موبایل چیزه دیگس دوربین حرفه ای عکاسی چیزه دیگس ...
ولی ان8 هم به اندازه خودش قدرت داره ها ....!
موبایل چیزه دیگس دوربین حرفه ای عکاسی چیزه دیگس ...
ولی ان8 هم به اندازه خودش قدرت داره ها ....!
من هیچ وقت دوربین موبایل رو قبول نداشته و نخواهم داشت
یه زوم درست درمون نداره
هادی نوردهی رو 1 دقیقه کن جبران نوردهی رو هم کم کن (با تشکر از علی)
هرچند همون هم عالیه بهتر از این دیگه چی میخواهی
اینم با گوشیه Nokia N79 انداختم ... ماله چند ماه پیشه
حوالی دهدز ...
با یه کوچولو تغییر ... (میدونم خیلی مصنوعی شده)
اینم مال 2 ماه پیشه ...
ماه حلقه زده ... (قبلنا میگفتن وقتی ماه حلقه زد فرداش بارون میاد ... ولی تا دو هفته بعدش خبری از بارون نبود ... ولی تا دلت بخواد خاک بود ! ... خوزستانه دیگه ... کاریش نمیشه کرد ... البته چون خوزستانه کاریش نمیشه کرد ، اگه تهران بود وضعیت فرق میکرد ... بیخیال بابا ... ماها یه عمر این وضعمونه)
FZ40
F/8
30 sec
ISO-80
یزد - دخمه
Canon Digital IXUS 850 IS Digital Compact
کادر یکم باید بالاتر میبود وی اون پشت دیگه منظره شهر بود عکسو خراب میکرد
آسمون خیی خوب شده وی پایینش زیادی تیرستبا یه کوچولو تغییر ... (میدونم خیلی مصنوعی شده)
در این مواقع 2 تا عکس میگیرن یکی تیره تر برا آسمون یکی روشن تر برای زمین بعد دوتا رو با هم میکس میکنن ابته باید 3 پایه باشه تا هردوعکس دقیقا کادرشون یکی باشه
Last edited by MAXXX; 01-04-2011 at 21:12.
این رو با دوربین دوستم تو حرکت ماشین گرفتم![]()
Canon DIGITAL IXUS 200 IS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ماهی که ثبتش کردی خیلی عالیه
ولی چرا اونایی که دیدی خیلی قشنگ بود.
یه سوال:
احتمالا اون عکسهایی که دیدی ماه کامل بود؟ چون وقتی از ماه کامل عکس بگیری به دلیل نداشتن سایه خیلی ماه یکدست میوفته ولی وقتی مثلا نیم رخ هست سایه هایی روی ماه به خاطر گودالهاش ایجاد میشه.
به نظر من این ماه تو که خیلی عالیه. اگر واقعا مطمئنی که از گردو خاک هوا هم هست. یه روز وقتی بزار ساعت 3 شب برو عکس بگیر
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
[QUOTE=ELSIN;5981813
من نگرفتم این چی میشه!!!!!
احسان جان یه توضیحی میدی.
چقدر وایدهاینم مال 2 ماه پیشه ...
ماه حلقه زده ... (قبلنا میگفتن وقتی ماه حلقه زد فرداش بارون میاد ... ولی تا دو هفته بعدش خبری از بارون نبود ... ولی تا دلت بخواد خاک بود ! ... خوزستانه دیگه ... کاریش نمیشه کرد ... البته چون خوزستانه کاریش نمیشه کرد ، اگه تهران بود وضعیت فرق میکرد ... بیخیال بابا ... ماها یه عمر این وضعمونه)
من با دوربین خودم گرفتم فقط یک ربع ـش افتاد!!!
شما خاک دارید ما بارون!!!
هواشناسی:
روز 13 بدر تمام استان های کشور به جز مازندران گیلان گلستان هوای صاف دارند!!
مازندران، گلستان و گیلان بارونی!!!!
شما عکساتون رو در سایز 800*600 بزارید و به صورت لینک نزارید که دیده نمیشه!
عکس دوم اون سیمخاردار قشنگ بود.
![]()
Last edited by AliSub; 01-04-2011 at 23:34.
دوستان یه لطفی کنید سایز عکسهاتون رو پایین بیارید . یا حداقل Thumbnail ش رو بزارید تا صفحه زود Load شه !
فکر بچه هایی که نت کم سرعت دارند رو هم بکنید آقاجون !
...
خب ! اینم با دوربین یکی از بچه ها گرفتیم ! البته اول این بیچاره رو گرفتیم بعد عکسشو !!!!
ابعاد اصلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مدت اگه دیدید زیاد عکس میزارم اخه یه هفته هست بارون نمیاد ما هم هر یک روز در میون با دوستای عکاس دیگه میزنیم به دل جنگل.
الته جنگل اونچنان الان زیبایی نداره ولی اردیبهشت دیگه فوق العاده میشه.
پیشی (یا همون "میو") !!!
بیچاره این گربه ه گیر کرده بود جایی که راه فرار نداشت که من یهو سر رسیدم اونم از ناچاری حالت تهاجمی گرفت ... خلاصه شانس آوردم چون بعد از انداختن این عکس حمله کرد ... ولی من جستم (خداییش مُردم از ترس ... قلبم داشت 120 میزد! ... این یه ذره گربه وقتی عصبی میشه بد موجودیه هااا ... از ما گفتن ... ریسک نکنید اگه همچین وضعیتی بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)