تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 450 از 1178 اولاول ... 350400440446447448449450451452453454460500550950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,491 به 4,500 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام امروز vostro 1510 گرفتم با این مشخصات:
    core 2 due 2+1m cash
    ram 1024
    hard 160
    vga 3100 intel
    با گارانتی زیگورات 850 خوب گرفتم یا نه؟
    آ آ! اشتباه کردی این سی پی یو Core 2 Duo نیست، بلکه سلرون است. دوم این که شما که بودجه ات 850 هست بهتر از زیگورات نگیری چون الکی پول زیادی واسه گارانتیش میگره .... می تونی 1525 با کانفیگ زیر با همین قیمت پیدا کنی:
    Core 2 Duo 2 Cache 2
    Ram 1GB
    HDD:160
    X3100
    تازه HDMI و S-video هم داره که 1510 نداره...

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

با 900 راحت میتونستی HP Pavilion dv9815 nr رو بگیری که تو این رنج قیمت عالی هست .

CPU : 2.0 GHZ AMD Turion 64 X2 Dual - core Mobile Technolog
    RAM : 3 gig ddr2
    VGA : Nvidia Geforce Go 7150
    HARD : 250 gig
    LCD : 17 inch

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض انتخاب لپ تاپ

با سلام
    من یه لپ تاپ میخوام 1200000 دارم . کارم بیشتر شبکه هستش . با شبیه ساز های شبکه کار میکنم.
    الان فوجیتسو زیمنس دارم اما قدیمی هستش .
    یه مدلی باشه که بادوام باشه چون همیشه استفاده میکنم .ویستا و 2008 سرور رو هم بتونم روش نصب کنم .شاید روزی 7و8 ساعت روشن باشه
    چون شهرستان هستم اگه ممکنه محل فروشگاه رو هم معرفی کنین
    نظر خودم رو 1510 یا یه مدل 13 اینچی هستش .
    در ضمن یه ماه دیگه میرم دبی به نظر شما بهتره از اینجا بگیرم یا از دبی .
    با تشکر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا جاش هست یا نه چون فوریه
    چه نوع کیفی برای لپتاب بگیرم . موس چی ؟
    در کل چه لوازم جانبیی باید بگیرم ؟ قیمت و مدل
    ممنون
    سلام دوست عزیز ، بهترین و برترین تولید کننده کیف لپ تاپ Targus - تارگوس - هست که انواع و اقسام کیف و کوله رو میسازه که ار حدود 40 تومن شروع میشه به بالا ، موس هم که فت و فراوونه از هر مدل و نوعی یه توصیه هم بکنم که تو سازنده های لپ تاپ فقط سونی لوازم جانبی میسازه که قیمت موس هاش از 80 به بالاس و مارکهای دیگه اگه بهت گفتن داره دروغ میگن و تقلبیه و سعی کن A4Tech یا Farassoo و امثال اینا که معروفن رو بگیری

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد لپ تاپ های زیر چیه به خصوص اچ پی
    HP-Compaq Pavilion DV-2855
    Sony VAIO CR-590
    در کل من میخوام یه لپ تاپ نا سقف 1200 بخرم
    به نظر من سونی بهتره البته اگه با گرافیک اینتل نباشه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه لپ تاپ میخوام 1200000 دارم . کارم بیشتر شبکه هستش . با شبیه ساز های شبکه کار میکنم.
    الان فوجیتسو زیمنس دارم اما قدیمی هستش .
    یه مدلی باشه که بادوام باشه چون همیشه استفاده میکنم .ویستا و 2008 سرور رو هم بتونم روش نصب کنم .شاید روزی 7و8 ساعت روشن باشه
    چون شهرستان هستم اگه ممکنه محل فروشگاه رو هم معرفی کنین
    نظر خودم رو 1510 یا یه مدل 13 اینچی هستش .
    در ضمن یه ماه دیگه میرم دبی به نظر شما بهتره از اینجا بگیرم یا از دبی .
    با تشکر
    اگه کاربرد شما اینطوری هست که میگی بهتره یه لپ تاپ فول پورت و سخت جون تهیه کنی و همچنین عمر باتریش زباد باشه و بتونه همه جا باهات کنار بیاد و همینطور با استفاده مداوم مشکلی نداشته باشه ... به نظر من دل D830 Latitude برای شما فوق العاده است یا D630 یا D620 رو میتونی تهیه کنی ، اما ممکنه برات 300 تومن بیشتر در بیاد اما دستگاهیه که تا 2-3 سال از ارتقا دادن بی نیازت میکنه و اصولا برای کارهای سخت و سنگین ساخته شده و متاسفانه نمیتونم بهت آدرس و شماره فروشگاه رو بدم اما میتونی پاییتخت تهیه کنی و از من به شما نصیحت که به هیچ وجه لپ تاپ از خارج نخرین آقا نخرین پشیمون میشین !!! چون دستتون به هیچ جا بند نیست و گارانتی هم نداره و هزار تا مشکل دیگه و به خاطر 100-200 هزار تومن ریسک نکنین !! تهران بخرین اگه مشکلی پیش بیاد بتونین یقه کسی رو بگیرین !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام امروز vostro 1510 گرفتم با این مشخصات:
    core 2 due 2+1m cash
    ram 1024
    hard 160
    vga 3100 intel
    با گارانتی زیگورات 850 خوب گرفتم یا نه؟
    مبارکه آره نسبتا خوب گرفتی چون با گارانتی خوبی خریدی و مطمئنه .
    هرچی باشه دل خریدی و ارزش داره براش هزینه کنی فقط کاش یه دفعه بیشتر هزینه میکردی با گرافیک بهتر میگرفتی ( تو ذوقت نخوره یه وقت !! توصیه بود !! )

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فرق پردازنده های centerio و core2dueچیه؟از لحاظ فنی کدومشون بهتر اند؟
    وقتی لپ تاپ میخریم مگه درایوراش به صورت پیشفرض مثل سیستم عاملش نصب نیستن یا حداقل CD هاشون باهاشون نیست که اینهمه تاپیک و درخواست برای دانلود درایورهای لپ تاپ وجود داره؟
    الان قویترین پردازنده در کدام لپ تاپ به کار گرفته شده؟
    در بین لپ تاپهای حداکثر 1/300/000تومن قویترین پردازنده و رم رو چه مدلهایی دارند؟
    سنترینو اسم رسمی پردازنده های اینتل ( معماری 45 نانو متری و 60 نانومتری ) مخصوص لپ تاپ هست که به مصرف کم و قدرت بالا شهرت دارن که شامل زیر شاخه های Core Duo , Core Solo , Core 2 Duo , ... میشه و منظور اینه که اگه لوگوی سنترینو رو روی لپ تاپی دیدین بدونین CPU ساخت اینتله و شامل پردازنده های بالا مثل T7200 T8100 T5600 و ... میشه ( غیر از سلرون ) و فرق اینا بستگی به پهنای باند و کش و سرعت و ... هست

بله بطور پیش فرض به همراه یکسری نرم افزار از پیش نصب شده هست که برای راحتی کار خریدار نصب شدن و درایور ها هم همراه دستگاه هستن اما خوب یه سری هستن لپ تاپ قدیمی دارن یا درایورها رو ندارن و بد بختا باید از جایی دانلود کنن دیگه !!

قویترین پردازنده که مدلش رو دقیق نمیدونم اما اینتل 4 هسته ای با 12 مگ کش برای لپ تاپ اومده و فکر کنم اولین برند ی که استفاده کرد سونی هستش روی سری AR که سری حرفه ای سونی هست گذاشته ..

نمیشه گفت قویترین ها کدوم هستن چون روز به روز داره تکنولوژی جدید میاد و مدل ها بروز میشن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییت ... توشیبا رو پرسیدم گفتن نه فقط میگن سونی و دل .. از این چند تا مدلی هم که بهم گفتن این مدل دل به نسبت بهتره واسه گرافیک ...
    حالا میشه شما چند تا مدل رو پیشنهاد کنین ؟؟
    ببنین میخوام یه مدلی باشه که من که همش با کورل و فتوشاپ کار میکنم داغوون نشه .. الان دوستم سونی گرفته سری fz خیلی به نسبت دل ضعیف تره ..

راهنماییم کنین
    دوست عزیز بزار برات یه چیزی بگم ، اگه من 4 میلیون پول داشتم بهترین لپ تاپ دنیا رو سفارش میدادم و اصلا نمیرفتم پاییتخت دنبال مدل گشتن و این ور و اون ور رفتن اونم چیزی نیست جز سونی سری AR .
    اما سونی برندی هست که اعتبار جهانی داره و قدرت اقتصادی محسوب میشه پس نمیاد لپ تاپ هاشو که هم رده با دل هستن به قیمت دل یا پایین تر بده ، دوست شما سری که FZ خریده خرید خوبی داشته اما نباید انتظار داشته باشی مثل XPS m1530 کار کنه و معجزه کنه چون سونی اول طراحی بعد امکانات دقیقا چیزی که توی دل برعکسه !

من XPS m1530 رو توصیه میکنم و اینکه حرفهای کذب و دروغ رو توجه نکن چون بسیار دستگاه عالی و قوی هست و ال سی دی عالی داره اگه تهران هستی حتما برو پاییتخت یه دوری بزن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود
    ميخام بدونم حداكثر عمر باتري هاي لپ تاپ چقدره . من شنيدم بيشتر از 2.5 ساعت كار نميكنن. درسته ؟
    ravani برات گفت اما یه خورده ناقص گفت چون لپ تاپ هایی داریم که باتری 12 سلولی هم کار میکنن ( من ال جی رو با چشم خودم دیدم که زیرش 12 Cells نوشته بود ) اما اکثرا 6 سل هستن و عمر باتری به خیلی چیزا ربط داره و در کل بین 2 ساعت ( زیر پردازش سنگین با باتری سالم ) تا 5 ساعت ( پردازش عادی و نور عادی ال سی دی با باتری سالم ) برای 6 سلولی ها کار میکنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •