ess_1362;
صحیح میفرمائید من اسمو اشتباه گفتم منظور من روغن موتور "پارس سوپر پایا" بود .
و کسایی که استفاده کردن بسیار راضی بودن من میخوام این سری بریزم ببینم چطور هست
![]()
ess_1362;
صحیح میفرمائید من اسمو اشتباه گفتم منظور من روغن موتور "پارس سوپر پایا" بود .
و کسایی که استفاده کردن بسیار راضی بودن من میخوام این سری بریزم ببینم چطور هست
![]()
Last edited by emperor_ss; 06-01-2016 at 00:14.
سلام دوستان میخواستم بدونم تسمه تایم رو توی کارکرد چند کیلومتر باید عوض کنم؟ هزینه تعویض وقیمت خود تسمه تایمم میخواستم بدونم سرجمع چقدر میشه؟ ماشینمم مدل 90 هست
سلام دوستان وقت بخیر. آقا من از روغن توتال 7000 استفاده می کنم راستش از وقتی سر 10000 تا روغنو عوض کردم یکم صدای موتور عوض شده و توی حالتی که گاز نمیدم مثل روز اول نرم کار نمیکنه البته نه که بد کار کنه ها! ولی روز اول که ماشینو گرفتم صداش کااااملا صاف بود ولی الان یکم حالت سینوسی داره صدای موتور. این به روغن مربوط نمیشه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ممنون. امتحان میکنم. آخه قسمت سوییچ دیگه چجوری جدا میشه. چون تا قاب باز نشه اونم باز نمیشه.
دوست گرامی تا اونجایی که من اطلاع دارم روغن توتال ، اصالتا فرانسوی است ولی دو جور روغن توتال اینجا گیر میاد . اون توتالی که قوطی فلزی هست توی امارات پر میشه و کیفیت خوبی داره ولی توتالی که در قوطی های پلاستیکی هست توسط بهران تولید میشه و کیفیت خوبی نداره
خود ایران خودرو و سایپا روغنی که تو ماشینای صفر میریزن بصورت تانکری از پالایشگاه نفت پارس تهیه میکنن . برای همین من خودم میخوام این سری سوپر پایا بریزم ببینم چطور هست . سه تا از دوستانم که تو EF7 ریختن و راضی بودن بهم سفارش کردن .![]()
روغن بسیار ارزنده ای هست البته بعد از پارس سوپر پیشرو و ایرانول رویال+صحیح میفرمائید من اسمو اشتباه گفتم منظور من روغن موتور "پارس سوپر پایا" بود .
و کسایی که استفاده کردن بسیار راضی بودن من میخوام این سری بریزم ببینم چطور هست![]()
معمولا موتور ملی کسی ندیدم زیر 100000 عوض کرده باشه ولی شما قاب بالا را باز کن و سانتیمتر به سانتیمترش را بررسی کنید که ترک ریز نداشته باشهسلام دوستان میخواستم بدونم تسمه تایم رو توی کارکرد چند کیلومتر باید عوض کنم؟ هزینه تعویض وقیمت خود تسمه تایمم میخواستم بدونم سرجمع چقدر میشه؟ ماشینمم مدل 90 هست
99% صدای موتور هیچ ارتباطی به نوع روغن نداره مگر اینکه روغن موتور تقلبی باشه یا از ویسکوزیته ای که مورد تایید تولید کننده نیست استفاده شده باشهسلام دوستان وقت بخیر. آقا من از روغن توتال 7000 استفاده می کنم راستش از وقتی سر 10000 تا روغنو عوض کردم یکم صدای موتور عوض شده و توی حالتی که گاز نمیدم مثل روز اول نرم کار نمیکنه البته نه که بد کار کنه ها! ولی روز اول که ماشینو گرفتم صداش کااااملا صاف بود ولی الان یکم حالت سینوسی داره صدای موتور. این به روغن مربوط نمیشه؟
معمولا برای موتور ملی 10-40 یا 5-40 استفاده می کنند
فکر می کنم توتال 7000 حدود 70 تومن پای شما در باید در حالی که نهترین مدل های تولید داخل یعنی ایرانول رویال+ و پارس سوپر پیشرو با همین قیمت و البته کیفیت و گرید بالاتر موجود هست که هیچ ابهامی هم در اصلی و تقلبی بودن آن وجود ندارد
سوییچ اگر شکل همون 206 باشه پشتش یک پیچ داره که چهار پخ هست و بعد از باز کردنش با پیچ گوشتی آروم بین دو تا شیار فرو می کنید و کلید باز میشهممنون. امتحان میکنم. آخه قسمت سوییچ دیگه چجوری جدا میشه. چون تا قاب باز نشه اونم باز نمیشه.
خودم چون کلید داخل شلوار رفته بود توی لباس شویی بازش کردم ولی ظاهرا تا حدودی نسبت به آب مقاومت داره چون داخلش ذره ای آب نبود
منم دفعه بعد از همینا میخام بریزم. تا حالا سوپر پیشتاز بهران میریختم. راستی این روغن قیمت چهار لبترش چقدره؟ چند تا عوضش باید کرد؟
سلام آیا میشه واشر سرسیلندر فلزی موتور ef7 یا هر موتوری که واشرسرسیلندر فلزی داره بعد از تعمیر موتور و یا برداشتن سرسیلندر اگه واشر سرسیلندر سالم باشه و نسوخته باشه دوباره ازش استفاده کرد و همون را رو موتور گذاشت و سرسیلندر را ببندیم؟
اگه امکان داره و این کار جواب میده به نظر شما این واشر تا چه مدت میتونه جواب بده؟
سلام
توی هیچ ماشینی این امکان وجود نداره. حتی شما سرسیلندر رو ببندی و ماشین رو روشن هم هم نکنی و دوباره سرسیلندر باز کنی باید تعویض بشه. چون کوبیده میشه و حالت اب بندی بودنش رو از دست میده
سلام
ببخشید من از وقتی که واسکازین ماشینو عوض کردم دنده ها خیلی سفت شده و سخت جا میره خصوصا دنده 1 و 2 و صبح های زود میخواستم بدونم این عادیه یا مشکل داره؟؟ مقدار واسکازین برای سمندEF7 چقدره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)