سلام من یه مدت کامیوترم خراب بود نتونستم بیام هنوز بازی رو هم نخریدم راستی سیستم مورد نیاز مثل pes200 هست یا بالا تره؟
سلام من یه مدت کامیوترم خراب بود نتونستم بیام هنوز بازی رو هم نخریدم راستی سیستم مورد نیاز مثل pes200 هست یا بالا تره؟
آقا به پچ مبخوام که فقط نام تیم ها و آخرین نقل و انتقالات رو انجام بده.
دوست عزیز تو قسمت becoam a Legend بازیکنت دیر رشد میکنه برای همین این یه ترینری هست که خودتو رو زود ارتقابدی با این برنامه
آره
من با همون سیستم بازی میکنم
خیلی روون
سلام دوستان.
من یه نکته رو بگم که فقط با ریختن فایل 1.2 بازی آبدیت نمیشه. شما یه فایل هم از دیتا بیس بازی هستش، که اونم باید نصبش کنین تا بازی بدیت بشه. با این آبدیت هم یه خورده بازی سخت تر میشه و تغییرات زیادی هم اعمال میشه. مثلاً آخرین نقل و انتقالات و لایسنس شدن 4 تیم از لالیگا از جمله اتلتیکو مادرید و سه ویا!
مرسی google جان ولی درست نشد ارور don't send رو بر طرف کرد ولی بدون ارور دونت سند از بازی میاد بیرون
(بد مسب فقطم b.a.l اینجوریه ها!!!)
توپ جدید و خیلی قشنگ adidas
حجم : 2.56 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلودش(لباس اول) -------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش(لباس دوم) -------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود شماره(لباس اول)---------http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33764
اینم دانلود شماره(لباس دوم)--------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال فنی؟چجوری بذاریم تو بازی؟!!![]()
من ميخوام لباس تيمهای انكليسی درست شه بايد چيكار كنم؟
چه جوری بزارم تو بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)