با دروود
اي اس پي ما مي گويد از آنجا كه شركتي كه ما با آن قرارداد براي نصب و راه اندازي پورت هاي مخابرات داريم،پول بيشتري از ما مي گيرد ما نيز نمي توانيم كمتر از 15 تومان بگيريم براي نصب نخستين!
آيا اين درست است؟
با دروود
اي اس پي ما مي گويد از آنجا كه شركتي كه ما با آن قرارداد براي نصب و راه اندازي پورت هاي مخابرات داريم،پول بيشتري از ما مي گيرد ما نيز نمي توانيم كمتر از 15 تومان بگيريم براي نصب نخستين!
آيا اين درست است؟
شركت دالاي پاساژ پايتخت گفت تو گمرك هستش دارند كارهاي ترخيصش رو انجام ميدن
88662949
سلام
من يوزر و پسورد رو گرفتم مودم رو كانفيگ هم كردم ولي چراغ adsl مودمم روشن نميشه با پشتيباني تماس گرفتم گفت خط شما امروز رانژه شده و اون چراغ فردا روشن ميشه...
چيكار كنم؟
Last edited by Dokhtare_maH; 28-09-2009 at 17:05.
اسپلیتر قبل از مودم که گذاشتی و تست کنی ببینی چراغ adsl ثابت میشه یانه؟!
خوب خط شما یا رانژه نشده یا درست رانزه نشده!
باید تا فردا صبر کنی و فردا پیگیری کنی از isp....
Last edited by ahriman323; 28-09-2009 at 17:30.
هم با اسپليتر و هم بدون اون تست كردم فرقي نكرد.فقط مودم رو كه روشن ميكنم چند دقيقه چراغ adsl روشن ميشه بعد خاموش.
دروود
از شرکت لیون کامپیوتر خریدم،50 تومان
هم اکنون چشم به راه رسیدنش به دستم هستم تا برم تو کاش ای دی اس ال![]()
سلام من مودمم us robotic هستش الان کانفیگش خراب شده باید از اول درستش کنم الان ای پی مودمم 192.168.1.1 هستش ولی عوضش کردم به 192.168.68.1 وقتی میرم تو تنظیمات مودم این صفحه رو نگاه کنید اینجوری میشه لطفا" کمکم کنید قبلا" با همین ای پی جدید رفتم
الان یه تی پی لینک دارم وبست
عکس ها را روی یک سرور دیگه اپلود کن p30world سایتش را خیلتر کرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا ری استارت نشه اطلاعات وارده سیو نمیشه چند با تکرار کن حتما ریست میشه
اتفاقا DLINK رو اکثر سیستمها عالی جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)