمالا سیگیت بخرم البته اگه پیدا بشه.

12. این کاربر از AMD64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    میشه بگین هارد adata nh13 چطوریاست؟
    توی سایتش که که سر عتش رو 107 MB زدن .(read = 109.6 MB & write= 107.2 MB)
    اگه میشه چند تا هارد باحال معرفی کنید.
    واسه من هم قیافه مهمه هم سرعت.
    حجمش هم 500 GB کافیه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه بگین هارد adata nh13 چطوریاست؟
    توی سایتش که که سر عتش رو 107 MB زدن .(read = 109.6 MB & write= 107.2 MB)
    اگه میشه چند تا هارد باحال معرفی کنید.
    واسه من هم قیافه مهمه هم سرعت.
    حجمش هم 500 GB کافیه.
    سلام .
    شخصاً توصیه میکنم در درجه اول از برندهایی چون سیگیت یا وسترن انتخاب کنید و اگر هارد ضد ضربه لازم دارید میتونید از برند سیلیکون پاور انتخاب کنید .
    با توجه به اینکه زیبایی برای شما مهم هست بنظرم seagate backup plus portable میتونه انتخاب خوبی باشه که از لحاظ ظاهر شبیه آن و حتی بهتر از آن هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •