تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 1049 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1.3تصوير فول ال چي را انتقال ميده! صداي 5.1 dts hdو كلا صداي چند كانال اچ دي را انتقال نمده!
    پخش فول اچ دی سه بعدی فقط از طریق 1.4 ممکنه
    احتمالا منظور شما از فول اچ دی 1080i بوده نه 1080p

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پخش فول اچ دی سه بعدی فقط از طریق 1.4 ممکنه
    احتمالا منظور شما از فول اچ دی 1080i بوده نه 1080p
    1080i فول اچ دي بحساب مياد

پلير هاي مثل PS3 فقط تصاوير فول اچ دي 3D با دو كانال صداي PCM انقال ميدن با كابل 1.3

پليرهاي 3D هم اگر از كابل 1.3 استفاده كنيد فقط دو كانال صدا داريد و نه 6 كانال اچ دي
    كابل 1.3 امكان انتقال 1080P در 3D هم داره

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

1080i فول اچ دي بحساب مياد

پلير هاي مثل PS3 فقط تصاوير فول اچ دي 3D با دو كانال صداي PCM انقال ميدن با كابل 1.3

پليرهاي 3D هم اگر از كابل 1.3 استفاده كنيد فقط دو كانال صدا داريد و نه 6 كانال اچ دي
    كابل 1.3 امكان انتقال 1080P در 3D هم داره
    داوود جان قیمت کابل 1.4 داری ؟الان تو بازار چیزی گیر میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من سینما خانواده ال جی دارم. از این مدلهاست که دو تا بلند گو داره و یک ووفر.

مشکل اینجاست که صدای سینما خانواده با صدای تلویزیون هماهنگ نیست و یکم تاخیر زمانی داره. چون صدای سینما خانواده بم هست زیادی من همیشه با صدای LCD که اون هم ال جی هست قاطی میکنم تا صدا قشنگ تر بشه.

یک بار اینقدر با منوها ور رفتم یکدفعه خودش درست شد و صدا با LCD کاملا همزمان شد. اما بعد از مدتها یکی دست زده الآن باز ناهماهنگ شده و به هیچ عنوان نتونستم دوباره درستش کنم.

حدس میزنم دفعه قبل از طریق VSM گزینه Bypass رو تغییر دادم و درست شد. اما الآن در هیچ حالتی این گزینه تغییر نمیکنه و فقط همون یک گزینه Bypass رو داره نمیدونم چجور تغییر مکینه. یک کلید هم داره به نام EQ این هم میزنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته
    میشه راهنمایی کنید. این Bypass چجوری تغییر میکنه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داوود جان قیمت کابل 1.4 داری ؟الان تو بازار چیزی گیر میاد؟
    يك بار تو خيابان سهروردي از فرشگاه نكسيا كابل مانستر 1.4سوال كردم 180 قيمت داد.
    VAN DEN HUL هم گفت قراره بياريم. فكر ميكنم تا الان آورده باشند.

6. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض درخواست اطلاعات

سلام و درود،

من می‌خوام Pioneer BDP-LX54 بخرم، آیا از دوستان تجربه‌ی عملی استفاده از اون رو داره؟؟؟
    آیا تمام regionها رو پشتیبانی می‌کنه؟؟؟؟
    آیا فرمت‌های مختلف فیلم ‌ها و زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می‌کنه؟؟؟

ممنون میشم اگه کسی سریعاً کمک کنه و پاسخ بده.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام و درود،

من می‌خوام Pioneer BDP-LX54 بخرم، آیا از دوستان تجربه‌ی عملی استفاده از اون رو داره؟؟؟
    آیا تمام regionها رو پشتیبانی می‌کنه؟؟؟؟
    آیا فرمت‌های مختلف فیلم ‌ها و زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می‌کنه؟؟؟

ممنون میشم اگه کسی سریعاً کمک کنه و پاسخ بده.
    نه ريجن فقطb پخش ميكنه
    لينك تحليلشو گذاشتم در پست قبل

با اين پلير ميخواي زيرنويس فارسي و فيلم دنلودي ببيني! يه مديا پلير بخريد ارزون و عالي

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من تقریباً 100 صفحه آخر این تایپیک رو خوندم و به لطف دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم و البته هنوز بسیاری از مطالب رو در خصوص سیستمهای صوتی نمیدونم.
    من ابتدا قصد سینمای خانگی سونی رو داشتم و پس از خوندن این تایپیک به نظرم اومد که باید با توجه به بودجه ای که در نظر گرفته بودم (در حدود 800 تومن) پایونیر HTP-ES3TB‎ رو بگیرم (البته rs-77 هم بود ولی من از بلندگوهای این مدل بیشتر خوشم اومد و سیستم دنون هم با بلندگوهاش نتونستم کنار بیام چون بلندگو ایستاده میخواستم) .حالا با توجه به اینکه من تا حالا سینمای خانگی نداشتم چند تا سوال داشتم از دوستان:

1- صدای TrueHD یا 3D با دالبی چه فرقی میکنه چون این مدل صدای HD و 3D رو ساپورت نمیکنه .مثلاً اگه بعداً بخوام بلوری بگیرم نمیتونم صدای DTS داشته باشم .البته من فعلاً HD Player دارم که میتونم با کابل اپتیکال از صدای DTS استفاده کنم.

2- آیا نوع پلیر تو کیفیت صدای خروجی فرق میکنه یا نه؟ من یه پلیر سامسونگ R-155 دارم که خروجی اپتیکال و HDMI هم داره .آیا به درد این سیستم میخوره یا باید یه پلیر هم تهیه کنم؟

3- اگه بخوام یه مقدار هزینم رو بالا ببرم و یه اسپیکر Jamo 426 تهیه کنم میتونم با آمپ 520 ست کنم و اگر نه حداقل و ارزونترین آمپی که میتونم باهاش ست کنم چی هست و آیا کیفیت صدای خروجی خیلی فرق میکنه یا نه؟ در ضمن بدون ساب میشه فیلم دید یا حتماً ساب برای دیدن فیلم نیاز هست؟(بلندی صدا برام مهم نیست)

موفق و پیروز باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر hd player رو به وسیله کابل hdmi به آمپ متصل کنیم آیا میشه صدای dts رو پخش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر hd player رو به وسیله کابل hdmi به آمپ متصل کنیم آیا میشه صدای dts رو پخش کرد؟
    سلام دوست عزیز . شدنش که میشه اما باید دقت کنی که آمپت هم این قابلیت رو داره یا نه . بعضی از آمپ ها فقط تصویر رو از طریق HDMI میگیرند و صدا رو باید جداگانه از طریق اپتیکال یا کواکسیال انتقال بدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •