ای بابا اینا جنبه تعریف کردن ندارند گفتیم شبکیه خوبه سرعتم 1/5 شد الان با 40 50 تا دانلود میکنم از ساعت 11 دیشب تا حالا![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ای بابا اینا جنبه تعریف کردن ندارند گفتیم شبکیه خوبه سرعتم 1/5 شد الان با 40 50 تا دانلود میکنم از ساعت 11 دیشب تا حالا![]()
واسه منم به زور به 40 میرسید ولی 4 تا لینک همزمان گذاشتم سرعت اومد رو 110-100
اين خارجيا خجالت نميكشن اينقدر سرعتشون زياده ؟ اونوقت اينترنتشون هم نامحدوده هر كوفتي توش هست استغفرالله
اينترنت 100 مگابايت سرعت داشته باشه فيل...تر نباشه چه فايده داره !!!!!
Last edited by MARSHAL_AOL; 12-10-2011 at 16:05.
WOW! من 512 شاتل دارم امروز دانلودم روي 200 هست!!!
از منم همینطور شده
سرعتو شدید آوردن پائین
شبکیه همه ما را به بازی گرفته
بچه ها اگه این وضع ادامه داشت همگی با هم میریم یه شرکت دیگه![]()
فردا به هرچی شماره دارید ازشون زنگ میزنیم حالشون رو میگیریم از صبح تا ظهر بخش پشتیبانی فروش مدیریت و.... یعنی چی بابا خوب من این همه میرم یه فیلم 8 گیگی رو تک لینک پیدا میکنم که راحت باشم بعد باید برم چند تا لینک بذارم تا به زور سرعتش برسه به 100 حالا اون هیچی تو ساعات غیر رایگان و نیمه رایگان هم همینجوره اصلا نتونستم انتی ویروسم رو اپدیت بکنم
آره انصافاً داغون شده.مال من از 30 بالاتر نمیره!اولش فکر کردم مال هیپ فایل بدبختع.بهشون ایمیل زدم اونا هم 5 دقیقه بعد جواب دادن که مشکل از ما نیست.اومدم دیدم با همه سرور ها مشکل داره.وی پی ان هم که باید التماس کنی تا هی پیج ساده رو تیترش رو بیاره!
کلا داغووووون
پ.ن: پشتیبانی رو هم 1 ساعته بهش زنگ میزنم اشغاله!!
Last edited by saeid127; 12-10-2011 at 23:19.
بلند شیم فردا دسته جمعی بریم پاساژ کوثر رو سرشون خراب بشیم
مجبورشون کنیم به عنوان جبران هم یه سال اینترنت نامحدود بهمون بدند![]()
منم این جوری شده بود.
چطور این جوری میشه؟ کسی بلده؟
بعنوان یک دوست و یوزری که 5 سال مداوم ادی اس ال داشتم پیشنهاد میکنم توی این مملکت فقط صبانت بگیر منکه جدیدا شبکیه گرفتم پول 2 مگ دادم چند روزه سرعتشون اومده روی 25k .. درستش هم نمیکنند امروزو فردا میکنند ..میخوام برگردم به همون صبانت که همه جای ایران سرویس میده ..... توقع بالایی نباید داشته باشی ولی از بقیه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)