لایزر و سپنتا هم یه سر بزن!
لایزر و سپنتا هم یه سر بزن!
وقتی مخابرات میخاد خطو رانژه کنه آیا تلفن هم قطع میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Last edited by mouzi4us; 13-07-2009 at 13:29.
وقتی مخابرات میخاد خطو رانژه کنه آیا تلفن هم قطع میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا دو سه دقیقه قطع می شه تا کاراش رو انجام بدن![]()
دوستان یکی ماجرای این PCM رو در ضمینه مخابرات بتوضیحانه !
راستی ماکزیمم ظرفیت کابل مسی در زمینه انتقال داده چقدره ؟
بیشترین سرعت اینترنت در ایران مربوط به کجاست ؟
بیشترن سرعت 8 مگ دانلود و 1 مگ آپلود!
من 256 دو گیگ شبانه رایگان از 2 تا 7 از هفت نت گرفتم تستش زدم اینو داد الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟
کمه دانلودت باید دوروبر 32 باشه!
فقط محض خنده... افتخار صبانت... سرویس شبانه صبانت... به پینگ بیش از بقیه دقت کنید... انقدر پینگش خفنه (!) سیستم SpeedTest به زور نتایج رو بدست میاره:
![]()
سلام دوستان
من دو روزه كه از صبانت اينترنت 1 مگابيت با 15 گيگا بايت حجم دانلود گرفتم.مودم هم linksys wag200g گرفتم.روزها كه نيستم استفاده كنم ولي تو اين دو شب سرعت دانلود رو تو سايت speedtest ميزنه 90 كيلوبايت بر ثانيه.ولي وقتي دانلود مي كنم سرعتم از 40 بيشتر نميبشه.البته من از سايت microsoft و demonoid دانلود كردم.
مي خواستم ببينم مشكل ميتونه از كجا باشه؟آيا فقط شبها اينطوريه يا نه؟چون شنيده بودم كه شبها چون كاربراي بيشتري استفاده ميكنن معمولا سرعت مياد پائين.چون با اينترنتي كه من گرفتم بايد سرعت دانلود از 90 كيلوبايت هم بيشتر باشه!!!!!
در ضمن اين VC و LLC چيه كه توي تنظيمات مودم هست؟ايا ربطي به سرعت داره يا نه؟
اگه راهنمائي هم دارين كه بتونه روي افزايش سرعت تاثير بذاره ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
در ضمن ميخواستم بدونم وقتي كه از اينترنت استفاده نميشه ايا خود مودم اطلاعات ارسال و دريافت ميكنه يا نه.چون من وقتي كه كاركرد رو توي سايت صبا نت ميبينم متوجه شدم كه توي ساعاتي هم كه استفاده نمي كنم ،وضعيت رو "كاربر در حال استفاده است" ميزنه و ميزان مصرف هم از 10 كيلوبايت هست تا 40 كيلو بايت كه بيشتر 10 كيلو بايت هست.ميشه در اين زمينه هم راهنمائي كنيد.
ممنون.
Last edited by adelkahani; 14-07-2009 at 08:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)