تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 502 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز خودت میگی لپتاپ 3 سال پیش.بحث درمورد لپتاپهای سری 6000 به بعده که زیاد داغ نمی شن نسبت به سخت افزار قوی ای که دارند
    حق با شماست.
    من 6c55 رو اشتباهاً dv6 خوندم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چطور باید اپدیت کنم درایور را ؟؟؟؟
    و اینکه کسی تا حالا اینجا اصلا با گرافیکش خراب شده ؟؟؟ یا مشکل داشته باشه ؟؟
    من یه درایور 338.97 مگ به اسمه sp55092.exeاز سایت اچ پی گذاشتم برای دانود همونه ؟؟؟ نوشته بود 7690هم ساپورت میکنه هر چی سرچ زدم خود 6c55 را ندیدم
    ???????????????????

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

چطور باید اپدیت کنم درایور را ؟؟؟؟
    و اینکه کسی تا حالا اینجا اصلا با گرافیکش خراب شده ؟؟؟ یا مشکل داشته باشه ؟؟
    من یه درایور 338.97 مگ به اسمه sp55092.exeاز سایت اچ پی گذاشتم برای دانود همونه ؟؟؟ نوشته بود 7690هم ساپورت میکنه هر چی سرچ زدم خود 6c55 را ندیدم
    می تونی از catalyst contro; center (همون کنترل پنل گرافیک)بری قسمت software update و از اونجا خودش می ره تو سایت و اخرین ور÷ن رو می گیره.می تونی بری سایت amd از اونجا مشخصات gpu رو می دی و دانلود می کنی.ولی فکر کنم باید با فیل تر شکن بری تو سایت amd.ه کم هم دیر باز می کنه سایت رو.حجمش فکر کنم حدود 200 مگ یا کمتر باشه.ور÷ن کانالیست من 12.1 هست.نمی دونم جدیدترش چند می شه
    من یادم نمیاد کسی با گرافیک مشکل داشته باشه.احتمالش بیشتره که از بازی باشه.ولی می تونه از گرافیک هم باشه.در مورد خرابی هم شوخی کردی؟!gpu مگه اسباب بازیه که خراب شه!یادت باشه درایور 7690xt رو بگیریها.البته نمی دونم درایورش با 7690 فرق داره یا نه.ولی اگه مال هر دو جدا بود حواست باشه

4. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من 4530 دارم اما نمیتونم با بلوتوث فایل بفرستم یا دریافت کنم.. درایورشم نصبه..برنامشم نصبه.. حتی گوشی رو هم میشناسه اما میام send رو بزنم waiting میزنه همینوطری میمونه بعدش هنگ میکنه برنامه..چند بار پاک کردم اما هنوز نمیشه ارسال و دریافت داشت...

کمکم کنیید راه دیگه باید امتحان کنم؟؟
    ممنون

کسی نیست به کمکی کنه ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

از گوشی می فرستی به Pc یا بر عکس؟Bond کردی گوشیت رو به pc؟

7. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به همه
    من Pavilion g4 دارم...از رنگ بدنش اصلا خوشم نمیاد...یه جورایی توفیق اجباری بودش برام...
    میشه با این بر چسب هایی که تو بازار هست ظاهرشو یه جورایی تغییر داد...تو بعضی از مغازه ها دیدم ولی پسند نشد...
    میخواستم ببینم سایتی میشناسید که از این نوع بر چسب ها داشته باشه و تنوعش زیاد باشه ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    jahanami be name i.s.l.a.m

پيش فرض

کسی نیست به کمکی کنه ؟؟
    ببین دوست عزیز مشکلی نیست فقط شما یک کار رو انجام ندادین ...
    اون قسمت که خودتون گفتین گوشی رو میشناسه دیدن که هر چند تا گوشه پیدا می کنه رو نشون میده بعد از شما می خواد یک گوشی رو انتخاب کنی یا فایل فرستاده بشه اما شما وقتی فایل رو می فرستی می بینی هیچ اتفاقی نمی افته درسته ...؟؟
    اون جا شما روی گوشی موردنظر باید کلیک راست کنی و Properties رو باز کنی کنی بعد می بینی یه صفحه باز میشه که کلی گزینه هست اما تیک کنارشون مارک نشده ...
    باید واسه استفاده کامل از بلوتوث همه لون گزینه ها رو مارک کنین بعد می بینین که مشکل حل میشه و فایل به راحتی فرستاده میشه ...

10. این کاربر از em0fb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ببین دوست عزیز مشکلی نیست فقط شما یک کار رو انجام ندادین ...
    اون قسمت که خودتون گفتین گوشی رو میشناسه دیدن که هر چند تا گوشه پیدا می کنه رو نشون میده بعد از شما می خواد یک گوشی رو انتخاب کنی یا فایل فرستاده بشه اما شما وقتی فایل رو می فرستی می بینی هیچ اتفاقی نمی افته درسته ...؟؟
    اون جا شما روی گوشی موردنظر باید کلیک راست کنی و Properties رو باز کنی کنی بعد می بینی یه صفحه باز میشه که کلی گزینه هست اما تیک کنارشون مارک نشده ...
    باید واسه استفاده کامل از بلوتوث همه لون گزینه ها رو مارک کنین بعد می بینین که مشکل حل میشه و فایل به راحتی فرستاده میشه ...
    ممنون مشکلم حل شد
    یه سوال دیگه..
    چطور هدفون خود لب تاپ رو وصل کنم
    درایورش نصبه اما مثلا تو یاهوو میگه هدفون وصل نیست
    مگه لبتاپ خودش نداره؟؟
    چون لب تاپ قبلیم داشت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من یک hp 4530s رو خریدم.روش ویندوز نصب نبود.
    رفتم تو سایت اچ پی و یکسری از درایور ها رو دانلود کردم ولی تو قسمت درایور های network کلی درایور هستش که نمی دونم کدومشون را باید دانلود کنم.
    اینم آدرسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه من رو راهنمایی کنید و بگید که برای بلوتوث و وایرلس و lan باید کدوم یکی از درایور ها رو دانلود کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من یک hp 4530s رو خریدم.روش ویندوز نصب نبود.
    رفتم تو سایت اچ پی و یکسری از درایور ها رو دانلود کردم ولی تو قسمت درایور های network کلی درایور هستش که نمی دونم کدومشون را باید دانلود کنم.
    اینم آدرسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه من رو راهنمایی کنید و بگید که برای بلوتوث و وایرلس و lan باید کدوم یکی از درایور ها رو دانلود کنم.
    سلام
    این مشکلو برا لپ تاپ یکی از دوستان که من براش ویندوز نصب کردم داشتم ! یکی از مشکلات بزرگ 4530 همینه !!! من همه شو امتحان کردم تا یکیش کار داد ! از شانس من اخری کار کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •