ايول 32n95 هم 32 ساپورت ميكنه.
ايول 32n95 هم 32 ساپورت ميكنه.
سلام من می خوام N82 بگیرم کسی جای مطمئن می شناسه که بگیرم مثل اینکه کم شده .می خوام اصل باشه و REFRESH نباشه مرسی.
بعضيها گفتن مشكل خرابي اسپيكر پايين ( كه تو ان 82 ها زياد ديده شده) تو سري مشكي بيشتره
در سايت نوكيا و gsmaria كه سايت معتبريه تا 16 گيگ رو زده![]()
سلام.
اولا با تشکر از پست قبلی، سایتی که نوشته معتبر ترش gsmarena هست.
مقادیری سوال دارم. چند روز پیش بلاخره بعد از نزدیک به دو سال از وای فای گوشی استفاده کردم.( تا اینم موقع وای فای درست حسابی پیدا نکرده بودم.)
اول از همه که براوزر دیفالت رو بی خیال شدم و اپرا مینی ریختم. سر استفاده از اپرا هی از من می خواد که تایید کنم که این برنامه مثلا اجازه ی استفاده و خوندن و نوشتن روی منابع دستگاه رو داره یا نه. چی کار کنم که یه بار باسه همیشه به این برنامه اعتماد کنه؟ توی اون دو ساعتی که داشتم از این سرویس باحال استفاده می کردم این مسئاله بدجوری اعصابم رو خورد کرده بود.
مشکل دیگه ام هم توی دانلود فایل بود. فایل های معمولی نمی تونستم دانلود کنم.
این مشکل منه؟ یا همه ی اینترنت های موبایل اینجوری هستن؟ یا فقط وای فای اینجوریه؟ یا فقط اوپرا این شکلیه؟ یا فقط مدل فایلش که ویدئو بود مشکل داشت؟
توی اپرا بعد از کلی اجازه گرفتن فایل رو دانلود می کرد، اما فایل دانلود شده یک کیلو بایت بود و محتوای نداشت. یعنی به جز اسم مشابهش هیچ شباهتی به فایل اصلی نداشت.
چی کارش کنم؟
سلام دوستان
پریشب خواب دیدم که روی گوشی کارت حافظه 64 گیگا انداختم و بدون مشکل داره کار می کنه!!!
کسی می دونه که اومده یا نه؟ اگر اومده باشه می خرم!
مبارکه! چون منم تازه امروز برای نخستین بار از وایفای بهره گرفتم!عجب حالی داد!!!
من هم مشکل پرسش های پیاپی برای برنامه های جاوا رو دارم. اگر کسی بلده به ما هم بگه!
درباره عدم ذخیره فایل ها در اپرا، احتمالا اپرات نگارش کلاسیک هست. چون توی نگارش های تازه هر فایلی رو می شه با هر پسوندی در گوشی ریخت.
برای مشکل آخری هم آخرین نگارش آپرا رو بریز![]()
مبارک شما هم باشه. عجب تکنلوژی کیف انگیزیه .مبارکه! چون منم تازه امروز برای نخستین بار از وایفای بهره گرفتم! عجب حالی داد!!!
من هم مشکل پرسش های پیاپی برای برنامه های جاوا رو دارم. اگر کسی بلده به ما هم بگه!
درباره عدم ذخیره فایل ها در اپرا، احتمالا اپرات نگارش کلاسیک هست. چون توی نگارش های تازه هر فایلی رو می شه با هر پسوندی در گوشی ریخت.
برای مشکل آخری هم آخرین نگارش آپرا رو بریز
نه باو اپرا کلاسیک چیه. اخرین ورژن اپرا بود. همون لحظه گرفته بودمش. اتفاقا کار که نکرد رفتم ورژن 5 بتاشو هم ریختم امتحانکی زدم.( انصافا از چهارش بهتر بود.)
حالا اونو هیچی. کسی می دونه چه طور می شه روی اپرا مینی پلاگ این فلش پلیر ریخت که سایت های فلش رو هم باز کنه؟
یه مشکل دیگه از برو بچی که هنوز به سوال قبلیا پاسخی ندادن.
من یه ورژن اکس پلور دارم. از اونای که بایس تاریخ گوشی رو بذارم رو 2007 که کار کنه.
حالا نه می تونم پاکش کنم.( اگه کسی بلده بگه.) نه می تونم ورژن جدید بریزم.
برای ورژن جدید اپدیت اروری می ده که چیزی ازش سر در نمی ارم.
ممنون.
یه چند وقتیه مشکلی واسه sms هایی که واسم میاد پیش اومده و اونها رو نمیتونم باز کنم و متنشون رو بخونم البته وقتی حافظه sms رو روی memory card قرار میدم اینطوری میشه(گوشیم هم n82)،کسی این مشکل نداشته؟راه حلی نداره؟
سلام.
آخرین فریویو n82 چنده؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین.
والا چی بگم؟! اگه گوشیت رو هک نکردی هک کن. دیگه یه همچین مشکلی بوجود نمیاد. اگر هم از هک فراری هستی برنامه رو از نو ساین کن. مشکل به احتمال قوی برطرف می شه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه چیزی
توی خوابگاه که بودم در جمع یه آهنگ گذاشتم؛ یکی از بچه ها گفت که یکی توی فامیلشون N82 داره و تازه با این که یه اسپیکرش هم سوخته، صداش از مال من بلند تره. یعنی گوشی من مشکل داره؟!حالا چی کار کنم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)