تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 450 از 923 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگین توی جمله زیر چندتا اسم و چندتا فعل و چندتا ضمیر است؟

Is anyone in your class intrested in attending next week's seminar on italian painting

و دوتا سوال تکنیکی داشتم:
    1-چرا attending که ing داره فعل حساب نمی شه؟
    2-چرا painting که ing داره اسم حساب می شه؟

ممنون
    تعداد افعال: 1 (Is)

تعداد ضمیر‌ها: 1 (your)
    در مورد تعداد اسم‌ها، به جز anyone، class و seminar که مشخصاً اسم هستند، دو سه تای دیگه رو پایین بحث می‌کنیم:

1- چون نقش فعلی نداره! اینجا attending یک Gerund محسوب میشه و نقش اسمی می‌گیره ... در فارسی هم مصدر چنین نقشی داره؛ خودتون ترجمه کنید می‌فهمید: شرکت کردن در سمینار هفته‌ی آینده ...
    آیا شرکت کردن فعله؟! مسلماً اسمه !

2- اینجا اگه منظور نقاشی کشیدن به سبک ایتالیایی باشه، painting نقش Gerund می‌گیره، اما اگه صرفاً به معنای اثر هنری نقاشی باشه، ing جزیی از کلمه‌ است و به گرامر کاری نداره ... painting یه واژه‌ی مستقل به معنای نقاشی است و اسم محسوب میشه ...

با وجود اینکه جراند اسم نیست و فقط نقش اسمی می‌گیره، اما در اینجا جز اسم‌ها محسوب میشه؛ پس با این حساب اسم‌ها میشه 5 تا !

اگه مورد دیگه‌ای بود که ذکر نکردم یا اشکالی دیدن دوستان، خوشحال میشم بدونم ...
    Last edited by Kurosh; 04-02-2011 at 23:20.

2. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام من میخوام بدونم کجای اصفهان کلاس مکالمه خوب اسپیکینگ و لیسینینگ هست فقط جمعه ها یا اول هفته میخوام اگه هم نیست میخوام بدونم برای تقویت اینها از چی استفاده کنم کتاب سی دی نرم افزار لطفا راهنمایی کنید زبانم در حد معمول رفع حاجتی خوبه!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض سوال : بهترین روش صحبت کردن زبان انگلیسی ؟؟؟

دوستان اگه امکانش هست می خواستم صحبت کردن رو به زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان یاد بگیرم ؟
    ممنون میشم اگه کمک کنید !!!!

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان اگه امکانش هست می خواستم صحبت کردن رو به زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان یاد بگیرم ؟
    ممنون میشم اگه کمک کنید !!!!
    دوست عزیز چیزی به نام کوتاه مدت وجود نداره متاسفانه.

من خودم برای کلاس زبان رفتم دوره های فشرده 5 ماهه...ولی وقتی وارد زبان شدم فهمیدم حداقل یکسال طول میکشه که از سطح مبتدی به سطح اسپیکینگ روون رسید....گول این موسسات رو با این تبلیغات نخورید....فقط باید از زبان لذت ببرید و تلاش مستمر داشته باشید....زوری و کوتاه مدت چیزی عایدتون نمیشه

6. این کاربر از nafare_aval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه serhossien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    منظومه شمسی!

پيش فرض

[QUOTE=Kurosh Nobody;5830938]تعداد افعال: 1 (Is)

تعداد ضمیر‌ها: 1 (your)

با وجود اینکه جراند اسم نیست و فقط نقش اسمی می‌گیره، اما در اینجا جز اسم‌ها محسوب میشه؛ پس با این حساب اسم‌ها میشه 5 تا !

سلام از محبتی که کردی ممنون

1-بعضیا می گن کهis intrested سر هم یه فعل حساب می شه یعنی یه verb phrase هست؟ نظر شما چیه؟
    2-با این حساب توی جمله زیر، racing هم یه جرانده:
    Auto racing is generall considered one of the most dangerous sports in the world

3-در ضمن میشه از گرامر جراند بگی که چه وقت یه فعل به یه جراند تبدیل می شه ؟
    4-ممنون جیگر

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

سلام
    برای ثبت نام امتحان معلمی زبان یه آموزشگاه ازمون خواستند رزومه بنویسیم. من نوشتم ولی می ترسم توش اشکال و غلط باشه لطفا رزومه ی من رو بخونید و هر جا که غلط نوشتم رو مشخص کنید .بی زحمت درستش رو هم بنویسید.
    خیلی ممنون

----------------------------

Objective: To secure English teaching position utilizing creativity and a true desire to educate in...
    Education: Studying for bachelor of ...in ....
    Finished Advanced 3
    Diploma from ...school
    Experience: Educate some students unformally , interest them in English and math and converted their grades to high levels
    Summary of Qualification: Demonstrate ability to interact and communicate with students secially childeren
    Deep interest and joy in working with children
    Sound knowledge of human behavior and performance : individual differences in ability , personality , and interests ;dearing and motivation
    Proficiency at talking to others to convey information effectively
    Remarkable ability to select and use training / instructional methods and procedures appropriate for the situation when learning or teaching new things

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

وقتی یه نفر یک ادرسی ازت میپرسه چه جوری باید بهش جواب بدی..مثلا برو این خیابون بعد بپیچ دست راست بعد برو فلان جا..جلوت اونقت اونجا هست
    کلا قواعد و قوانینش چیه..کامل؟
    ممنون

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

]
    سلام از محبتی که کردی ممنون

1-بعضیا می گن کهis intrested سر هم یه فعل حساب می شه یعنی یه verb phrase هست؟ نظر شما چیه؟
    2-با این حساب توی جمله زیر، racing هم یه جرانده:
    Auto racing is generall considered one of the most dangerous sports in the world

3-در ضمن میشه از گرامر جراند بگی که چه وقت یه فعل به یه جراند تبدیل می شه ؟
    4-ممنون جیگر
    سلام ...

خواهش می‌کنم ...

1- فراموش کردم این نکته رو تو پست قبلی ذکر کنم ... بله، عده‌ای بر این باورن که be interested یه phrasal verb محسوب میشه و in هم حرف اضافه‌ی این فعل دو جزیی است، اما عموماً این نظریه مورد چشم‌پوشی قرار می‌گیره و simply واژه‌ی interested رو یک adjective به حساب میارن‌!
    برای اثبات این مدعا هم می‌تونید چندین و چند دیکشنری مختلف مثل Oxford و Webster رو چک کنید که در اون نه تنها مدخل جدایی برای be interested in باز نشده، که مثال‌هاش هم به همراه be interested to و ... در زیر واژه‌ی interested (به عنوان adj) قرار گرفته ...
    در کل interested در حالات گوناگونی می‌تونه مورد استفاده قرار بگیره که interested بودن در و interested بودن برای دو تا از این نمونه‌هاست ... بهتره که همون صفت در نظر بگیریمش ...

2- اینجا هم دقیقاً مثل مورد Painting دو حالت وجود داره ... اول اینکه شما Auto-Racing رو یه واژه‌ی مستقل مثل Football فرض کنید که ورزشیه که همه به این اسم می‌شناسن ... اما حالت دیگه اینه که auto رو جدا و racing رو جدا در نظر بگیرید و منظورتون race کردن با اتومبیل باشه؛ درست مثل اینکه در فارسی، بگیم اتومبیل‌رانی یا اینکه بگیم راندن اتومبیل!‌
    خب در حالت اول مشخصاً‌ Auto-Racing میشه به صورت ترکیبی یه Noun مستقل محسوب بشه و نیازی به تشریحش نباشه ... اما در حالت دوم، Racing یه جراند محسوب میشه، چون فعلیه که به ing ختم شده و نقش اسمی گرفته ...

3- به طور کلی اگه بخوام توضیح بدم، فعل + ing در سه نقش می‌تونه ظاهر بشه ... اول نقش اسمی، دوم نقش صفتی و سوم بخشی از verb ...
    در حالت اول، بهش میگیم Gerund که چند مورد در پایین مثال می‌زنم:

Ali likes writing
    در اینجا چون writing مفعول مستقیم یا direct object فعل محسوب میشه، پس نقش اسمی داره و جراند به حساب میاد

Driving is one of the jobs in which we should be very careful

اینجا هم که مشخصه، Driving نقش فاعلی گرفته؛ پس اسمه و جراند محسوب میشه ...

حالا ممکنه ما Gerund Phrase داشته باشیم که خب مشخصاً یک Gerund تنها نیست و همراه با یک یا چند modifier خواهد بود ... مثلاً

The loud beeping in the kitchen was the smoke alarm

بخش Bold شده تماماً نقش اسمی داره و در گرامر به عنوان Gerund Phrase شناخته میشه ... Gerund اصلی ما beeping و The و Loud و in و Kitchen همگی Modifier محسوب میشن ...

این مختصری در مورد Gerund ها بود ... حالا اگه فعل + ing ما نقش صفتی بگیره، بهش می‌گیم Present Participle ... به این مثال‌ها نگاه کنید:

It was an amazing movie
    The gift she gave him was astonishing

در این مثال‌های ساده دیدیم که present participle ها نقش صفتی دارند ...
    حالا یه مورد ترکیبی هم به ذهنم رسید، بررسیش کنیم

The exciting driving experience was one of the most unique moments of my life

مشخصه که بخش Bold شده در مجموع یه Gerund Phrase محسوب میشه! اما تک تک اجزاش قابل تجزیه هستند ... بین این واژگان، Driving جراند اصلی، The و experience هم modifier هستن ... اما Exciting در عین اینکه Modifier واژه‌ی Driving به حساب میاد، یک Present Pariticple هم هست ...

حالت آخر فعل + ing هم وقتیه که بخشی از فعل باشه، در اون حالت verb به حساب میاد:

They were smoking cigarrettes while the No Smoking was signaling
    امیدوارم کافی بوده باشه ... اگه بازم چیزی نیاز بود، بگید تا اضافه کنم ...

11. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز چیزی به نام کوتاه مدت وجود نداره متاسفانه.

من خودم برای کلاس زبان رفتم دوره های فشرده 5 ماهه...ولی وقتی وارد زبان شدم فهمیدم حداقل یکسال طول میکشه که از سطح مبتدی به سطح اسپیکینگ روون رسید....گول این موسسات رو با این تبلیغات نخورید....فقط باید از زبان لذت ببرید و تلاش مستمر داشته باشید....زوری و کوتاه مدت چیزی عایدتون نمیشه
    سلام دوست من
    توی شهرمون یه موسسه زبان هست در حد المپیک یادگیری در حد 0%
    تنها راهی که برام مونده خودآموزی هستش ؟
    به نظر تون از چه سی دی از چه شرکت یا موسسه میشه استفاده کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اين روش در ايران توسط دكتر اموخته در موسسه خودشان در 3 ترم فقط براي ترجمه متن تدريس ميشود .
    اگر مايل بوديد ميتوانيد فايلهاي صوتي ومتني دوره ها را از لينك زير داتلود كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •