سلام. اپراتور 707 رو ول کن. اپراتوراشون هم مثل همین سیستم e-care هستن. هر وقت تو سایت تونستی تعرفه ی 128 رو به 256 ارتقا بدی (که الان نمیشه) اونوقت میشه گفت قانون جدیده.
سلام. اپراتور 707 رو ول کن. اپراتوراشون هم مثل همین سیستم e-care هستن. هر وقت تو سایت تونستی تعرفه ی 128 رو به 256 ارتقا بدی (که الان نمیشه) اونوقت میشه گفت قانون جدیده.
قبلا باید یه حساب جدید از نوع شرکتی ثبت نام میکردی الان همین حساب خونگی رو هم میتونی به شرکتی تبدیل کنی
تا زمانی که خونگی هست نمیتونی بیشتر از 128 انتخاب کنی.
دوستان خواهش میکنم سریعتر جواب بدین عجله دارم میخوام پس بدم اگه درست نشه...
سلام دوستان من وایمکس ایرانسل گرفتم 128 3 گیگ در ماه میخواستم ببینم همیشه اینقدر خوبه یعنی همیشه میشه بازی های تحت شبکه بازی کرد یا نه فقط این چند وقتست؟؟؟!!!!ممنون..![]()
salam doostan man wimaxe iranceel 128 3 GB gereftam dar maah mikhastam bebinam hamishe enghad soratesh khoobe ya hamin chand rooze enghad khoob shode??
شما به لحاظ آنتن و تداخل امواج مشکلی ندارید مشکل شما از طرف شبکه هست که راه حلش دست 707 هست
برای شما فرم پیگیری پر کردن؟
2تا سوال داشتم
اول اینکه منم گاهی اقات افت سرعت دارم بعضی موقه ها واسه چند لحظه سرعتم در حد دایال اپ میه و دوباره درست میشه ولی گاهی هم خیلی خوبه.یعنی زنگ بزنم 707 میتونن درست می کنن؟ چی باید بگم؟
2)من اکانتم 128 با 3 گیگ بود الان دیگه تموم شده با توجه به اینکه 3 روز دیگه ماه جدید هست باید چیکار کنم ؟ ایا راهی هست که 100 مگ بتونم اضافه کنم ؟ اگه نمیشه و باید 1 گیگ بخرم ایا تا سر ماه باید مصرف کنم یا ذخیره میشه تا هروقت که بخوام و حسابش از اون 3 گیگ ماهیانه جداست؟ اخه 1 گیگ رو که نمیشه 2 روزه مصرف کنم من نیازم الان 50-100 مگ هست
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
2تا سوال داشتم
اول اینکه منم گاهی اقات افت سرعت دارم بعضی موقه ها واسه چند لحظه سرعتم در حد دایال اپ میه و دوباره درست میشه ولی گاهی هم خیلی خوبه.یعنی زنگ بزنم 707 میتونن درست می کنن؟ چی باید بگم؟
2)من اکانتم 128 با 3 گیگ بود الان دیگه تموم شده با توجه به اینکه 3 روز دیگه ماه جدید هست باید چیکار کنم ؟ ایا راهی هست که 100 مگ بتونم اضافه کنم ؟ اگه نمیشه و باید 1 گیگ بخرم ایا تا سر ماه باید مصرف کنم یا ذخیره میشه تا هروقت که بخوام و حسابش از اون 3 گیگ ماهیانه جداست؟ اخه 1 گیگ رو که نمیشه 2 روزه مصرف کنم من نیازم الان 50-100 مگ هست
میشه بیشتر توضیح بدید این قدرت کمه یا زیاد؟من در بهترین وضعیت دوتا چراغ روشن دارم(از 5 تا)با این آنتن روتر سیگنالها به چند میرسه؟
مودم خارجی بگیرم تخفیف نداره؟
مودم خارجی باشه،از پایین نمیشه کاری کرد که از وای فای بشه استفاده کرد؟
Last edited by mohammad_87; 21-08-2011 at 00:28.
چراغ آنتن رو کاری نداشته باشید
مقدار RSSI مودم چقدر است؟
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
موقع دانلود افت سرعت اتفاق می افته؟ مثلا با IDM?
سوال دوم هم بهترین کار مصرف آزاد هر مگ 100 ریال است
مبین نت رو نگاه کنید خیلی باحاله اصلا معلوم نیست توش چه خبره
این مدل مودم BM632w است که بهترین مودم Wi-Fi ایرانسل هم هست. قیمت اش هم تو جشنواره ها 40.000 تومن هست
حالا مبین نت هم بدون سر و صدا داره به مشتری هاش میده با قیمت 110.000 تومان (70 هزار اختلاف قیمت)
ببینید چه بلایی سر رنگش آوردن من که روم نمیشه این رو بذارم گوشه خونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)