نه هنوز
فعلا در پی یار مناسب میگردم![]()
نه هنوز
فعلا در پی یار مناسب میگردم![]()
در مورد خودروهاي كلاسيك داستان خيلي پيچيده شده. مشكل هم از بالا است. چون هنوز هيچ قائده و قانون مشخصي براي اونها وجود نداره و هراز چندگاهي يه نصفه و نيمه قانوني از يه جايي در مياد و بيشتر به صورت شايعه ميچرخه تا بلكه روي يه كاغذي هم نوشته بشه و آخرش هم معلوم نيست چي بشه؟ روي اين حساب هركسي ميتونه دلايل منطقي يا غير منطقي خودش رو بياره. اما يه مسئله هست و اينكه اين ماشينهاي قديمي و كلاسيك رو چه قبول كنيم يا نه تنها بازمانده هاي كلاسيك ايران هستند. از اون ژيان مدل فلان سال بگير تا آخرين مدلهاي ماسل كه قبل از انقلاب وارد ايران شد.
اگر واقعا اونهايي كه امروز صرفا با داشتن پول زياد تمايل تصنعي و كاذبي درست كردند و خيليهاي ديگه رو هم كه خبري از چيزي ندارند وارد بازار كردند دلسوز كلاسيك هستند چرا سراغ بازسازي پيكان 48 يا ژيان يا آريا نرفتند؟؟!! چرا دنبال بازسازي تويوتا كارينا 1978 نيستند؟!! و خيلي ديگه از مدلهاي اينچنيني..البته نميگم كه كسي اينها رو بازسازي نكرده..هست اما نه به اندازه ماسل آمريكايي..چون آمريكايي هاي موجود در ايران تنها نمونه هاي واقعي كوپه و اسپرتي هستند كه وارد ايران شد و ديگه نيست...تازه بعد از سالها يه هيونداي كوپه هست كه نه اصالت داره نه قيافه و نه حتي يه غرش زيباي ماسل كه روح آدم رو زنده كنه..
اين ورود بي رويه شبهه علاقمندها به دنياي كلاسيك فقط كار رو براي اونهايي كه علاقه حقيقي دارند و از روي دانش كار ميكنن خراب ميكنه. اثر اين خرابكاري رو هم الان تاز كم كم دارين ميبينين..ماسلهايي كه ميتونه دست يه نفر به درستي نگهداري بشه اما ميافته دست كسي كه حاليش نيست و فقط پول داره...بعد تبديل به يه تيكه اهن قراضه ميشه و ميره براي ذوب شدن...اگر مسئله صرفا پول داشتنه كه دليل نيست..من الان ميتونم راحت يه چيزي مثل كيا موهاوي يا جنيسس رو بگيرم..خب اين دليل ميشه چون توانايي دارم برم يه خودروي كلاسيك رو با قيمت الكي بالا بگيرم و بازار كذايي درست كنم؟؟؟ نه درست نيست...و بدتر از اون اگر قدرش رو ندونم و بزنم داغونش كنم و يا خرابكاريهايي از نوع حماقت روش پياده كنم اونوقت چي؟؟
اين ماشينها ديگه توليد نميشه..واردات اونها هم كه ممنوعه..پس فقط همينها رو داريم..پوالدار بودن هم دليل نميشه كه بزنن و نابود كنن..
حراجهاي ساليانه اي از آثار كلاسيك و نقاشيهايي از نقاشان معروف دنيا برگزار ميشه و تابلوهايي با قيمتهاي فوق تصور خريد و فروش ميشه. اما تنها كساني اينها رو ميخرن كه حس واقعي احترام و توجه براي نگهداري اونها رو داشته باشن و نه فقط اينكه چون پول خريدنش رو دارن پس بخاطر چشم و هم چشمي بخرن..
اينها ميراث جهانيست..نابود كردنش دست كمي از جنايت نداره..امروز متوجه نيستين كه چي داره ميگذره اما روزي ميفهميد كه ديگه خيلي دير شده...
خيلي ديرتر از اونكه بشه جبرانش كرد..
با همه حرفات موافقم غير از اينكه ميگي پول همه چيز نيست.
اتفاقا پول داشته باشي همه چيز داري.
اون بنز هم مطمئن باش عمرا براي يه بچه مايه باشه چون اگه بچه پولدار باشه عمرا نميذاره يه روز ماشينش بخوابه.اون براي يه بچه بي مايه مثل منه كه گذاشته خورده خورده خرجش كنه كه اخرم ماشين نميشه.
در ضمن كمتر بچه پولداري رو ديدم كه ماشين بازسازي كنه اكثرا ماشيناي اماده ميخرن مثل فستبك صفا كه 95 فروخت.
ماشين بهروزم حاج علي عروجي امير صافكار تو گاراژ حسن جليلي جمش كردن نه هادي.نقاشيش رو فكر كنم تو سوله هادي انجام شد.
نه پول همه چیز نیست
شاید من و تو پول داشتیم آره الان یه ماشین که سهله یه کارگاه مثل آقای نیکپور میزدیم چون میدونم چی به چیه
خیلی ها هستن اولش فکر میکنن خیلی ساده هستش شاید پول هم دارن ولی وقتی میرسن به اون جایی باید برن دنبال کارای ماشین واسش وقت بذارن دیگه حوصله نمیکنن .
الان از اون عده دوستانی که میگن خب پول دارم میرم یه ماشین نو میخرم سوار میشم حتی همون هیوندای کوپه ازشون کمال تشکر رو دارم .
ولی وقتی پول نباشه که حتی نمیشه رفت طرف این جور چیزا
کلا باید بگم این کلاسیک بازی اطلاعات زیادی میخواد و یه عشق سرشار و یه حوصله زیاد .
پول یه وسیله هست.
راستش به مغزم خورده بود همین بنز رو بخرم ولی نشستم فکر کردم پول اولیه رو به راحتی دارم ولی من دارم خونه میخرم شرکت تازه تاسیس دارم جا واسه نگهداریش ندارم و از همه مهمتر فعلا وقت کافی واسه دویدن دنبال قطعات لازمش رو ندارم .
آخرین تصمیم استفاده از ماشین بابا فعلا و راننده اختصاصی خونه شدن بعدا که جا جور شد یه بنز slc در این حودود یا کمی بهتر یا یه ایمپالا یا یه کوپه امریکایی کاردار که هم وقت فراغتم رو با بازسازیش یه دو سه ماهی پر کنم و بعدا هم واسه اخر هفته ها یه ماشین خوب باشه .
اگه منظورتون اينه كه ماشيناي خوبي كه به ايران اومدن امريكايي ها بودن خدمتتون عرض كنم كه :چون آمريكايي هاي موجود در ايران تنها نمونه هاي واقعي كوپه و اسپرتي هستند كه وارد ايران شد و ديگه نيست
من خودم از قديمي ترا مثل پدر خودم كه از 43 نمايشگاه دار بوده پرسيدم و ميگه ماشين امريكايي ماشين قشر بد بخت بيچاره بوده.البته بحث كاديلاك و يه سري مدل هاي خاص جداست.اقليت ارامنه هم كه اشنايي كاملي باهاشون دارم و دوستان خوبي ازشون دارم تنها تعمير كاراش بودن.ماشيناي خوب كم وارد نشده تو اين مملكت. از فراري و مزراتي و لامبورگيني بگير تا رولزرويس و بنتلي و لانچيا و الفارومئو و خيلي مدلاي خاص د يگه.
اگر همخ منظورتون مدل هاييه كه موندن و عنوز به وفور هستن كاملا باهاتوئن موافقم.
حجازي جان اون اسكاي لارك كوپه زرشكي كه قبلا عكسشو گذاشتي اگه ميفروشه صد در صد مشتريشو دارم.يه ندا بده.غريبه نيست.
در مورد کوپه های قوی بله آمریکایی ها تک بودن ولی کوپه های لوکس بیشتر اینگلیسی و آلمانی وارد شدن و تعدای هم ایتالیای وجود دارن بیشتر آمریکایی های کوپه توسط افسران ارتش وارد میشدن که برای طی دوره های آموزشی آمریکا میرفتن بخصوص افسران و خلبانان نیروی هوایی البته خب نمایندگی هم داشتن ولی قیمت ارزون اونها اونقدر هم برای زمان خودشون ارزون نبود که هر کسی بتونه به راحتی بخره رده متوسط جامعه بیشتر مشتری این ماشینا بودن و جوانان با وضع مالی نسبتا خوب .لی خب این ماشنیها در مقابل لوکسهای اروپایی حرفی برای گفتن نداشتن
ماشين امريكايي ماشين قشر بد بخت بيچاره بوده
ماشين آمريكايي مال قشر بدبخت و بيچاره بود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
عجب!!!
خودم كه هميشه ميديدم و البته از تمام قديميهايي كه دو برابر من سن دارن شنيدم كه هميشه اعيان و اشراف سراغ ماشين آمريكايي ميرفتن و حتي با وجود داشتن خودروهاي درجه يك اروپايي ،بازهم آمريكايي رو يه چيز ديگه ميدونستند..بله زماني كساني بودند كه بنز slk 350 سوار ميشدند و در همون حال عده اي هم بنز 190 D گازوئيلي ميروندن و مسافر كشي ميكردن!!! بحث طولانيه و واردش نميشم..
در مورد اين قيمتهاي كذايي و ورود افراد بي جنبه و ناوارد به اين حوزه كلاسيك خيلي چيزها ميشه گفت، تا حدودي هم سعي كردم مشخص كنم منظور چيه.اما متاسفانه هنوز درك اين مطلب راحت نيست..
يه مثال ميزنم:
چند وقت پيش يك دستگاه پورشه 911 مدل 1970 متعلق به استيو مك كوئين در يك حراج خودرو به قيمت 1.375.000 $ فروش رفت ..يعني اگر قيمت دلار امروز رو ملاك قرار بديم قيمت اين خودرو چيزي حدود 1.700.000.000 تومان بود و به فروش رفت.. اين در حاليه كه ارزش يه پورشه 911 مدل 1970 در وضعيت تميز و عادي حدود 50.000 $ هست. البته اينكه مال استيو مك كوئين بوده و توي يه فيلم هم با بازي خودش ازش استفاده شده ارزش اين ماشين رو بالا برده..
حالا اين قيمت بالا رو مسلما كسي تونسته بپردازه كه ارزش اين ماشين رو از همان جنبه هنري و تاريخي درك كرده و نه اينكه صرفا بخاطر اينكه يه پورشه هست يا اينكه پول خريدنش رو داره اونو گرفته باشه..
اما نكته جالب قضيه اينجاست كه حراج اين خودرو از قيمت پايه 200$ شروع شد!!! يعني كل ارزش ابتدايي و اوليه اين پورشه با تمام اين اوصاف رو 200$ آمريكا دونستند و هرگز از اون قيمت بالا نامي برده نشد تا اينكه هركسي بتونه در اين رقابت بصورت سالم شركت كنه و قيمتي بده.
اما متاسفانه در ايران مثل همه چيزهاي ديگه اين قضيه هم برعكس شده. هركسي الكي براي خودش يه قيمتي ميپرونه و اصلا توجه نميكنه كه چي رو با چه قيمتي داره ميگه؟ همين امروز اون سه تا آمريكايي رو ديدم و با صاحبش حرف زدم.اون كاديلاك رو الان ميگه 2 تومان درحاليكه اول تابستان قيمت داده بود 3.5!!
وقتي كه براي يه كامارو بيس با وضعيت مناسب نهايتا بايد 4 تا 5 تومان قيمت گذاشت، ميان و قيمت 12 يا 16 توماني ميگذارن خب معلومه چي ميشه!!
در مورد تعمير كردن و بازسازي هم نه تنها سريع كار كردن نتيجه خوبي نداره بلكه به اصل ماشين و تميز در اوردن اون هم صدمه ميزنه.. مطمئن باشيد هيچكس از اينكه پول مفت و بي زبان رو از يه همچين كسي بابت تعميرات ماشينش بگيره بدش نمياد اما اون تعميرات رو من با اطمينان كامل ميگم كه خيلي آبكي و بدون دقت انجام شده. هيمن مركز بازسازي جناب نيكپور رو كه اينهمه پرسنل داره و با امكانات خوب و مهارت زياد كار ميكنن ميتونين ببينين كه چقدر زمان صرف ميكنن تا كار تميز و مرتب در بياد.. معلومه كه كار اينجوري رو نميشه با سرعت و عجله انجام داد و افتخار كرد كه بله من تونستم در مدت دو ماه يه آهن پاره رو رنگ كنم و اسمش رو بگذارم بازسازي..
يه مقداري دقيقتر به مسائل نگاه كنين و از تجارب بقيه هم استفاده كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینه آمریکایی واسه قشر بدبخت بیچاره نبوده
آمریکایی ها واسه اینکه بازار رو از دست اروپاییها در بیارن ماشینهایی با قدرت بالا و آپشنهای زیاد تولید میکردند و کمتر از قیمتی که اروپایی واسه ماشیناشون میذاشتن قیمت گذاری میکردند
به همین دلیل بود که تا دهه 70 غول صنعت اتومبیل سازی بودند و اگر بحران نفت در جهان پیش نمیومد حالا حالا هم سرتر از بقیه بودند
این دقیقا همین هدف گذاریه الان هیوندای و کیا هست که به الگو برداری از جی ام دارن ماشین با امکانات بالا و قیمت پایین تولید میکنن
این نشون دهنده ی مدیریت قوی و تیزهوشیه نه اینکه بگیم ماشین بدبخت بیچاره ها بودند
الان کسی که هیوندای سوار میشه بدبخت بیچارس ؟ نه توی ایران که گمرک خدا درصده توی خارج از کشور
دوسته عزیز rami_hemi من اگر جای شما بودم به سادگی از اون SLC نمیگذشتم
فراموش نکن تعدادش حتی از ترنس ام هم خیلی کمتره
یعنی که اگر فرضا جای این یه ترنس ام بود با توجه به شرایطی که گفتی باز هم میشد ازش چشم پوشی کرد و امید داشت که آینده که شرایط مهیا شد یکی بگیری ولی مطمئن باش دیگه SLC گیر نمیاری و شاید بعدا افسوس بخوری خدایی نکرده![]()
Last edited by Ramin khuzestan; 01-10-2011 at 01:58.
سلام
اون بیوک کوپه زرشکی همون چند وقت پیش فروخته شد و بعدش صاحب جدیدش ماشین رو برای فروش گذاشت که همین 2 هفته پیش دوباره فروخته شد
کاپریس 77 خودمم چند روز پیش صاحب جدیدش ماشین رو برای فروش گذاشت که دوباره فروخته شد الان هم یه مرد مسن با شخصیت صاحبش شده.
دوستان کسی کامارو کاردار با 2 تومن سراغ نداره؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)