تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 892 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه samane.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام من یه سری اطلاعات راجب لپ تاپ asus UL80VT-A می خوام
    وزن
    قدرت cpu
    کارت گرافیک و ...
    فکر کنم الان تو بازار نیست
    ولی یکی از دوستان براش از امریکا اوردن می خواد بفروشه !!
    می خواستم بدونم ارزش خریدن داره یا نه ؟ (به جه قیمتی ؟)
    در مورد اینکه ارزش خریدن داره یا نه بستگی به انتظاری که ازش داری و قیمتی که بهت گفتن داره که خودت باید تصمیم بگیری
    در مورد مشخصاتش این چیزهایی که برات نوشتم از خود سایت رسمی asus گرفتم

Specifications

Processor & Cache Memory Intel® Core™2 Duo Processor SU9400/SU7300 : 1.4 GHz - 1.3 GHz,
    Intel® Celeron® Processor SU2300 : 1.2 GHz,
    ChipsetMobile Intel® GS45 Express Chipset Main Memory DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 4GB SDRAM

Display 14" HD (1366x768) Color-Shine (Glare-type),HighBrightness
    Video Graphics & MemoryNVIDIA® GeForce® G 210M , with 512MB GDDR3 VRAM Hard Drive 2.5" 9.5mm SATA
    500GB,5400rpm
    320GB,5400rpm
    250GB,5400rpm
    Optical DriveDVD Super Multi
    Card Reader8 in 1 card reader, SD,MMC,MS,MS-Pro,XD,Smart Media,mini SD w/ adapter,MS-Duo Video Camera0.3 Mega Pixel web camera
    Last edited by samane.; 15-08-2010 at 02:21.

2. این کاربر از samane. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MagicPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چند تا مغازه پرسیدی گرون میدانند دلیل نمیشه همه گرون بدن قیمتی بازار رو به شما داده اگه میبینی بعضی جاها گرون تر اون بیش از حد میکشن روش واسه سوده
    به من میگه برو قیمت بگیر
    والا قیمت خرید از تهران این بود که تا اومد فرداش همه جا گرون شد اما با من همون قیمت اولو حساب کرد
    حالا که دیگه تموم شد

داره خودمونی میشه samane.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

همونطور که مشخصات و میبینی بعضیاش متغیره یعنی بستگی به انتخاب خریدار داره که چون از خارج از ایران گرفته حق انتخاب داشته پس مشخصاتش ثابت نیست بنابراین من فکر میکنم برای مطمئن شدن راهی نداری جز چک کردن از روی خود لپتاپ

که البته باز نظر حرفه ای ها مشخص میکنه که تفاوت انتخاب های خریدار اصلا" چه قدر اهمیت داره
    حال من باز خود لینک سایت و برات میگذارم که خودت تصمیم بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اگه نظر منم بخوای خودم
    Asus دارم و ازش راضیم
    Last edited by samane.; 15-08-2010 at 02:39.

5. این کاربر از samane. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من یه سری اطلاعات راجب لپ تاپ asus UL80VT-A می خوام
    وزن
    قدرت cpu
    کارت گرافیک و ...
    فکر کنم الان تو بازار نیست
    ولی یکی از دوستان براش از امریکا اوردن می خواد بفروشه !!
    می خواستم بدونم ارزش خریدن داره یا نه ؟ (به جه قیمتی ؟)
    این مدل بیشتر به درد کسانی میخره جابه جایی زیادی دارن بهترین مزیتش باتریشه و اگه شما میخوای جایگزین کامپیوتر خانگی کنی اصلا مناسب نیست
    1.3GHz Intel SU7300 Core 2 Duo Processor 4GB of DDR3 RAM, 2 slots, 8GB Max 320GB SATA Hard Drive (5400 RPM), DVD Super Multi Drive 14 Widescreen HD LED LCD Display, NVidia G210M Graphics with 512MB DDR3 + Intel GMA 4500MHD (Switchable VGA), 0.3M Webcam, Wi-Fi 802.11 bgn Windows 7 Home Premium Operating System (64 bit) 11.5 Hours of Battery Life

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10 100% EA2gfx

سلام

به نظرتون بین دو لپ تاپ زیر کدوم رو انتخاب کنم؟

*vaio EA2GFX
    *VAIO EA2JFX

مشخصاتشون خیلی شبیه همه.
    واسه کار دانشجویی ، نرم افزارهایی مثل AUTO CAD,GIS و پخش فیلم و موزیک

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    سلام دوست عزیز
    صد در صد gfx رو بگیر لپتاپ کامل با کارایی خوبی هست
    jfxگرافیکش j Intel HD Graphics هست که خیلی ضعیفه
    مدل jfx cpu پایین تری داره
    هاردش هم 5200 دور هست که نسبت به gfx سرعت پایین تری داره
    کلآ سری EA سری خوبی هست که حدود یه ماهی هست وارد بازار شده وداره جای سری پر فروش cw رو میگیره
    من خودم دنبال gfx میگردم اگه یه آمار درمورد قیمتش وگارانتی هاش بهم بدین ممنون میشم
    بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    صد در صد gfx رو بگیر لپتاپ کامل با کارایی خوبی هست
    jfxگرافیکش j Intel HD Graphics هست که خیلی ضعیفه
    مدل jfx cpu پایین تری داره
    هاردش هم 5200 دور هست که نسبت به gfx سرعت پایین تری داره
    کلآ سری EA سری خوبی هست که حدود یه ماهی هست وارد بازار شده وداره جای سری پر فروش cw رو میگیره
    من خودم دنبال gfx میگردم اگه یه آمار درمورد قیمتش وگارانتی هاش بهم بدین ممنون میشم
    بای

سلا م
    من هم بين cw2rgx و ea2fgx شك دارم مشخصاتشون تقريبا مثل همه فقط گرافيك ea 5142 هست و cw 256 البته من خيلي به گرافيك نياز ندارم تو فروم خوندم كه سري ea باتريش زود خالي ميشه حداكثر يك ساعت و نيم جواب ميده و خب اين يه ايراد خيلي بزرگه از طرف ديگه سري cw گارانتي اش رو به اتمام هست و من براي اروپا مي خوام ببرم
    كسي مشكل باتري رو با ea داشته ؟cw مشكل داغ كردن رو كه تو سايت سوني زده داره؟
    به نظرتون من كدومشو بگيرم؟ كار من برنامه نويسي و اينترنت و ... هست لطفا سريع جواب بديد فردا بايد بخرم و دلار هم گرون شده قيمتا نجومي داره ميره بالا تا چندروز پيش cw2qgx كه دوستم مي خواست بخره قيمتش 1 ميليون و 450 بود الان ميگه 1 ميليون و 600 من اگه تو باتريش شك نداشتم سري جديد تر ea رو ميگرفتم قاعدتا سري جديد بايد بهتر باشه مگه نه؟
    راستي يه مغازه دار مي گفت همه سوني ها از كمپاني گارانتي يك ساله دارن و لازم نيست بري از ايران رهجو گرون بخري راست ميگفت؟ من هفته ديگه دارم از ايران ميرم و فقط گارانتي بين المللي برام مهمه گارانتي از تاريخ توليد حساب ميشه يا خريد؟ ميگفت اين cw ها ديگه گارانتيشون رو به اتمامه
    ببخشيد اينقدر سئوال پرسيدم آخه واسه خريد تا فردا بيشتر وقت ندارم

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

خب up to یعنی چی ؟ یعنی در واقعیت 1.6 هست ولی اور کلاکش باید کرد ؟ یا خودش در مواقع لازم به صورت اتوماتیک زیاد میشه ؟ اگه اینجوره خب چه کاریه از همون اول 2.8 میزاشتن !

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

سلام خدمت اساتید یه سوال ساده داشتم.من امسال مهندسی کامپیوتر نرم افزار قبول شدم بگین خوب...خوب!! میخوام لپ تاپی تا سقف 1.300 یا 1.400 بگیرم .شما اگه جای من بودین با توجه به اینکه به رشتم بیاد و مهمتر اینکه در آفتاب هم مانیتورش تار نشون نده و برای بازی هم حداقل بازی های متوسط رو بکشه با گارانتی کلا چه مارکی و چه مدلی رو میگرفتین؟؟؟
    واقعا در این آشفته بازار گیج شدم و واقعا فرصت 450 صفحه مطالعه ی این تاپیک پربار رو ندارم.ولی از کانفیگ ها یه چیزایی سرم میشه.دوستان اگر راهنمایی کنن یه دنیا ممنون.در ضمن دوام و زود بزود خراب نشدن رو هم مد نظر داشته باشین لطفا.

11. این کاربر از hotshotbabol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

14 تقاضای کمک

با سلام خدمت اساتید عزیز . من امسال مهندسی کامپیوتر نرم افزار قبول شدم با توجه به این رشته و مباحثش میخوام یه لپتاپبا قیمت سقف 1.300 بخرم.شما اگه جای من بودین چه مدل و چه مارکی رو میخریدین بکه تو بازیها هم حداقل بازیهای متوسط رو حداقل بکشه و مانیتورش هم تو آفتاب تار نشه و مهمتر اینکه دوام داشته باشه و زود بزود خراب نشه . گارانتی معتبر هم باشه.واقعا ممنون میشم اگه کانفیگ پیشنهادیتون رو هم بزارید. یه دنیا ممنون.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلا م
    من هم بين cw2rgx و ea2fgx شك دارم مشخصاتشون تقريبا مثل همه فقط گرافيك ea 5142 هست و cw 256 البته من خيلي به گرافيك نياز ندارم تو فروم خوندم كه سري ea باتريش زود خالي ميشه حداكثر يك ساعت و نيم جواب ميده و خب اين يه ايراد خيلي بزرگه از طرف ديگه سري cw گارانتي اش رو به اتمام هست و من براي اروپا مي خوام ببرم
    كسي مشكل باتري رو با ea داشته ؟cw مشكل داغ كردن رو كه تو سايت سوني زده داره؟
    به نظرتون من كدومشو بگيرم؟ كار من برنامه نويسي و اينترنت و ... هست لطفا سريع جواب بديد فردا بايد بخرم و دلار هم گرون شده قيمتا نجومي داره ميره بالا تا چندروز پيش cw2qgx كه دوستم مي خواست بخره قيمتش 1 ميليون و 450 بود الان ميگه 1 ميليون و 600 من اگه تو باتريش شك نداشتم سري جديد تر ea رو ميگرفتم قاعدتا سري جديد بايد بهتر باشه مگه نه؟
    راستي يه مغازه دار مي گفت همه سوني ها از كمپاني گارانتي يك ساله دارن و لازم نيست بري از ايران رهجو گرون بخري راست ميگفت؟ من هفته ديگه دارم از ايران ميرم و فقط گارانتي بين المللي برام مهمه گارانتي از تاريخ توليد حساب ميشه يا خريد؟ ميگفت اين cw ها ديگه گارانتيشون رو به اتمامه
    ببخشيد اينقدر سئوال پرسيدم آخه واسه خريد تا فردا بيشتر وقت ندارم

خوب شما که داری می ری نوت بوک را هم از اون ور بخر دیگه !
    سزی CW و EA تفاوت کیفیتی خاصی ندارند و حتی ظاهرشون هم تا حدودی شبیه به هم هست.
    باتری سری CW کمی بهتر جواب میده اگه نوت بوک شما از سری EA و با کارت گرافیکی ۵۶۵۰ باشه مسلما همون مقدار که گفتید شارژ خواهید داشت .
    در ایران گارانتی بین الملل بی معنیست ولی در خارج از کشور معنا داره.پس اگه قرار نوت بوک را داخل کشور استفاده کنی قید گارانتی بین الملل رو بزن.

اگه کاربرد شما فقط برنامه نویسی و اینترنت هست خوب بهتره که برید سراغ سری S سونی که دیگه مشکلی از بابت باتری هم نداشته باشید.

14. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •