یک دوال که بازی بلد باشه میخوام برای سرور 9، اگه کسی خواست پیام خصوصی بده برای اطلاعات بیشتر...![]()
یک دوال که بازی بلد باشه میخوام برای سرور 9، اگه کسی خواست پیام خصوصی بده برای اطلاعات بیشتر...![]()
سلام داداش اگه میخوای من هستم...بازی هم زیاد کردم
فقط همیشگی نیستم تا قبل از مدرسه ها میتونم سر بزنم بعدش دیگه خودتی...
اگه خواستی اطلاعات اکانتو پ خ کن
سرور 2 sw کیه؟
سلام به همه وستان اگه لطف کنن یه سرور 1000 یا بیشتر مثل تراباز که جایزه نداشته باشه معرفی کنن ممنون میشمتراباز دیگه سایتش باز نمی شه!!
آقا جدی:
کسی می دونه این نرم افزار های رایگان رو از کجا می تونم رایگان دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکش زن و پیام رسان رو دارم.
پنل نقره یا ماجراجویی اتوماتیک و اکانت ساز رو می خوام.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنون.
خب اونا رو میفروشن دیگه یا باید بخری یا از کسی که داره بگیری...(که فک نکنم کسی بده)
ولی خدایی چه نیازی به اینا هست؟ برا ماجراجویی اتوماتیک باید کل روز انلاین باشی که نرم افزار کار کنه...که در این صورت دیگه چه نیازی هست؟ خودت ماجراجویی هارو بزن
برا ساختن اکانت هم مگه ازار داری؟!؟!؟ باا اینقدر اکانت الکی ساختن که دیگه کسی نمیتونه تو تراوین بازی کنه! از 30000 نفر 20000 نفرشون اکانت الکین...بازی چرت شده اصلا...
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سوالی داشتم ، چند وقت پیش یکی از دوستام میگفت که میشه با برنامه php اسکریپت تراوین رو ویرایش کرد ! با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد ؟! کسی که به php مسلط باشه میتونه ؟
ممنون
اکثر نرم افزار های تراوین به صورت رایگان در نت هست.
و اینکه تمامی این نقره فروشا 50-60 تا اکانت می سازن و با اون ماجراجویی می کنن بعد به طور خودکار جنس های به دست آمده رو می فروشن .اینفدر این کار رو می کنن تا به مردم 100 کیلو 100 کیلو می فروشن.
اینجوریه.حالا من اون نرم افزاره رو می خوام که فقط برای خودم نقره به دست بیارم و نه اینکه بفروشم و به اونایی که پول ندارن خیانت بکنم.
فکر کردین اینا که نفرات برتر تراوین هستن چجوری به اونجا رسیدن؟؟؟؟با همین برنامه و خرید نقره.
حالا کسی هست به من کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من چند تا از رفیقام رتبه های تک رقمی تراوین رو داشتن ... فقط اینو بهت بگم...برای اینکه رنکت بره زیره 50 حداقل باید 2-3 نفر دوال رو اکانت باشید و هزااااارااان دوز و کلک و پوش و...بلد باشی...به جز اینا باید جیب گشاد هم داشته باشی.
در کل نمیخوام نا امیدت کنم ولی هرچقدرم که پلیر خوبی باشی اگه یه تیم حرفه ای نداشته باشی نمیتونی به چیزی که میخوای برسی
امیدوارم تو پیدا کردن چیزی که میخوای موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)