حق با شماست.
من 6c55 رو اشتباهاً dv6 خوندم!
حق با شماست.
من 6c55 رو اشتباهاً dv6 خوندم!
???????????????????![]()
می تونی از catalyst contro; center (همون کنترل پنل گرافیک)بری قسمت software update و از اونجا خودش می ره تو سایت و اخرین ور÷ن رو می گیره.می تونی بری سایت amd از اونجا مشخصات gpu رو می دی و دانلود می کنی.ولی فکر کنم باید با فیل تر شکن بری تو سایت amd.ه کم هم دیر باز می کنه سایت رو.حجمش فکر کنم حدود 200 مگ یا کمتر باشه.ور÷ن کانالیست من 12.1 هست.نمی دونم جدیدترش چند می شه
من یادم نمیاد کسی با گرافیک مشکل داشته باشه.احتمالش بیشتره که از بازی باشه.ولی می تونه از گرافیک هم باشه.در مورد خرابی هم شوخی کردی؟!gpu مگه اسباب بازیه که خراب شه!یادت باشه درایور 7690xt رو بگیریها.البته نمی دونم درایورش با 7690 فرق داره یا نه.ولی اگه مال هر دو جدا بود حواست باشه
کسی نیست به کمکی کنه ؟؟
از گوشی می فرستی به Pc یا بر عکس؟Bond کردی گوشیت رو به pc؟
سلام به همه
من Pavilion g4 دارم...از رنگ بدنش اصلا خوشم نمیاد...یه جورایی توفیق اجباری بودش برام...
میشه با این بر چسب هایی که تو بازار هست ظاهرشو یه جورایی تغییر داد...تو بعضی از مغازه ها دیدم ولی پسند نشد...
میخواستم ببینم سایتی میشناسید که از این نوع بر چسب ها داشته باشه و تنوعش زیاد باشه ؟؟؟
ببین دوست عزیز مشکلی نیست فقط شما یک کار رو انجام ندادین ...
اون قسمت که خودتون گفتین گوشی رو میشناسه دیدن که هر چند تا گوشه پیدا می کنه رو نشون میده بعد از شما می خواد یک گوشی رو انتخاب کنی یا فایل فرستاده بشه اما شما وقتی فایل رو می فرستی می بینی هیچ اتفاقی نمی افته درسته ...؟؟
اون جا شما روی گوشی موردنظر باید کلیک راست کنی و Properties رو باز کنی کنی بعد می بینی یه صفحه باز میشه که کلی گزینه هست اما تیک کنارشون مارک نشده ...
باید واسه استفاده کامل از بلوتوث همه لون گزینه ها رو مارک کنین بعد می بینین که مشکل حل میشه و فایل به راحتی فرستاده میشه ...
ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه..
چطور هدفون خود لب تاپ رو وصل کنم
درایورش نصبه اما مثلا تو یاهوو میگه هدفون وصل نیست
مگه لبتاپ خودش نداره؟؟
چون لب تاپ قبلیم داشت
سلام
دوستان من یک hp 4530s رو خریدم.روش ویندوز نصب نبود.
رفتم تو سایت اچ پی و یکسری از درایور ها رو دانلود کردم ولی تو قسمت درایور های network کلی درایور هستش که نمی دونم کدومشون را باید دانلود کنم.
اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه من رو راهنمایی کنید و بگید که برای بلوتوث و وایرلس و lan باید کدوم یکی از درایور ها رو دانلود کنم.
سلام
این مشکلو برا لپ تاپ یکی از دوستان که من براش ویندوز نصب کردم داشتم ! یکی از مشکلات بزرگ 4530 همینه !!! من همه شو امتحان کردم تا یکیش کار داد ! از شانس من اخری کار کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)